Θα γράψω κάτι και θα το αφήσω να μεγαλώσει μόνο του, και μόνο του να βρει τον τρόπο να μεγαλώσει, όπως τα κλαράκια στα δέντρα, πριν ο γεωργός η ο κηπουρός με το κλαδευτήρι τους δώσει σχήμα .
Μια φορά και ένα καιρό.....όλα τα παραμύθια ξεκινάνε έτσι...μια φορά και ένα καιρό λοιπόν,που ο καιρός ήταν κάποτε, και θα μπορούσε να ήταν και τώρα, υπήρχε ένα κοριτσάκι..
Μεγάλωνε και ονειρευόταν ανθρώπους με λεπτούς τρόπους, γοητευτικούς συνοδούς, όμορφα φορέματα, χορούς στο φως των κεριών,βάλς και ταγκό, και ορχήστρες να παίζουν.
Η ζωή στην καρδιά της παλλόταν από συναισθηματικές αποχρώσεις, βουτηγμένες στα χρώματα του δειλινού καθώς ο ήλιος συναντούσε το είδωλο του στα νερά της θάλασσας, και έψαχνε τον ίσκιο του στις πλαγιές του βουνού. Η καρδιά της έμοιαζε με ένα πουγκί γεμάτους μαγικούς κρυστάλλους, που με μεγάλη προσοχή τους φρόντιζε και ονειρευόταν την δυναμή τους να απλώνεται γύρω της, σχηματίζοντας ένα μαγικό πεδίο που όποιος έμπαινε σε αυτό θα δενόταν μαζί της στο άπειρο..........
Η ζωή όμως είχε άλλα σχέδια, και αντί για γοβάκια, έπρεπε να φορέσει αρβήλες, αντι για υψηλά νοήματα, έπρεπε να παλεύει με βασικά ένστικτα, αντί για κρυστάλλους, έπρεπε να βρεί την πέτρα του Δαυήδ, αντί για μαγικά πεδία, έπρεπε να πέσει και να βγεί από μαύρες τρύπες.
Μόνο στα όνειρά της, χόρευε βάλσ με τα βιολιά να παίζουν και τον συνοδό της να την κοιτάει με λατρεία.
Όσπου το όνειρο έγινε πραγματικότητα, με μικρές παραλαγές. Η μουσική δεν ήταν βάλσ, αλλά το νυφικό της έμοιαζε με το φόρεμα που πάντα ονειρευόταν...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
πολώ ωραίο. Καλή Ανάσταση
Ο χρήστης ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ είπε…
τι μουσική άκουγε;
πως ήταν το νυφικό της;
είναι πολύ σημαντικό ένα μέρος των σχεδίων της, έστω και αυτό του νυφικού, να γίνεται πραγματικότητα.
Ο χρήστης ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΙ είπε…
Eυχαριστώ Κ/Κ Καλή Ανάσταση
Κλωστή μου Πράσινη ,οι λεπτομέρειες για το νυφικό και τη μουσική δεν έχουν σημασία αν αισθάνεσαι ευτυχισμένος και ολοκληρωμένος.
Καλή Ανάσταση
Ο χρήστης fish eye είπε…
να περασεις υπεροχα..
καλη ανασταση σου ευχομαι..

φιλια
Ο χρήστης ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΙ είπε…
Ευχαριστώ ΦΕΓΓΑΡΕΝΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ,ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, και ελπίζω ο καιρός να μη σου χαλάσει τα σχέδια
Ο χρήστης Μαριλένα είπε…
Kαλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σ' όλους σας.
να περάσετε όμορφα και να ειστε παντα γεμάτοι αγάπη.

φιλια πολλά Σοφία :)
Ο χρήστης τo τέρας της «αμάθειας» είπε…
"Θα γράψω κάτι και θα το αφήσω να μεγαλώσει μόνο του..." ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ Σοφία μου :)
Ο χρήστης ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΙ είπε…
Μαριλένα και Αμάλθεια ευχαριστώ πολύ
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Ο χρήστης marionettie είπε…
Σοφία μου γιατί νιώθω πως όταν μεγαλώσω θα είμαι ίδια εσύ; Όχι μονάχα από αυτό το ποστ, γενικότερα από όλο το μπλογκ σου όλην ώρα αυτό σκέφτομαι! Καλή Ανάσταση! Φιλάκια πολλά! xxx
Ο χρήστης Giousurum είπε…
Kali anastasi.
Ο χρήστης ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΙ είπε…
Marionetiiee, Σου εύχομαι μα γίνεις χωρίς να περάσεις τα βάσανα που πέρασα.Και μην ακούς τις αηδίες ότι πρέπει ντε και καλά να σου βγει η πίστη..ότι είναι να γίνει ο καθένας γίνεται,αλλοι πιο εύκολα άλλοι πιο δύσκολα..Να έχεις μια ωραία ζωή γεμάτη αγάπη και υγεία..

giousouroum,καλώς ήρθες,ευχαριστώ.Καλή Ανάσταση
Ο χρήστης Artanis είπε…
Χρόνια πολλά Σοφία, Χριστός ανέστη...

Δημοφιλείς αναρτήσεις