Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2008

Αδιάφορα σχόλια ενός πόστ.


Όταν γράφουμε κάτι, λέμε εμείς στα παιδιά, πρέπει να σκεφτόμαστε το reader's group. Όμως στα μπλόγκς, αυτό αλλάζει μιας και γράφουμε ότι θέλουμε όπως θέλουμε...
Μια κουβέντα είναι και αυτό όμως, γιατί από ότι διαβάζω, έχουν αρχίσει να μας περνάνε από κόσκινο. Βέβαια δεν νομίζω να ενοχληθεί κανείς από τα προσωπικά μας, τις μαγειρικές μας, τις αναμνήσεις μας, η τις ποιητικές μας προσπάθειες. Θα ενοχληθεί όμως από τις αναφορές σε πρόσωπα, σε καταστάσεις, και κυρίως σε ιδέες που ξεφεύγουν από το πατρονάρισμα των διάφορων κομμάτων.
Όλο και πιο συχνά ακούν να αναφέρονται στα μπλόγκς και στις ειδήσεις, και είναι σαν να έχουν κάποιους που διαβάζουν το τι γράφεται και να τους δίνουν ραπόρτο.
Θέλουν λέει να αφουγκραστούν το τι σκέφτεται ο κόσμος...Γιατί δεν το αφουγκράζονται όπως τόσα χρόνια τώρα? Όλα είναι εκ του πονηρού, και μου στερούν τη χαρά και την αφέλεια της επικοινωνίας με ανθρπωπους που αλλιώς δεν θα μπορούσα να συναντηθώ.
Αν λοιπόν διαβάζει κάποιος κουτσομπόλης, μπορεί να συνεχίσει, γιατί η συνέχεια αφορά φίλους και κουτσομπόληδες που ανακατεύονται εκεί που δεν τους σπέρνουν...

Το πήρα λοιπόν το αυτοκίνητο που λέτε, πλυμένο , ξεσκονισμένο, με την φλάτζα καινούργια...άψογο. Δεν πρόλαβα να κάνω χαρά, και έμεινα από μίζα.
Γυρίζω το κλειδί, γκρου γκρου γκρου , μια δυο τρις , τίποτα...
Μπαίνω στο σπίτι, λέω δεν βαριέσαι, μηχάνημα είναι, θα φτιάξει. Βάζω πληντύριο, και δεν πρόλαβα να κάνω κάτι άλλο, ακούω έναν θόρυβο....πολύ ανατριχιαστικό. Τρέχω να δω τι έχει γίνει..πάει ο κάδος.. δεν γύριζε. Όπως καταλάβατε πάει και το πληντύριο.

Μήπως με ματιάσανε? Μήπως ζηλέψανε την ομορφάδα μου, την εξυπνάδα μου και την καλή μου την καρδιά?
Μήπως όσοι έχω περάσει από χίλια κύματα , μου έστειλαν όλα τους τα αρνητικά βάιπς και μπλοκάρανε τα μηχανήματα μου?

Αχ αχ αχ...αναστενάζω και πονώ / από της μίζας τον καημό!!

Είναι Κυριακή βράδυ, η βροχούλα πλίτσι πλίτσι, επιτέλους ήρθε και σε μας. Μόνο που δεν βγήκα να την κεράσω κάτι, τόσο που την περίμενα.!!
Με το πλίτσι πλίτσι της βροχής λοιπόν να συνοδεύει το απαλό ταπ ταπ στο πληκτρολόγιο, σκέφτομαι την φράση, μην το παίρνεις προσωπικά αλλά.....
Πώς είναι δυνατόν να μην παίρνω προσωπικά αυτά που μου συμβαίνουν, τον τρόπο που μου φέρονται , τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την δουλειά μου?
Ότι έχει αποδέκτη εμένα, είναι δυνατόν να το παίζω τόσο υπεράνω, και να μη με νοιάζει?
Άσε που εκ φύσεως είμαι και παραπονιάρα, και δεν βοηθάει καθόλου την κατάσταση.
Δεν θέλω να σας κουράσω με λεπτομέρειες, γιατί δεν έχει και νόημα, αλλά, πιστεύω ότι όλοι καταλαβαίνεται τι εννοώ.

8 σχόλια:

ritsmas είπε...

Καλησπέρα Σοφακι. Μπορεις να μας κουράζεις κι εμεις να σε ξεκουράζουμε. Αυτό είναι τελικά αμφίδρομο, αλλά δεν το καταλαβαίνουμε πάντα.
Και στο κατω κατω, γιατι να μην τα παιρνεις προσωπικά, τα προσωπικά ; ΟΛα φτιάχνονται σε τελευταία ανάλυση
Δε μου λες, Τεταρτη 1η θα εισαι Αθηνα ; εχουμε την παρουσίαση του βιβλιου της Πενελοπε στο Παβλικ στις 7, αν θες, ελα

ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΙ είπε...

Ριτς,
καλημέρα. Τι ωραία που θα ήταν! Αλλά δουλεύω και δεν μπορώ να φύγω. Χαιρετίσματα σε όλους τους φίλους, καλή επιτυχία και μακάρι να γίνει μπέστ σέλλερ!
Θα σκάσω που δεν μπορώ να έρθω πουθενά, ....
καλή βδομάδα

Aspa είπε...

Σοφία μπορεί να είσαι παραπονιάρα αλλά βλέπω ότι αντιμετωπίζεις τα πράγματα και με χιούμορ κι αυτό βοηθάει! Όλα θα πάνε καλά. Θα περάσει κι αυτό… Καλημέρα!

ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΙ είπε...

Μακάρι Ασπα μου μακάρι!
φιλάκια

ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΙ είπε...

Μακάρι Ασπα μου μακάρι!
φιλάκια

ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΙ είπε...

Μακάρι Ασπα μου μακάρι!
φιλάκια

Heliotypon είπε...

Στην τεχνολογική μας εποχή, που έχουμε εκατοντάδες μηχανήματα και gadgets να μας συνοδεύουν ακόμη και στο κρεβάτι, είναι φυσικό και στατιστικά αποδεκτό, να έχουμε αυξημένες βλάβες. Κάθε μηχάνημα κάποτε θα πάθει βλαβη. 'Οταν έχεις πολλά οι βλάβες που συμβαίνουν στη ζωή σου είναι πολλές.

Πάντως η ανάρτησή σου μου έδωσε ερέθισμα για να γράψω μιά λίστα από τέτοια αντικείμενα που χρησιμοποιώ καθημερινά και που με πιάνει πανικός όταν χαλάσουν... Θα είναι εντυπωσιακή, όχι γιατί εγώ χρησιμοποιώ ιδιαίτερα πολλά, αλλά γιατί τα έχουμε όλοι, τα χρησιμοποιούμε χωρίς πολλή σκέψη, αλλά τα παίρνουμε ως δεδομένα... Για σκέψου ότι αν ζούσες σε ένα καλύβι, ως πρωτόγονη, δεν θα είχες τίποτε απ' αυτά! :-)

Ανώνυμος είπε...

情趣用品,情趣,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲

Δημοσίευση σχολίου