Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2009

TO SPA!
ΤΟ SPA!

Ταξί!!! Ταξί!!!! Πάμε Νέο Ψυχικό!

-Καλημέρα μαντάμ. Λίγο ταραγμένη σε βλέπω!

- Αχ κύριε ταξί μου. Που να σας τα λέω τι έπαθα!

- Τι πάθατε μαντάμ? Έχετε πάθει αλλεργία? Συγνώμη, αλλά σας βλέπω πολύ κόκκινη.

-Προχτές, ήμουν σε ένα καφέ, και κει που λέγαμε τα κους-κους, μας λέει η Παπαδοπούλου, ότι σε έναν άλλο καφέ που ήταν, έμαθε ότι η κ.Μαύρου είχε πάει σε ένα καινούργιο σπα, πολύ in. Το τι καλά λόγια είχε πει, δεν λέγεται. Το θέμα είναι ότι ξεσηκωθήκαμε να πάμε και μεις.

Εγώ , τρομάρα μου, ήθελα να πάω πρώτη. Να έχω να το λέω.!!! Έμαθα λοιπόν την διεύθυνση από την Παπαδοπούλου, και ήρθα. Να εδώ, στην γωνία που με πήρατε. Έρχομαι λοιπόν, κτυπάω την πόρτα, και μου ανοίγει μια κυρία, νεότατη, γύρω στα 25, ντυμένη με τη με ένα λευκό φόρεμα, μακρύ. –Παρακαλώ, μου λέει, περάστε. Πώς μπορώ να σας βοηθήσω?

Στην αρχή, δεν ήξερα τι να πω, γιατί το περιβάλλον, δεν θύμιζε άλλα σπα, που είχα πάει. Ήταν ένα απλό σπίτι, με ένα μεγάλο σαλόνι, πολύ λιτό, με μεγάλες αφίσες από βουνά και θάλασσα τριγύρω. Στην αρχή σκέφτηκα να φύγω, αλλά μετά σκέφτηκα, ότι αφού ήρθε η Μαύρου, θα κάτσω… -Ήρθα για θεραπεία σπα, της λέω. –Μα βέβαια! Μου λέει. Παρακαλώ, περάστε.

Με περνάει στο σαλόνι, και μου δίνει μια ρόμπα, άσπρη ,σαν και αυτές που μας δίνουν οι γυναικολόγοι. –Περάστε στο παραβάν να αλλάξετε. Μου λέει.

Περνάω, αλλάζω, εν τω μεταξύ άκουσα μια ωραία μουσική δωματίου, και λίγο ηρέμισα .

Που λες κύριε ταξί μου, βγαίνω, ξαπλώνω πάνω στο πάγκο μπρούμιτα, και περίμενα. Έρχεται η κοπέλα, Άννα μου είπε ότι την έλεγαν, και μου δείχνει 3 είδη οκλαής. Άχ κύριε ταξί μου, τον πλάστη εννοώ! Που ανοίγουμε τα φύλλα για την πίτα. Μόλις τις είδα,,,,,έπαθα!

Μου λέει λοιπόν η Άννα. Έχουμε τρεις επιλογές. Μία για πιο ελαφριά εφαρμογή, μια πιο χοντρή για μέτριο αποτέλεσμα, και μία για μια πιο αποτελεσματική εφαρμογή. Θα ανοίξουμε τα ενεργειακά πεδία, θα κυλήσει η θετική ενέργεια του σώματος παντού, αφού ξεμπλοκαριστεί από το μασάζ.

Τι να πω και γω! Αφού , κάθισε η Μαύρου, θα κάτσω και γω. Διάλεξα την πιο χοντρή, και άρχισε η Άννα να ανοίγει φύλλο στην πλάτη μου! Πάνω ,κάτω, πέρα , δώθε… Μαζευόταν και ζάρωνε η ρόμπα, και να ,να την ισιώνει, και δώστου κύριε ταξί μου, ήρθε και μαλάκωσε και ίσωσε η πλάτη μου. Άκουγα τα αρθριτικά τα κάνουν , κράκ, κράκ, κράκ,,,και κει πια, πήρα κουράγιο, και λέω, μήπως τελικά έχει δίκιο η Μαύρου. Μετά κύριε ταξί μου, μου λέει, -Τώρα θα κάνουμε ένα πίλιγκ, να ανοίξουν οι πόροι, να ενεργοποιήσουμε το κέντρο της ενέργειας.

-Ας το ενεργοποιήσουμε Άννα μου , της λέω! -Τι να πω, κύριε ταξί μου!

Πού λες , φέρνει ένα βαθύ μπόλ, γεμάτο με χοντρό αλάτι. Το κοιτάω έκπληκτη, και μου λέει, ότι είναι αλάτι από την έρημο του Περού. Έχει σου λέει αρχαία άλατα και μέταλλα, που κάνει θαύματα στο σώμα.

Άρχισε να κάνει εντριβή, και πόναγα κύριε ταξί μου, αλλά που να μιλήσω. Αν το μάθαινε η Μαύρου! Κουβέντα δεν είπα, αλλά ένιωθα το δέρμα μου να καίει , να ανοίξει, και τα αρθριτικά πάλι κρακ κρακ κρακ!

Αργείς κυρία Άννα? Ρώτησα μετά από 5 λεπτά εντριβής, και αφού δεν μπορούσα να κρατήσω τα βογκητά ! -Τελειώνω μου λέει, μην ανησυχείτε μαντάμ.!!

Παίρνει μια πετσέτα με ζεστό νερό και με σκούπισε καλά καλά! Τι ανακούφιση κύριε ταξί μου μετά τόση ταλαιπωρία!! Το μόνο θαύμα από το αλάτι, είναι που το άντεξα, αλλά που να μιλήσω κύριε ταξί μου!

Τώρα μου λέει, φτάσαμε στο τελευταίο στάδιο που είναι εντριβή παντού, χέρια πόδια, πλάτη, στέρνο, με πετρέλαιο.

-Τι!! Πετάχτηκα πάνω, κύριε ταξί μου! Ας έλεγε ότι ήθελε η κυρία Μαύρου. Όχι και πετρέλαιο!! Αλλά η Άννα ήταν τόσο ήρεμη! Δεν κούνησε βλέφαρο. Με κοίταξε χαμογελώντας συγκαταβατικά, και μου λέει, ότι καταλαβαίνει την αντίδραση μου, γιατί λέει ότι είμαι παγιδευμένη στην προπαγάνδα των εταιριών της κοσμετολογίας!

Λέω και γω, λες? Ας κάτσω λοιπόν της λέω. Και άρχισα να βρωμάω πετρέλαιο, ψύλλος να υπήρχε στο τετράγωνο θα τα είχε τινάξει! Για τέτοια μυρωδιά μιλάμε! Άσε κύριε ταξί μου, που φοβόμουν να πιάσει καμιά στάλα το κερί που σιγόκαιγε και γίνω φλαμπέ!

Επιτέλους τελείωσε και αυτό, και μετά, άντε πάλι με την πετσέτα και το ζεστό νερό. Και πόσο Άννα μου στοιχίζει η θεραπεία? Αυτή η συγκεκριμένη , στοιχίζει 300 ευρώ. Μα τι λες!! Της λέω! Τόσα πολλά?

-Μα το αλάτι έρχεται από το Περού! Μου λέει.

-Τι να σου πω Άννα μου, της λέω! Και προχτές που είχα μπακαλιάρο, το ίδιο αλάτι μου φαίνεται ότι είχε! Και που λες κύριε ταξί μου, πήρε μια προσβεβλημένη έκφραση,….τι να σου λέω!

Τα πλήρωσα κύριε ταξί μου! Τι να κάνω! Να το μάθει και η Μαύρου, να έχει να λέει στους καφέδες? Αχ κύριε ταξί μου τι έπαθα! Αλλά σιγά μη πω τίποτα στα κορίτσια! Εγώ θα φανώ αμόρφωτη? Να με ειρωνεύονται με την Μαύρου!

Να φτάσαμε! Νάσαι καλά που με άκουσες κύριε ταξί μου, γιατί που να τολμήσω να πω τι έπαθα! Ούτε στον άντρα μου!! Κύριε ταξί μου! Ούτε στον άντρα μου!!

23 σχόλια:

irlandos είπε...

Δηλαδή, για να καταλάβω, το άνοιγμα φύλλου στην πλάτη, το πάστωμα με άλας του Περού και η εισαγωγή στην αυτοπυρπόληση, κοστίζουν 300 Ευρώ ?

Μα ακόμα και το πετρέλαιο έχει φτηνύνει τώρα πια. Και το Περού θα έπρεπε να έχει ... ανθηρή οικονομία εξαγωγής αλατιού, με τέτοιες τιμές !

Μήπως η "Άννα" ήταν ξαδέρφη της Μαύρου ?
Λέω μήπως ...

Φιλικά,
Ιρλανδός

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Μου φαίνεται πως ό,τι και να της έλεγαν θα το έκανε σ' εκείνο το spa και πού.... να μιλήσει...

ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Ανώνυμος είπε...

Για όνομα .. χρυσό μου !!!! Γέλασα !!! Ωραίο χιούμορ το κείμενο .. αλλά πιο αστείο το γεγονός ότι όντως υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να ανήκουν σε κάτι τέτοιες σάπιο – κλίκες. Καλό απόγευμα !!

Θερμεσιλαος είπε...

ωραίο κείμενο. γέλασα.

venceremos είπε...

να εισαι καλά βρε Σοφία.
καιρό τώρα θέλω να πάω σε σπα..
εεε τώρα μου πέρασε..
εχω και τα 300 οικονομία
φιλιά

Artanis είπε...

Χα,χα,χα,χα,χα,χα, το αλλάτι του μπακαλιάρου έγραψε!!!
Καλησπέρα Σοφία μου...

Olga είπε...

Καλησπερούδια...καλέ τι κινέζικα βασανιστήρια είναι αυτα που σου έκαναν??? Α, πα, πα!!!

Φιλάκια!

ILive2LoveMe είπε...

απαπαπα χαχαχα θα περάσει κι αυτό!
Πολλά φιλιά Σοφία μου!

Aspa είπε...

Δε φτάνει που τη βασάνισαν, πλήρωσε και τα 300. Βάζω στοίχημα ότι δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα η ιστορία…

Adamantia είπε...

Καλε τα σπα αντιγραφουν τη γιαγια μου!! Θυμαμαι μας ετριβε με πετρελαιο μεχρι να μας περασει η γριππη! Σε λιγο να δεις που θα κοβουν και βεντουζες στα σπα και θα τις χρεωνουν 200 ευρω η μια!
Καλημερα

Maria Tzirita είπε...

Μωρέ καλά κάνω εγώ και δεν περνάω ούτε απέξω! χα,χα, απολαυστική όπως πάντα Σοφία μου, να'σαι καλά! Πολλά φιλιά!

Ράνια είπε...

χιχιχιχιχι!!!πλάκα είχε!καλό τιήμερο να έχουμε!!καλό σου βράδυ!!!

sofiascomments είπε...

Irlandos,
η Μαύρου τα παίρνει και γελάει σε βάρος τους. Όπως γίνεται συνήθως!
καλημέρα

Γλαρένια,
το τι τραβάνε μερικές και λένε και ευχαριστώ,δεν λέγεται!
καλημέρα

sofiascomments είπε...

Μεταλλαγμένε,
μα χρυσό μου!! Εχουμε και ένα όνομα! Δεν θα εκτεθούμε! Μα μιλήσει καμιά άλλη πρώτα, και μετά τα λέω κια γω!
καλημέρα

sofiascomments είπε...

Θερμεσίλαε,
αυτό είναι και το ζητούμενο! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε, και πέρασες,
καλή μέρα

sofiascomments είπε...

Venceremos,
κράτα τα λεφτά! Τα σπα είναι ακριβά!
ΚΑΛΗΜΈΡΑ

Αρτάνις,
έχετε σπα εκεί?
καλημέρα

sofiascomments είπε...

Όλγα,
να σου πω! Εγώ είμαι και λίγο , ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!!
καλημέρα

sofiascomments είπε...

ilivetoloveme
καμιά φορά τη πατάμε πολύ άσχημα. Μια η αφέλεια, μια η αμηχανία...
καλημέρα

sofiascomments είπε...

Άσπα,
Αδαμαντία,
Μαρία,
εδω που τα λέμε, αν είναι σαν της Μεγάλης Βρετάνιας ( έχω δει φωτογραφίες) , θα άξιζε τον κόπο , θέλω να πιστεύω. Καμιά φορά, λέω, να πάω ,να δω πως είναι βρε αδελφέ! Αλλά και χωρίς παρέα, βαριέμαι.
Γιά σας κορίτσια!

sofiascomments είπε...

Ράνια ,
χαίρομαι που σου άρεσε. Καλό τριήμερο και σε σένα!
καλημέρα

Heliotypon είπε...

Μου έδωσες ιδέες: Πλάστης, αλάτι, πετρέλαιο. 'Ισως κάνουν και για ...ερωτικές συναντήσεις, έτσι, για να σπάει η ρουτίνα!

sofiascomments είπε...

Heliotypon,
με τη κρίση γυρίζουμε σε παλιές συνταγές, και ...στα ερωτικά!
καλό Σ/Κ

Ανώνυμος είπε...

情趣,情趣用品,情趣,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網

Δημοσίευση σχολίου