Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2009

Ανάψτε ένα κερί- να δείτε προκοπή!

Καραβιές κυρία μου, καραβιές, πάνε οι ψηφοφόροι στην Τήνο....
Όλοι μονοιασμένοι, με τις λαμπάδες τους στο χέρι, περιμένουν υπομονετικά στην ουρά να ανάψουν το κερί τους και να προσευχηθούν.......
Τώρα θα μου πεις, σιγά το νέο.....Έτσι είναι οι ψηφοφόροι...πάντα να περιμένουν την σειρά τους,,
Όμως τώρα τους είδα..Ναι κυρία μου!!!! Μονοιασμένοι να μιλάνε και να κάνουν τα δικά τους κουμάντα..
-Κοίτα να δεις! -( Έλεγε ένας νεοδημοκράτης σε έναν Πασοκτζή) Θα φύγω τώρα εγώ από προιστάμενος, να έρθεις εσύ, και μετά 3,4 χρόνια, που θα ξαναβγούμε εμείς, θα σε βάλω πάλι πίσω...Μη αφήσεις τον Πανταζή να πάρει τη θέση γιατί είναι φίλος με το ρεμάλι τον Ρουμπή και δεν πρόκειται να ξαναμπείς ποτέ!!)

Έτσι είναι όπως στα λέω! Κανονίζουν οι μεγάλοι τις συμφωνίες τους ,τις κανονίζουν και οι μικροί....Με το κερί στην Παναγία να βγει το κόμμα τους, να πάρουνε την θέση, να πληρωθεί το δάνειο, να τους κάτσει η φιλιπινέζα, ότι βάζει στο νου του ο καθένας!!!!
Μέχρι και κουμμουνιστές είδα, που το παίζουν Άθεοι, να κάνουν τον σταυρό τους και να παρακαλάνε να πάρουν τις αναθέσεις του Δημοσίου για να τυπώσουν τον ΟΠΑΠ και με το ΠΑΣΟΚ. Χωρίς διαγωνισμούς χωρίς τίποτα...Δεξιά τσέπη αποκτάς? Σταυρό με το δεξί θα κάνεις! Καφετζού δεν είμαι..αλλά η πείρα αυτό μας δείχνει.....

Αχχχχχ! Κυρία μου! Πως περνάν τα χρόνια!! Πότε είχαμε στα μπαλκόνια τον Ανδρέα με την Δήμητρα, πότε άσπρισε ο Γιωργάκης!
Τον θυμάμαι από τόσο δα! Και μετά υπουργό εδώ, υπουργό εκεί....Δεν θυμάμαι και τίποτα συγκλονιστικό, ούτε καν κάτι...κάτι τις....Μόνο τα γνωστά...αδιόριστοι, κενές θέσεις, απεργίες...Αυτά....
Μα δεν καταλαβαίνω κυρία μου! Πραγματικά δεν καταλαβαίνω! Αυτή τη σιγουριά που τη βρίσκει? Από που ορμώμενος δηλαδή! Τι νόησε και έχει τέτοια αυτοπεποίθηση? 100 μέρες θέλει λέει και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους! Και κείνος τον δικό του, φαντάζομαι! Ένα σπίτι στον Καναδά, το έχουν ακόμα?
ΑΑΑΑΑ! Όλα και κιόλα! Ο Αλέξης μου άρεσε! Μεγάλωσε, άντρεψε, σιγούρεψε τη φωνή, δεν έχει τον τρόπο του Αλαβάνου...Επιτέλους, να δούμε και μια καινούργια φάτσα να μας μιλάει..
Τώρα που σου λέω για τον Τσίπρα,,είδα και κάτι κοπελίτσες που παρακαλούσαν την Παναγία να της προσέξει...Γυρίζει η μια και λέει στην διπλανή της...-Γιατί, η Νατάσσα καλύτερη από μένα είναι και έγινε κυρία προθηπουργέσα?

Κυρία μου ο Κώστας έχει κλείσει διακοπές, μοναχά για πάρτη τους! Θα πάρουν άδεια και τα δίδυμα από τα σχολείο και ....γεια σου! Θα γελάει με τα ζορίσματα του Γιώργου και θα του κάνει η Νατάσσα αυστηρή δίαιτα με besel proactive. Έχει πάρει όλη την σειρά! Την πράσινη για την χοληστερίνη, την μπλε για την πίεση... Μια χαρά θα περάσει!
Μέχρι να φτιάξει τους δείκτες του σε φυσιολογικά επίπεδα, που όσο να πεις, θέλει και χρόνο...δεν συνέρχεται τέτοιο κορμί εύκολα! Θα έχουν πέσει οι δείκτες του ΠΑΣΟΚ και άντε πάλι από την αρχή.......

2 σχόλια:

Me_To_aSeToN_STo_XeRi είπε...

σε δουλεια να βρισκομαστε...
καλημεραααα

sofiascomments είπε...

Έτσι , έτσι...
Είμαι πολύ περίεργη για το τι θα ακολουθήσει...
όταν δουν ότι το ταμείον είναι εντελώς μείον,,,
Καλησπέρα

Δημοσίευση σχολίου