Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2009

Απολογισμός του 2009

Πάει και αυτό! Πότε ήρθε, πότε έφυγε! Μόνο η ρίζα που ασπρίζει το κατάλαβε...
Το 2009 μου έφερε πολλές μεγάλες χαρές από το μπλόγκ. Γνώρισα καλύτερα την Μαρία, την Δέσποινα, την άλλη Δέσποινα, την Φωτεινή, την Μαριάνθη, την Ρούλα, τον Νίκο, και φυσικά την Άντα από κοντά. Καλά ήταν και ελπίζω να είναι ακόμα καλύτερα..Γιατί όχι? Τι μας λείπει?

Εκτός από το μπλόγκ, μου έφερε το φέις μπούκ, που έχω γίνει πολύ φαν...Έχω φίλους από 7 μέχρι δεν ξέρω πόσο. Εκτός από την καθημερινή πλάκα, έχει τις πολύ συγκινητικές στιγμές που ανοίγει το παράθυρο και διαβάζω, gia sas kyria, ti kanete? Πέστε με χαζή, αλλά είναι μεγάλη ικανοποίηση να σου κάνουν αίτημα φιλίας τα παιδιά, και να κάνουμε κουβέντες, όπως, -Τις είδες τις φωτογραφίες μου? -Πως να κάνω ομάδα? Πως να αλλάξω την φωτογραφία?
-Κυρία, τι πλάκα που έχετε?
Το 2009, μου έφερε τον διαδραστικό πίνακα και η ΔΕΗ τις οπτικές ίνες! Έτσι άλλαξε η ζωή μου!
Για ότι γράφει το βιβλίο, κάνεις μια έτσι, και τσάκ, κατεβάζεις το βιντεάκι, βρίσκεις τις σελίδες, ακούς τραγούδι. Πολύ πολύ καλύτερα. Ένα έχω να σας πω! Τα παιδιά σημειώνουν τις διευθύνσεις και πάνε μετά και το καταδιασκεδάζουν...εεεε.καλά, όχι και όλοι, αλλά πολλοί!

Τι άλλο? Α, μάλιστα! Μάκρυνα το μαλλί και το άνοιξα, έχασα λίγα κιλά, περάσανε τα χέρια, που είμαι πια σίγουρη ότι έφταιγαν οι πολλές ώρες γραψίματος,δυστυχώς.!

Το 2009, μου έφερε και άλλες όμορφες εκπλήξεις..Η συμμετοχή μου στον σύλλογο γονέων, όπου και γνώρισα μια καταπληκτική κυρία που δεν ήξερα από πριν και δουλεύουμε πολύ καλά μαζί.

Ταλέντα εμφανίστηκαν στην οικογένεια, τα παιδιά ψήλωσαν, μεγάλωσαν, έμεινα η πιο κοντή εδώ μέσα. Μου έφερε μεγάλες χαρές από τα παιδιά μου και τα καμαρώνω όπως οι μανάδες στο ριάλιτι με τις νύφες! Το είδατε? Όχι? Να το δείτε! Η καλύτερη κωμωδία της χρονιάς!

Μου έδωσε γιορτές, πάρτι, τραπέζια, καινούργιες γνώσεις, και πολύ διάβασμα σε ότι νάναι.

Θα μου πεις, μόνο καλά έχεις να γράψεις?
Ναι, γιατί αυτά είναι τα βασικά, και αν υπάρχει αγάπη, υγεία, και ομόνοια, όλα τα άλλα είναι απλές...οδοντόκρεμες στο βάθος του χρόνου.

Πλάκα, πλάκα, φτάσαμε στα δυο χρόνια μπλόγκινγ. Είχα πει ότι θα γυρίσω σαν την Μαίρη Πόππινς αν αλλάξει ο άνεμος. Με τις κλιματικές αλλαγές όμως, άλλαξε γρήγορα και δώστου πάλι...
Τώρα πια είμαι παλιά μπορώ να πω.... Ένα μπλόγκ άλλα ντάλων. Αν ήταν φαγητό θα ήταν τουρλού-τουρλού. Ξέρετε, αυτό που βάζεις ότι λαχανικό βρεις και πατατούλες...

Θέλω να βρω μια πρωτότυπη ευχή αλλά το μόνο που μου έρχεται είναι,

Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!

6 σχόλια:

τo τέρας της «αμάθειας» είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους, ένας θετικός απολογισμός.
Καλή Πρωτοχρονιά Σοφία. Εύχομαι στο τέλος του 2010 να έχεις ακόμη περισσότερες όμορφες στιγμές να μετρήσεις.

I είπε...

Καλή χρονιά με υγεία, Σοφία! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου, να καμαρώνεις τα παιδιά σου, να παίρνεις και να δίνεις όλο και περισσότερες γνώσεις!!! Και, τελικά, μάλλον η ευχή σου πίπτει μέσα (κατά τα λεγόμενα και των αστρολόγων, που ισχυρίζονται ότι θα υπάρξουν θετικές εκπλήξεις γιά όλους, άλλα θα αργήσουν... Κατά Ιούνιο και Σεπτέμβριο, προφητεύουν)!

sofiascomments είπε...

Τέρας
Καλή και ηλιόλουστη, κατά τα φαινόμενα!
Καλημέρα

Στεριανή ζάλη,
σε ευχαριστώ, και ελπίζω όλα να σοθ πάνε καλά φέτος.
Καλημέρα

sofiascomments είπε...

Παυσικραίπαλος
σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και πράγματι έχω μια προαίσθηση ότι κάτι καλό θα γίνει φέτος για όλους..τι να πω!! Μήπως είμαι mentalist και δεν το ξέρω!χα..χα.
καλημέρα

Artanis είπε...

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σου είπα;;;
(Ξέχασα)
Καλή χρονιάααααααααααααααα....

Δημοσίευση σχολίου