Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2010

oloi reien και το φεγγάρι μούτζα σεν!


Oloi rien..
Δεν ξέρω αν το γράφω και καλά αλλά εννοώ το γαλλικό τίποτα. Λοιπόν χτες το βράδυ το φως του φεγγαριού ήταν πολύ έντονο. Όλα τριγύρω ήταν φωτισμένα και ο ουρανός ολοκάθαρος.
Σήκωσα το κεφάλι να θαυμάσω για άλλη μια φορά το φεγγάρι, και όπως το αντίκρισα μου φάνηκε ότι με μούτζωσε..Καλέ, αλήθεια! Είχε κάτι ξέφτια σύννεφα και θες η φαντασία μου, θες αυτά που είχα στο μυαλό μου, μου φάνηκε ότι μου έδωσε μια μεγαλοπρεπή μούτζα.
Γρήγορα μπήκα στο σπίτι, και για μια στιγμή ένιωσα σαν και αυτούς που βλέπουν την Παναγία στον ουρανό και το Χριστό σε κάντρα και πορτοπαράθυρα.
Το Σύμπαν όμως δεν έχει καμιά δουλειά με τις συνομωσίες που γίνονται εις βάρος μας. Συνεχίζει σαν σε άλλη διάσταση το αστρικό του ταξίδι στον πανδαμάτωρα χρόνο, που όλα τα καθυποτάσσει εκτός από τον αμετανόητο η σκέτο ανόητο Έλληνα.
Διάβασα χτες στο insider ότι η Κέρκυρα θέλει να γίνει ανεξάρτητη..Τα 18 τα έκλεισε? Δεν ξέρω, αλλά κατά την γνώμη μιας κίνησης Κερκυραίων πολύ κακώς ενώθηκαν με την Ελλάδα και πολύ καλύτερα ήταν με τους Βρετανούς. Τους πήρε και συνέντευξη μια καλή κυρία από την Αγγλία και το έκαναν δισέλιδο σε μεγάλη εφημερίδα.
Όλοι νιώθουν προδομένοι από το Αθηνοκεντρικό κράτος αλλά πες ότι η Κρήτη γίνεται ανεξάρτητη, η Κέρκυρα το ίδιο, να πάρει φόρα και η Πελοπόννησος, και όποιος άλλος θέλει, τι θα μείνει? Ξαφνικά λοιπόν με το που θα ανεξαρτητοποιηθούν, θα γίνουν οι πολίτες υποδείγματα ευπρέπειας και σοβαρότητας, θα εξαφανιστεί η διαφθορά και η αισχροκέρδεια, οι δάσκαλοι θα φωτιστούν, και οι αρχηγοί θα λάμπουν στην Ευρωπαική σκηνή με τα ηγεμονικά τους προσόντα και τις στιβαρές προσωπικότητες τους.
Όλα μαι χαρά! Όχι μόνο το φεγγάρι αλλά και ο ήλιος και τα αστέρια θα πέσουν πάνω μας και θα μας καρπαζώνουν με τα μυαλά που έχουμε...
Βέβαια η Αγγλία να δει πρώτα τι θα κάνει με τη Σκωτία και την Ουαλία για να μη πω για την Ιρλανδία και μετά να ψάχνει τον κάθε βαρεμένο για να βάζει σπιουνιές και να χειροτερεύει τα πράγματα εδώ πέρα.
Αδέλφια, ωρε αδέρφια, μας βαλαν στο μάτι και δεν τους σταματάει τίποτα. Πραγματικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση αφού επανειλημμένως τους έχουμε αποδείξει ότι μια χαρά τα καταφέρνουμε και μόνοι μας να βγάζουμε τα μάτια μας. Τι ανακατεύονται? Μας χαλάνε τον ρυθμό και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αγαπητοί Ευρωπαίοι να πάρουμε ανάποδες να μονιάσουμε και να πείτε τον Επίσκοπο -James, κατά το δικό μας, Να πείτε τον Δεσπότη -Παναγιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου