Τρίτη, 20 Απριλίου 2010

Υπ' όψιν κυρίου Παπανδρέου. ( του γνωστού πολιτικού)

Αγαπητέ κύριε,
θα ήθελα να σας παρακαλέσω να σταματήσουν στα δελτία την προσπάθεια για να πειστούμε ότι το ΔΝΤ είναι για το καλό μας και δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
Αν υπήρχε, όχι ένας, άλλα δύο, θα υπήρχε και τρίστρατο να ρίξουμε τα μάγια, μήπως και γλιτώναμε. Όμως στον μονόδρομο, ούτε αλάτι πίσω από την πλάτη δεν μπορείς να ρίξεις, γιατί μπορεί να μπει στο μάτι αυτού που ακολουθεί. Έτσι πάμε, αγαπητέ κύριε, ένας πίσω από τον άλλον, σαν τους τυφλούς που τους οδηγεί... Αλήθεια, η όραση σας πως είναι τελευταία...? Καταλαβαίνεται..ότι αν δεν μπορείτε να δείτε ούτε εσείς τον γκρεμό, θα δημιουργηθεί ένας ωραιότατος ομαδικός. Μνημείο για τον ιστορικό του μέλλοντος.
Εν τοιαύτη περιπτώσει, θα ήθελα ακόμα να σας πω ότι αφενός μεν με πείσατε ότι θα πάμε στον ΔΝΜ αφού τα σπρέντ έχουν πάρει τέτοια ανηφόρα , που μόνο με την διασημότητα της Τζούλιας μπορεί πια να συγκριθεί. Μεπτό ξε-μεπτό, ανήθικο, ξε-ανήθικο, τίποτα δεν το σταματά !
Τι και αν όλοι όσοι συνέβαλαν στην αύξηση τους είναι υπόδικοι? Τι και αν τρόποι υπάρχουν ? Αφού μέχρι και σεις έχετε αποφασίσει ότι είμαι αναξιόπιστη . Βέβαια, θα μπορούσα να σας κάνω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και να σας ζητήσω αποζημίωση για διαφυγόντα κέρδη, που ομολογουμένως θα ήταν μια τρομερή καινοτομία και θα είχε παγκόσμια απήχηση, αλλά δυστυχώς ο κ. Κούγιας είναι αγκαζέ, και δεν μου έρχεται στο μυαλό  άλλος κατάλληλος.
Αγαπητέ κύριε Παπανδρέου,
θα μπορούσα ακόμη να σας μηνύσω για προσβολή της τιμής και της υπόληψης μου, γιατί με το να κουτσομπολεύεται τα του οίκου μας σε ξένα δίκτυα, δεν ήτο πρέπον...Φαίνεται εκεί στα ξένα δεν μάθατε ότι τα του οίκου μας ΔΕΝ τα βγάζουμε βούκινο και κανονίζουμε σαν οικογένεια τις πομπές μας. Αν όμως εσείς, ίσως,λέω ίσως, θέλετε να προστατέψετε μερικούς, κατηγορώντας μας όλους τους κρύβεται πίσω από την συνολική ευθύνη, που εσείς αποφασίσατε ότι την έχουμε κοινή.
Λυπάμαι πολύ που δεν με καταλαβαίνεται, αλλά ακόμα περισσότερο που δεν με συμπονάται.
Μετά τιμής
Σ.

5 σχόλια:

fpboy είπε...

Καλησπέρα Σοφία.
Δεν είναι θέμα του Παπανδρέου !
Το χρέος είναι τεράστιο
και δεν παλεύεται με κανένα άλλο μέτρο,
πέρα απο δεκάδες χιλιάδες απολύσεις στο δημόσιο
και Δ.Ν.Τ.
Και υπάρχει και πολύ σημαντική περίπτωση ούτε με αυτά τα μέτρα να μπορούμε να έχουμε συντάξεις σε 10 χρόνια !
Δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει τι έχει γίνει.
Ο Παπανδρέου κάνει οτι μπορεί.

sofiascomments είπε...

fboy
Το ξέρω ότι κάνει ότι μπορεί, απλά στην θέση του και οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές για το τι γνώμη σχηματίζει η κοινή γνώμη. Από την Γερμανία λένε οι Έλληνες καταστηματάρχες ότι υποφέρουν από το εμπάργκο και την άσχημη συμπεριφορά των γερμανών...Το θέμα είναι ότι κατάρρευσε το σύστημα.Δεν είανι όλοι οι λαοί κλέφτες, ούτε όλοι οι προθυπουργοί ανίκανοι,το σύστημα των τραπεζών και του Χρηματιστηρίου είναι πιο πολύ υπεύθυνο, αλλά να, κάτι πρέπει να πούμε και μεις, να μη μας την δώσει...
Χαίρομαι που είσαι καλά, να τα ξαναπούμε!
Καλημέρα!

Maria Tzirita είπε...

Πόσα τέτοια γράμματα πρέπει να έχει πάρει ο Παπανδρέου... Εγώ ένα σκεφτόμουν Σοφία μου: αν τώρα ήμουν νεότερη, στη φάση της ζωής μου να πάρω αποφάσεις για το μέλλον, νομίζω πως δε θα έκανα παιδί. Κανένα παιδί. Δεν είναι τραγική αυτή η συνειδητοποίηση;...
Σε φιλώ!

fpboy είπε...

Έγινε Σοφία.
Καλημέρα και τα ξαναλέμε.

sofiascomments είπε...

Maria Tzirita,
καλησπέρα Μαράκι! Υπομονή!

Δημοσίευση σχολίου