Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010

Σκέψεις...

Χτές έγραψα ότι είμαι σίγουρη ότι ήταν προβοκάτσια...Σήμερα η προβοκάτσια θυμίζει αρχή εμφυλίου...Υπάρχουν βίντεο και τα επεξεργάζονται, μαρτυρίες από ανθρώπους που ήταν εκεί..Μακάρι να τους βρουν.Ας βρουν επιτέλους κάποιους..
Ακούω τους πολιτικούς στην τηλεόραση, τους εκπροσώπους των επαγγελματικών κλάδων, και άλλους να λένε ότι κάνουν κακό οι πορείες και οι φασαρίες. Ότι θα χάσουμε τον τουρισμό, ότι θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα...
Όμως, τα πράγματα για το περιορισμένο μου μυαλό είναι ως εξής.
Δεν ψήφισα καμιά ξένη αρχή να μου κάνει κουμάντο.
Δεν με ΡΩΤΗΣΑΝ αν συμφωνώ.
Δεν με έπεισαν ότι δεν υπάρχει άλλη λύση.
Δεν τιμωρήθηκε ούτε ονοματίστηκε κανείς από αυτούς που μας έφεραν ως εδώ, αν και όλοι τους ξέρουμε.
Δεν είδα καμιά ΜΕΤΑΝΟΙΑ η ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ευθύνης.
Δεν είδα κανένα βλέμμα ΣΥΜΠΟΝΟΙΑΣ από κανέναν.
Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε μια Νέα Τάξη που ήδη έχει γεννηθεί, και από δω μπορεί να ξεκινήσει ένα ξύπνημα και για τους άλλους λαούς που τραβάνε τα ίδια και χειρότερα.

Αυτό που είναι σίγουρο και κανείς δεν το αμφισβητεί, είναι ότι τα μέτρα είναι μόνο για τους ασθενέστερους, και κανένα για αυτούς που τα μάζεψαν,
και επίσης ότι όποιος θέλει να πάρει από τα ελάχιστα του συνταξιούχου αγρότη και της μαμάς μου που δούλευε σαράντα χρόνια, θέλω να του κόψω τα χέρια..ΤΕΛΟΣ!
Απλά πράγματα και ξεκάθαρα...Τι θα πει, να ρυθμίζεται το πότε θα βγω στην σύνταξη σύμφωνα με το προσδόκιμο ορίου ζωής? Δηλάδή ποτέ?
Ποιός λογικός άνθρωπος δεν νιώθει ότι τον εκμεταλλεύονται ως εκεί που δεν παίρνει?
Είναι πολύ απλά τα πράγματα...Το άδικο δεν μπορούμε να το δεχτούμε...

2 σχόλια:

akrat είπε...

πίκρα σοφία...
πίκρα..

sofiascomments είπε...

Akrat,
μεγάλη...

Δημοσίευση σχολίου