Σας απεχθάνομαι!

Όλους σας!
Όλους εσάς , μηδενός εξαιρουμένου!! Δεν μπορείτε να καταλάβετε τα πράγματα όπως έχουν.
'Εχετε περιορισμένη αντίληψη και στενούς ορίζοντες! Οι δυνατότητες σας είναι κάτω του μετρίου στην δική μου κλίμακα, αλλά μιας και είμαι, δυστυχώς, αναγκασμένη να ζω ανάμεσα σας θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις να σας βάλω σε μια τάξη, μπας και δει χαϊρι αυτός ο τόπος ποτέ του.
Δεν μπορώ ΕΓΩ, να πηγαίνω στα Λονδίνα, στην Νέα Υόρκη, στο Μονακό, στο Παρίσι, και να λέω ότι είμαι Ελληνίδα επιχειρηματίας και να με κοιτάνε σαν τον βοσκό που κατέβηκα από τον Κάβο Ντόρο!!
Τα σχέδια μου λοιπόν είναι να μπω στην πολιτική. Τι πολιτική λέω......λάθος...τα σχέδια μου είναι να καταργήσω την πολιτική και να σας διοικώ εγώ κατευθείαν.
Τέρμα οι προμήθειες, τέρμα οι συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, τέρμα οι μεσάζοντες συνδικαλιστές και βουλευτές! Διαφάνεια δεν θέλατε? Διαφάνεια θα έχετε! Τέρμα οι μίζες δεν φωνάζετε τόσο καιρό? Τέρμα λοιπόν όλα αυτά που έφερναν πίσω την παραγωγή, καλλιεργούσαν λανθασμένες απόψεις , και αποπροσανατόλιζαν τα φτωχά σας μυαλά από το προορισμό σας, που πάρτε το χαμπάρι, είναι ένας και μόνο ένας! Να μου παράγετε έργο και χρήμα για να μπει κάποτε και ένας 'Ελληνας στους μεγάλους που κυβερνάνε τον πλανήτη.

Φτάνει πια η κυριαρχία των πολιτικών! Αιματοκύλισαν την πατρίδα μας τόσες φορές και το αποτέλεσμα το είδαμε.! Αν ήμουν ΕΓΩ, θα είχα αφήσει του Γερμανούς να μπουν..Θα μας είχαν φτιάξει και τους δρόμους, θα είχαμε γλυτώσει την πείνα και τα αντίποινα, να μη σου πω και τον εμφύλιο...
Τι την θέλετε την δημοκρατία αφού δεν ξέρετε τι να την κάνετε? Για αυτό δεν σας χωνεύω καθόλου αδύναμα φωνακλάδικα πλάσματα, που δεν ξέρω πια κακή μοίρα με καταράστηκε να ζω ανάμεσα σας!!

Ετοιμαστείτε λοιπόν γιατί η ώρα της κυριαρχίας μου φτάνει!!

ΥΣ.
Σας την έφερα με τον τίτλο, έτσι?...

Σχόλια

Ο χρήστης Χουλκ είπε…
Βρε λές;;;;;;;;;;;;;;;
Ο χρήστης VAD είπε…
Δοξάζομέν σε,αυτοκράτειρα:)))

Δημοφιλείς αναρτήσεις