Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τσίπρας -Αλαβάνος - Κουβέλης- (μαλλιά κουβάρια)

Αφού μιλάνε όλοι οι ειδικοί, ας μιλήσει και ο λαός -δηλαδή εγώ- για να δείτε την άπoψη μας- μου!
Τι συμπέρασμα βγάζει ο λαός!!
Την πατήσατε αν περιμένατε να δείτε συμπέρασμα! Δεν υπάρχει!!
Πρώτα πρώτα δεν έχω καταλάβει ποιος είναι ποιανής συνιστώσας.
Εγώ τον Συνασπισμό ήξερα, από τότε με την Δαμανάκη, και είχα την εντύπωση ότι είναι μετεξέλιξη του ΚΚΕ εσωτερικού. Μετά έμαθα ότι και κάποιες άλλες αριστερές δυνάμεις ενώθηκαν και έγινε το ΣΥΡΙΖΑ.
Τέλος πάντων, φτάσαμε στον Τσίπρα που τον είχα πει πρόεδρο δεκαπενταμελούς, και όχι αρχηγό κόμματος. Δυστυχώς, επαληθεύτηκε η προφητεία αφού δεν στάθηκε στο ύψος της θέσης του και άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη..
Το θέμα για μας που είμαστε αριστεροί αλλά δεν μπορούμε το ΚΚΕ για τους γνωστούς λόγους, δεν υπάρχει ένας άνθρωπος που θα μας εκπροσωπήσει.
Νομίζετε ότι πρέπει να έχει διαβάσει κανείς ένα φορτηγό βιβλία για να είναι αριστερός?
Έχετε την εντύπωση ότι μας νοιάζει αν η μιύγα πετάει λίγο πιο αριστερά η πιο δεξιά η κάνει ζιγκ -ζαγκ? Το σίγουρο είναι οτι θα την σκοτώσει η μυγοσκοτώστρα του δικομματισμού.
Να πάρετε τις συνιστώσες σας και να τις βάλετε....ψηλά στο ράφι, σαν και αυτά που κάθονται οι παράξενες γεροντοκόρες.
Κρίμα και πάλι κρίμα...και το κρίμα στο λαιμό σας, αλλά να μη σας φταίει πάλι ο λαός!!

Σχόλια

Ο χρήστης Artanis είπε…
Πεστα! Κι εγώ αριστερή και άστεγη, είμαι...Αμαν πια αυτή διαίρεση...
Ο χρήστης ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΙ είπε…
Καλημέρα Αρτάνις,
δεν θα δούμε εμείς χαρά! Πρέπει να το πάρουμε απόφαση, έτσι και αλλιώς έτσι που ξεπουλάνε τα πάντα, δεν θα μείνει και τίποτα για υπάρχει και λόγος...
πολλά φιλιά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!