Κυριακή, 8 Αυγούστου 2010

Πριν το μπάνιο....

Πριν το μπάνιο την τέλεια καυτή καλοκαιρινή Αυγουστιάτικη αυτή Κυριακή...μαγείρευα και άκουγα την ΝΕΤ. Κακό του κεφαλιού μου θα πείτε, αφού δεν έβαλα ένα τραγουδάκι να ξεκινήσει καλά η μέρα...Anyway, ανακάλυψα το πιο μεγάλο πρόβλημα της κυβέρνησης και να δείτε ότι και αυτό θα το αναλάβει η Τρόικα να το λύσει, και δεν είναι άλλο από τους υμιυπέθριους. Έχω ακούσει τόσα πολλά για αυτό το θέμα, που έχω γίνει ένα κουβάρι και δεν καταλαβαίνω τίποτα. Όταν λέγονται τόσα πολλά και αλλάζουν τα δεδομένα τόσο συχνά, έχει το ίδιο αποτέλεσμα με το να μη γίνεται η λέγεται τίποτα....
Παλιά είχαμε την θεία από το Σικάγο, τώρα έχουμε τους θείους του ΔΝΤ, να μας βρίσκουν λύσεις και να τελειώνει το θέμα στο πίτσ φιτίλι!

Αλλο θέμα που δεν καταλαβαίνω ακριβώς είναι όταν λέμε Τρόικα τι εννούμε? Ο ένας θείος είναι του ΔΝΤ, ο άλλος της Ευρώπης, ο τρίτος, ποιανού είναι?

Μια και έπιασα τις απορίες , τα επαγγέλματα δεν θα άνοιγαν έτσι και αλλιώς αφού το 13, η το 12, αρχίζει η ελεύθερη διακίνηση των εργαζομένων στην eu? H βρήκαμε τώρα την διακαιολογία της Τρόικας να κάνουμε τις ατέλειωτες δουλειές κατά το - Τώρα που βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντ-έξι?

Κατά τα άλλα πολιτικά, ο Καλλικράτης καλά κρατεί, και οι υποψήφιοι δεν έχουν αφήσει πανηγύρι για πανηγύρι. Και κει στου χορού τα γυρίσματα συναντώνται οι αντίπαλοι και πίνουν μπύρες και κρασάκι και κερνάνε τον κόσμο όλο!
Με αυτήν την νοοτροπία διαλέγουν ακόμα τους κατάλληλους για αρχηγούς και γω, ντροπή μου-ξεντροπή που- το λέω μέσα μου...Ά ρε Τρόικα που μας χρειάζεται!

4 σχόλια:

Leviathan είπε...

dropi mou, xedropi mou kai ego to leo... kalimera! :)

daskalos είπε...

Προς το Blog σας
Ένα blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε το ksipnistere βρίσκετε ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα blog της χώρας

sofiascomments είπε...

Leviathan,
είδες που μας φέρανε?
ΑΧ ΒΑΧ
και καλημέρα~!

sofiascomments είπε...

DASKALOS
Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση αλλά εγω δεν θέλω παρά να γράφω ότι μου κατέβει χωρίς καμμιά περαιτέρω ευθύνη για επιρρεασμού του οποιονδήποτε σε οτιδήποτε. Μια απλή δασκάλα είμαι και νομίζω ότι δεν συμφωνώ με κινήσεις τέτοιες ανώνυμες για πολλούς λόγους, αν και είμαι υπέρ της ανωνυμίας των μπλόγκς.
Καλή επιτυχία και καλημέρα.

Δημοσίευση σχολίου