Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010

Το κόμμα της Ντορούλας....

Το κορίτσι μεγάλωσε και επιτέλους ήρθε η απάντηση στο αγωνιώδες ερώτημα που την κατάτρωγε τόσο καιρό!
¨Εγώ πότε θα κάνω κόμμα?¨

¨Σώπα κόρη μου!¨ Απαντούσε ο γρουσούζης.....¨Θα γίνει και αυτό πριν κλείσω τα μάτια μου!

Όπερ και εγένετο λοιπόν, και οσονούπω ένα άλλο απόκομμα της Κεντροδεξιάς θα ανοίξει τα πανιά του να κατακτήσει τις τσέπες...συγνώμη....τις καρδιές ήθελα να πω των Ελλήνων...

Ήθελα νάξερα...τι έχουνε νοήσει και κάνουν κόμματα λες και είναι μπουτίκ το τελευταίο καιρό?
Έχω το μηχανισμό, έχω τους ανθρώπους, θα γίνω αρχηγός ο κόσμος να χαλάσει...
Ο κόσμος χάλασε όμως αλλά έστω και αν είμαστε ένα βήμα πριν το γκρεμό, δεν το καταλαβαίνουν..
Ψηφίστηκε χτες στην Βουλή το νομοσχέδιο για την Ενέργεια και οι αλλαγές στην Γη μας και στη ζωή των παιδιών μας θα είναι τεράστιες.
Αναρτήθηκαν λοιπόν άρθρα σχετικά με τις κινήσεις που έκαναν οι υπεύθυνοι, και και που διαβάζω το ένα και το άλλο σχετικά με το θέμα..Τσούπ....Πόλεμος στην γαλάζια παράταξη..!!

Κατά τα φαινόμενα έχουν πλακωθεί οι βουλευτές της Καρυστίας και παρασύρουν και τον φερόμενο κόσμο τους...Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα πάρει χαμπάρι ότι γίνεται τόση φασαρία για τις περιφερειακές...Σε κόμμα δεν είμαι, στον κόσμο μου είμαι...δεν το είχα προσέξει...Τώρα όμως που συνδέω αυτά που διαβάζω και αυτά που έβλεπα να γίνονται, καμιά σχέση δεν έχουν.
Βλέπεται ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΛΑΟΣ είναι πολύ καλός άνθρωπος και γιατρός - σύμφωνα με τα λεγόμενα τόσων ανθρώπων που το λένε- που ανεξάρτητα το κόμμα τον ψήφισαν πολλοί, και τον Περγαντά του Πασοκ όμως τον ψήφισαν μάλλον πιο πολλοί από όσο μετράνε ότι είναι οι ΝεοΔημοκράτες, στον Δεύτερο Γύρο και έχουν ψηλοπλακωθεί τώρα, κομματάρχες, βουλευτές, υπουργοί, Δημάρχοι, παρατρεχάμενοι κλπ..και ψάχνουν την ταυτότητα της ψήφου...Αν είχαν bar code οι ψήφοι θα ήταν πολύ ευχαριστημένοι όλοι.

Μέχρι που άκουσα το εξής τραγικό, υποστηρίξαν μερικοί τον Περγαντά, για να μη βγει ο Χειμάρας, επειδή ο Χειμάρας υποστηρίζει στην Καρυστία κάποιον, που δεν θέλουν άλλοι Νέο Δημοκράτες....

Αυτά λοιπόν βλέπει και η Ντόρα, και είπε να κάνει το κόμμα της,να μαζευτούν όλοι οι παραπονούμενοι και οι σκόρπιοι νεοδημοκρατικούλιδες, να βρουν ένα πιάτο ζεστό φαι που λέει ο λόγος...Πάλι συγνώμη,,,,μια στοργική πολιτική αγκαλιά, ήθελα να πω!

Υπάρχουν πολλές παροιμίες που ταιριάζουν στην περίπτωση...

1. Εδώ καράβια χάνονται....βαρκούλες αρμενίζουν...
2. Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι.....( Κυρίως δε η γελάδα της Μέρκελ)
3. Εδώ ο κόσμος χάνεται, και το μ....ξυρίζεται..

Και
4. Άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα ξένα χέρια,
που εδώ τα ξένα χέρια ήταν η κάλπη του Περγαντά Πασόκου.....

Ωραία είναι αυτά για να γελάμε....για να μην κλαίμε, που αντιμετωπίζονται οι άνθρωποι σαν πρόβατα στην κάθε πολιτική στάνη...αλλά τα πρόβατα ακόμα αναρωτιούνται αν ο σκύλος συνεργάζεται με τον άνθρωπο, η δρα....αυτοβούλως....

8 σχόλια:

VAD είπε...

Παραλλαγή του 2:-χέστηκε η Φατμέ στο Γενί τζαμί:))

55fm είπε...

Αχ και χίλια βαχ...Σοφάκι μου!
Καλό Σαββατοκύριακο!

Theodosia είπε...

Οικογένεια Μητσοτάκη: 60 χρόνια ζούμε από τους Έλληνες. Σας ευχαριστούμε!

sofiascomments είπε...

Vad
καλό και αυτό!!
Καλή Κυριακή!

sofiascomments είπε...

50fm
για να δούμε το καινούργιο φρούτο!!
Καλή Κυριακή Όλγα!

sofiascomments είπε...

Theodosia
Τώρα που τους συνηθίσαμε, μπορούμε να πάμε άλλα 60!!
Καλή Κυριακή!!!

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτές τις εκλογές - στην Καρυστία - εγώ κατάλαβα, Σοφία, ότι άνθρωποι της ΝΔ και άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ συνεργάζονται κρυφά για το προσωπικό τους συμφέρον και την προσωπική τους φιλοδοξία με τρόπο που υπερβαίνει και την πιο μεγάλη φαντασία αλλά φανερά σκίζονται για το κόμμα τους ο καθένας. Από κάτω τα πρόβατα, δηλαδή εμείς, ψηφίζουμε νομίζοντας ότι το παιχνίδι είναι καθαρό, τουλάχιστον κομματικά, ενώ είναι πέραν κάθε φαντασίας βρώμικο. Αυτά βέβαια τα καταλάβαμε εκ των υστέρων, δηλαδή μετά τις εκλογές.

sofiascomments είπε...

Ανώνυμε,
έτσι είναικαι μεις νιώθουμε σαν τα χαλάκια της εισόδου..Παρόλα αυτά, έχονντας επίγνωση της αδύνατης φύσης του ανθρώπου, δείχνω κατανόηση,και προσπαθώ να ελπίζω στο καλό..που υπάρχει αλλάδενκάνει τόση φασαρία...
Καλή βδομάδα.

Δημοσίευση σχολίου