Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

Εφορία και ισοπολιτεία.....

WOW!! Ο Δήμαρχος Καρύστου έστειλε επιστολή στο υπουργείο για την επικείμενη διακοπή της Εφορίας μαζί μας...Δηλαδή θα τα μαζέψει και θα φύγει για άλλες πολιτείες και θα αφήσει εδώ κάτι υπηρεσίες δευτεράτσες...
Δεν είναι εύκολο να το καταπιείς ΚΑΙ ΑΥΤΟ , και για αυτό τον λόγο λοιπόν, σύσσωμο το σώμα των πολιτών, με μια γροθιά με μια φωνή, ζητάμε την Εφορία να μείνει με όλες της τις υπηρεσίες ως έχει.
Έχουν αρχίσει λοιπόν και στέλνουν όλοι οι φορείς επιστολές και διαμαρτυρίες για αυτόν τον λόγο προς κάθε αποδέκτη.
Αφού έστειλαν οι πάντες λοιπόν προς όλους, τσουπ και ο Δήμαρχος Καρύστου που συντόμως θα μας χαιρετίσει, στέλνει και τα δικά του χαιρετίσματα..

Να σας πω την αλήθεια τον είχα ξεχάσει...Πολύ πριν τις εκλογές, τα μηχανήματα του διπλανού Δήμου, που τώρα γίναμε ένα, έκαναν του κόσμου τις δουλειές..
Φαίνεται ότι υπάρχει κάποια φόρμουλα συνεργασίας μεταξύ των Δήμων που δεν ξέρω και μπορεί του ενός οι υπηρεσίες να αναλαμβάνουν του άλλου, αλλά τότε τι τον θέλουν τον Καλλικράτη?
Τέλος πάντων αφού ο κόσμος έκανε την δουλειά του, δεν σκέφτεται κανένας τέτοιες λεπτομέρειες ενοχλητικές ίσως για μερικούς.
Έτσι και αλλιώς τώρα βγήκε και με τέτοια μεγάλη πλειοψηφία, που χαλάλι τα έργα....

Η Εφορία καλό θα είναι να μείνει στην θέση της...
Έχουμε μεγάλη έκταση, άγονη, και δύσκολη....Πάντα ο πολίτης ταπληρώνει όλα, αλλά και οι εργαζόμενοι που έχουν οικογένειες , μανάδες κυρίως...τι σόι πολιτική είναι αυτή..δεν καταλαβαίνω,,,,

3 σχόλια:

Theodosia είπε...

Αυτό τι σόι πολιτική είναι αυτή πολύ μου άρεσε.
Του ποδαριού μάτια μου όπως και όλη η πολιτική στην Ελλάδα. Σιγά μην σκεφτούν τον πολίτη. Εσένα και μένα.

55fm είπε...

Σε όλα τα προεκλογικά κολοφυλλάδια το "ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ"ποζάρει κατ΄επανάληψη!
Θα πάρω τα όρη τα βουνά Σοφάκι!

sofiascomments είπε...

Theodosia and 50 fm
όλες μας ασχοληθήκαμε με τα κοινά και μας πληγώνει πιο πολύ να βλέπουμε την πολιτεία να φέρνει τους πολίτες πάντα τελευταίους.
Δυστυχώς, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εκτός από το να το λέμε...που και αυτό έχει ίσως κάποια αξία, τουλάχιστον για μας.
Καλό ΣΚ!

Δημοσίευση σχολίου