Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

Σήμερα είναι 8 Ιουνίου! Η Βουλή ετοιμάζεται για λουκέτο?

Το θέμα είναι αν το βάλουν μόνοι τους η αν θα τους το βάλουν άλλοι!

Ο κόσμος ετοιμάζεται να αποκλείσει την Βουλή. και οι Θεσσαλονικείς θα πάνε στην Αριστοτέλους παρά την βλακεία του Μπουτάρη που τόλμησε να αρνηθεί...


Αυτό που με εντυπωσιάζει, για άλλη μια φορά στην τηλεόραση, αν και το έχω αναφέρει πολλές φορές, το ανέφερε και ο Λάκης χτες , και έτσι όπως τους έβαλε όλους μαζί , έγινε φανερό το πως περνάς το μήνυμα ...δηλαδή, το πως να μην αντιδράς και να αγανακτείς με το σεις και με το σας.

Βρείτε μου έναν άνθρωπο, έστω και έναν, που θυμώνει λες και έχει πάρει ηρεμιστικό!!

Η λογική συνέπεια της αγανάκτησης , είναι η οργή. Όταν η οργή συναντά την απελπισία, γίνεται ένα εκρηκτικό μείγμα φωτιάς που καίει ότι βρει μπροστά του.
Αυτό σημαίνει καταστροφές, λεηλασίες, τυφλό μίσος που παρασύρει τα πάντα.
Ηδη υπάρχει έκθεση της CIA , που τα αναφέρει αυτά τα πράγματα....
Οι μέρες που έρχονται εγκυμονούν κινδύνους και όποιος είναι μέρος του προβλήματος σε οποιοδήποτε βαθμό, θα νιώσει τον πέλεκυ της λαικής οργής πάνω του...

Οι 70 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που υπέγραψαν την αντίθεση τους την τελευταία ώρα νιώθοντας την κρίση του λαού να πλησιάζει, είναι μόνο ένα δείγμα του τι θα γίνει...

Η ώρα της ΚΡΙΣΗΣ έρχεται.....

Επίσης ο στρατός κάνει ασκήσεις καταστολής αστυνομικού τύπου...Τι σημαίνει αυτό?


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φοβάμαι ότι οι άνθρωποι που μαζεύονται στο Σύνταγμα δεν συνειδητοποιούν την επικινδυνότητα της κατάστασης και κυρίως δεν ξέρουν τι θέλουν με την έννοια ότι χρειάζεται λύση το πρόβλημα και δεν αρκεί η επανάσταση.
Οι φοιτήτες του Πολυτεχνείου ήθελαν να πέσει η χούντα να γίνουν εκλογές. Οι ήρωες της Ελληνικής επανάστασης να φύγουν οι Τούρκοι.

Οι "Αγανακτισμένοι" φοβάμαι ότι αντιδρούν χωρίς να ξέρουν τι τους περιμένει την επόμενη μέρα μιας επανάστασης..Οι επαναστάσεις δεν είναι καλές για τους ίδιους τους επαναστάτες, είναι πάντα πνιγμένες στο αίμα και αυτό έχει αποδειχτεί ιστορικά. Βέβαια βοηθούν την ιστορία να προχωράει αλλά η γενιά της επανάστασης και οι επόμενες ίσως θα ματώσουν.
Σκεφτείτε το Ροβεσπιέρο της Γαλλικής Επανάστασης : βγήκε μέσα από το λαό, ξεκίνησε σαν προστάτης του λαού και στη συνέχεια τους καρατόμησε όλους, τους αντιπάλους τους επαναστάτες, τους δικούς του έμπιστους, όλους και τέλος κατέληξε και αυτός στην γκιλοτίνα από τους ίδιους του τους συντρόφους. Λοιπόν η επανάσταση δεν είναι μία λέξη. Όποιος θέλει επανάσταση να είναι έτοιμος να δώσει το αίμα του και τα παιδιά του στο όνομα αυτής της ιδέας.

Δημοσίευση σχολίου