Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

Περιβαντολλογική Ομάδα Γυμνασίου -Κατερέλος ΜάριοςΣήμερα το βράδυ παρακολουθήσαμε μια εμπνευσμένη παράσταση από την περιβαντολογική ομάδα του Γυμνασίου.
Το θεατρικό το έχει γράψει ο ίδιος ο Μάριος Κατερέλος και εκτός από ταλέντο στα μαθηματικά απεδείχθη ότι έχει και στην συγγραφή, για να μη πω για την σκηνοθεσία..

Στην είσοδο ήταν τα έργα στο μάθημα της Τεχνολογίας και τα παιδιά μοίραζαν την εφημερίδα του Γυμνασίου, που πήρε και βραβείο για το ρεπορτάζ του παρακαλώ!!!!!
Άψογη η εφημερίδα και όταν κοίταξα τα ονόματα των υπευθύνων, μαντέψτε...ήταν και το όνομα του Κατερέλου, μαζί με τους Ματζώρου Τριανταφυλλιά και Μώρου Γεωργία.

Πριν την έναρξη του έργου έγινε και μια οπτικοακουστική παρουσίαση των δράσεων στο σχολείο και τις εκδρομές που πήγαν με σχέση το περιβάλλον βέβαια!

" Ο Κώδικας Δαρβίντσι" αναφέρεται στην εξιχνίαση του φόνου του Δαρβίνου και το λιοντάρι βασιλιάς κατηγορεί όλα τα ζώα υπό εξαφάνιση ενώ τον είχε σκοτώσει το ίδιο..
Στο ενδιάμεσο έπαιζαν βίντεο που έδειχναν τις καταστροφικές συνέπειες των πράξεων μας πάνω στα είδη υπό εξαφάνιση, όπως την Καρέτα -Καρέτα, Μονάχους -Μονάχους, βουλευτής-βουλευτής...ουπς,,,Αυτό είναι από αλλού....

Τι έχουμε εδώ λοιπόν?
Ένα νέο παιδί που αγαπά το περιβάλλον και έχει τον τρόπο να περάσει αυτήν την αγάπη στα παιδιά. Έναν επιστήμονα, μοντέρνο, καταρτισμένο και φιλικό..
Τι άλλο θέλουμε εμείς οι γονείς? Τίποτα. Μόνο να έχει τον γιό μου και του χρόνου.

Και σε άλλα με υγεία λοιπόν και μπράβο σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου