Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2011

Αναστολή ....ενασχόλησης περί των κοινών..!

Λοιπόν....
μετά από μερικά πρόσφατα γεγονότα, αποφάσισα να σταματήσω να σέρνω να σχολιανά μου σε όλους όσους ασχολούνται με τα κοινά.
Υπάρχουν μερικοί πολύ σοβαροί λόγοι για αυτό, και φυσικά θα σας τους πω, για να μη μείνετε με την απορία...(λέμε τώρα!!)

Πρώτα από όλα η πράξη δείχνει ότι η καθημερινότητα βελτιώνεται, τα σχολεία θα φτιαχτούν σίγουρα (και στα Καλύβια και το καινούργιο) , και γω τι άλλο να θέλω?

Θέλω δηλαδή, αλλά αφού κάνανε αυτά, που θα πάει, θα τα φτιάξουν και τα άλλα, γιατί πρέπει να είμαστε πάντα θετικοί..

Δεύτερον και πολύ σημαντικό, μερικοί συγκεκριμένοι άνθρωποι στον Δήμο μου εμπνέουν μεγάλη εμπιστοσύνη και δεν θέλω να τους στεναχωρώ...(έχουμε και ευαισθησίες...)

Τρίτον, μπορεί πολύ να μου αρέσει να επισημαίνω και να σχολιάζω μερικά πράγματα, αλλά τα κτυπήματα είναι από όλες τις πλευρές και δεν προλαβαίνω να τους μαλώνω όλους!!

Τέταρτον, βγαίνουν οι βάσεις σε λίγες μέρες, και το μυαλό μου είναι σαν κτυπημένο αβγολέμονο!!

Πέμπτον, μέσα σε όλους αυτούς τους μήνες κατάλαβα ότι καμιά απολύτως σχέση δεν έχει αυτό που εννοώ εγώ ενασχόληση με τα κοινά, με αυτό που εννοεί πολύς κόσμος, η με αυτό που θα έπρεπε να εννοεί, για να μην παρανοεί στο τέλος..

Για όλους τους πάρα πάνω λόγους λοιπόν, συνεχίζουμε τα κοινωνικά, πολιτικά, καθημερινά, και όλα τα υπόλοιπα...

Το καινούργιο μου πρότζεκτ είναι συνεντεύξεις!! ΝΑΙΙΙΙΙ!!

Η πρώτη ήταν με την κ. Γ, Αλαμάνου, η δεύτερη με τον Λ.Μήλα, η τρίτη με τον κ.Σύντελη, και ελπίζω να μιλήσω με πολλούς ακόμα, να μάθω και γω, να σας πω και σας, κάτι ενδιαφέρον.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί δεν μίλησε νωρίτερα η Σοφία Μπεκατώρου.

  Η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου    ΑΠΕ Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου αποτελεί μία πράξη θάρρους και δυστυχώς μερικά σχ...