Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Τι έγινε σήμερα 28 Οκτωβρίου 2011

Αγαπητοί μου αναγνώστες πρέπει να καταγράψουμε αυτήν την μέρα, όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά μιας και πράγματι όλες αυτές οι μαρτυρίες θα έχουν σημασία και θα γίνουν εργαλείο στα χέρια των μελλοντικών φοιτητών της ιστορίας και πολλών άλλων επιστημών.

Ωστόσο η επιστήμη για την περίπτωση του Γιωργάκη δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα και έτσι ο λαός προσπαθεί να βρει την απάντηση σε τρόπους που για αιώνες έδιναν λύσεις στα προβλήματα του.
Την εκκλησία και τον στρατό.
Όπου δεν έπιανε η αγιαστούρα, ο εξορκισμός, η κατάρα, η το ευχέλαιο, έπιανε το κοπάνι του αστυνομικού και τέλειωνε η ιστορία.

Τώρα στα σοβαρά, ο κόσμος επέτρεψε και έδειξε τον σεβασμό του στην Εκκλησία στην Κρήτη, που όπως έμαθα ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, έχει κάνει πολύ μεγάλο έργο και φιλανθρωπικό και γενικά κοινωνικό, έχοντας έτσι κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό όλου του κόσμου.

Εν συντομία λοιπόν, σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, έγινε το Έλα να δεις!
Στην Θεσσαλονίκη διεκόπη η στρατιωτική παρέλαση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έφυγε, σε άλλες πόλεις είχαμε άγρια γιουχαίσματα, στην Αθήνα αλλά και αλλού πολλοί μαθητές έστρεψαν το κεφάλι αλλού, άλλοι έκαναν χειρονομίες, στην Πάτρα έπεσαν αυγά και νεράντζια, στα Τρίκαλα επειδή δεν είχαν πολλά νεράντζια έριξαν και τους καφέδες, έπεσε και μια αγκωνιά σε έναν βουλευτή από έναν πιτσιρικά, ήρθε η αστυνομία και τον έβαλε σε κλούβα, μαζεύτηκε πολύς κόσμος γύρω από την κλούβα μέχρι που άφησαν τον νεαρό να βγει έξω.

Από κατά πάνω μέχρι κατά κάτω, από δεξιά μέχρι αριστερά, από όπως και να μετρήσεις την Ελλάδα με την μεζούρα δεν υπήρχε μέρος που να μην έγινε κάποια διαμαρτυρία μεγαλύτερη η μικρότερη, η ο κόσμος δεν μιλούσε για τα μέτρα και την κατάσταση μας.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας δε, άφαντος, προεδρεύει στην Σοσιαλιστική Διεθνή και γιορτάζει την Αραβική Άνοιξη.
Δεν είναι μόνο μ@ας είναι και χέστης και άφησε τον Παπούλια γέρο άνθρωπο να τα βγάλει πέρα μόνος του.
Ο δε Παπούλιας έχει απορία γιατί δεν το σέβεται ο κόσμος. Να του το μεταφέρετε σε περίπτωση που δεν του το έχουν διευκρινίσει ακόμα, ότι ο κόσμος τα έχει μαζί του γιατί δεν παραιτείται να γίνουν εκλογές, μιας και δεν το καταλαβαίνουν μόνοι τους.

Τώρα πολλοί λένε, ' Πω, πω, ντροπή, οι θεσμοί, η μνήμη, κλπ' να σας πω και γω από την μια, ναι ..να τα σεβαστούμε όλα αυτά, και πράγματι να πω ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ο πατέρας του Έθνους, αλλά όταν ο πατέρας γίνεται βιαστής, δεν τον πας στην αστυνομία η σέβεσαι το ότι είναι πατέρας και δεν μιλάς...?

"Ε, όχι και βιαστής!" ακούω να λέτε και να είσαστε έτοιμοι να πετάξετε το μπλόγκ στον καιάδα, αλλά συνεργός ίσως?

Το θέμα δεν είναι πια ο Γιώργος ο Βαγγέλης και δεν ξέρω γω ποιος άλλος. Το θέμα είναι να αλλάξει επειγόντως το σκηνικό και η πολιτική..Επειγόντως όμως.
Η κοινωνία είναι έτοιμη να εκραγεί και τα αποτελέσματα δεν θα είναι προβλέψιμα...
Αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι το πόσο πολύ έχει εξαγριωθεί ο κόσμος με τις ανακοινώσεις του ΓΑΠ ότι καλά θα ήταν να σταματήσει το σόου της Τρόικας κάθε 3 μήνες και να είναι εδώ μόνιμα@@@@@@@
Τι άλλο δηλαδή να ακούσουν οι άνθρωποι για να ξεσηκωθούν?

Όλοι αγαπάμε την Πατρίδα, αλλά ξέρετε πόσοι είναι στην φυλακή επειδή έκαναν πράξη το τραγούδι, ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑ?

Τώρα που θυμόμαστε την Κατοχή και όλα όσα έγιναν, μήπως να θυμηθούμε ότι η διεθνής κοινότητα έβρισκε λογικό το αστέρι στους Εβραίους και τα γκέτο?
Μήπως να κοιτάξουμε το τι μας καρφιτσώνουν ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου