Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2011

Η κατάσταση μυρίζει ξΙνίλα..

Ξινίλα και δάκρυα φέρνει σε κάποιον αυτό που συμβαίνει ...
Το να ακούω τον Ρέσλερ να μας λέει να δουλεύουμε περισσότερο όταν στερούν καθημερινά την δουλειά από χιλιάδες κόσμο, το να σκέφτομαι το πόσα λεφτά έδωσαν για να βγάλει ο κόσμος την παραγωγή τροφίμων και να στραφεί στις υπηρεσίες και τώρα να μας κατηγορούν ότι δεν παράγουμε τρόφιμα, το να θέλουν να κάνουν όλη την Ελλάδα πάρκο παραγωγής ενέργειας με μισθούς πείνας, μου θυμίζει καταστάσεις Αφρικής και αποικιοκρατίας.
Είναι τόσο εύκολο να υποδουλώσεις κάποιον, ειδικά όταν τόσο πρόθυμα παραιτείται από το δικαίωμα του για αυτοδιάθεση.
Πως να έχεις αυτοδιάθεση όταν δεν παράγεις την τροφή σου? Όταν είσαι εξαρτημένος και χρεωμένος?
Ζούμε μια κανονική κατοχή και ακούγοντας τον Μόσιαλο της προάλλες ήταν σαν να άκουγα σε έργο συνεργάτη των ΕΣΣ.
Μας κατηγορούσε γιατί έχουμε σπίτι δικό μας , και μιλούσε για τους καημένους τους Γερμανούς που πληρώνουν τα χρέη μας!! Να έρθει φυσικά πάλι η Ζήμενς στην Ελλάδα! Αλοίμονο! Χωρίς να πληρώσει τα άχρηστα που μας φόρτωσε στους Ολυμπιακούς!
Ξυνίλα και αναγούλα μαζί με πιάνει μόνο με την ιδέα ότι Ο ΓΑΠ ο Σαμαράς ο Μητσοτάκης και ο Σιμήτης θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι για να μας σώσουν! Όλοι οι προδότες παρέα αφού μας έβαλαν μια πέτρα στο λαιμό θα μας δώσουν και την τελευταία κλωτσά να πέσουμε στον γκρεμό!
Θυμάμαι με τι ειρωνική διάθεση μιλούσαν όλοι για τον Χαρδαβέλα όταν έλεγε για πετρέλαια!
Τώρα σκοτώνονται για τον ποιόν να πρωτοκαλέσουν!

Με πήραν τηλέφωνο από μια Εταιρία δημοσκοπήσεων και με ρωτούσαν για τις ανανεώσιμες πηγές....Με άλλα λόγια οι ερωτήσεις ήταν έτσι που το αποτέλεσμα θα βγάλει πανελλαδικά ότι τις περιμένουμε με ανοικτές αγκάλες !

Ξεχάσαμε το περιβάλλον, ξεχάσαμε την βιοποικιλότητα, ξεχάσαμε την διατήρηση των ειδών, ξεχάσαμε την παραγωγή τροφίμων, τώρα οι νέοι δουλοπάροικοι, θα παράγουν το ρεύμα της Ευρώπης που θα το επιβλέπει η Ζήμενς, η κάτι σαν την Ζήμενς, η πρωταθλήτρια παγκοσμίως στην διαπλοκή και στον χρηματισμό.
Μάλιστα...Ωραία πράγματα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου