Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

Ένα haircut με φρνάτζα, και μια καμένη φλάντζα..

Αυτή η Αγγελική το έχει κάψει τελείως! Ο Μήτσος που έχει συνεργείο και ξέρει από αυτά, συνέχεια μου λέει ότι έχει κάψει φλάντζα..
Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοεί αλλά όποτε πάω για κούρεμα τρέμω μη μου κόψει κοντή την φράντζα..
Έχει κάποιο πρόβλημα η Αγγελικούλα και έχει μεγαλοπιαστεί από τότε που πήγε για ένα σεμινάριο στο Βερολίνο και θέλει ντε και καλά να την φωνάζουμε Άνγκελα..
Καλοί άνθρωποι εμείς, και άλλωστε τι μας νοιάζει πως θέλει να την λέμε! Το μαλλί να κόβει καλά και ας την φωνάζουμε και Χάιντι την μικρούλα των Άλπεων, μιας και μας έχει φάει με το σκι που έκανε στις Άλπεις και τέτοιο πια, ούτε Παρνασσός ούτε Καρπενήσι ούτε τίποτα..

Τι τόθελα να την πείσω να πάει σε κείνο το σεμινάριο? Είπαμε, είμαστε καλοί άνθρωποι και θέλουμε να βοηθάμε τον κόσμο, να ανοίγει τους ορίζοντες του...
Έλα όμως που γυρίζουν και θέλουν να σου κλείσουν το σπίτι?

Ε, καλά τώρα...Όχι ότι η Αγγελικούλα ήθελε να μου κλείσει το σπίτι, αλλά από κείνη την φορά που την φώναξα να έρθει για καφέ να μου πει πως τα πέρασε στην Γερμανία, με έχει πρήξει!!!
Όλα της φταίνε όλα της βρωμάνε!!
Να βγάλω τα σεμέν, να βγάλω τα αναμνηστικά από το χωριό, να βγάλω τις κορνίζες των παππούδων με τις στολές από τον πόλεμο, να βγάλω και την σημαία που την κρατάω όποτε μιλάει ο Άδωνης,εεεεεεεεε!! Να βγάλω την οκλαή να την πάρω δυο βόλτες ?

Ε, όχι.... Είπαμε ότι είμαστε καλοί άνθρωποι...Και γω και ο Μήτσος, που μου λέει να κάνω υπομονή και τόσα χρόνια φίλες, αμαρτία είναι να θυμώσουμε τώρα επειδή η Αγγελικούλα έπαθε ένα κοκομπλόκο με το σεμινάριο στην Αλμάνιιι..

Πήγα προχτές και της λέω. " Αγγελικούλα μου, αγάπη μου, θα μου πάρεις λίγο τις άκρες?"

" Νάιν " Μου απαντά ορθά κοφτά!! " Θα σου κάνω ένα γενναίο χέαρκατ! Είναι η τελευταία μόδα!"
' Ούτε την φράντζα δεν θα μου αφήσεις? " Την ρώτησα έντρομη.
" Ναιν! Μάινε λίμπε πρέπει να γίνεις μοντέρνα!"

Δεν ήξερα τι πάει να πει μάινε λίμπε αλλά σαν βρισιά μου ακούστηκε και της φώναξα και γω " Βα φανκούλο" που το άκουσα από ένα πιτσιρικά στο συνεργείο και μου είχε φανεί καλό γιατί ο Μήτσος του είχε πει, " Τι λόγια είναι αυτά" αλλά δεν θύμωσε κιόλας...και έφυγα αυτοχθή και παραχρήμα, που ούτε και και αυτό δεν ξέρω και καλά τι σημαίνει αλλά το έλεγε ό δάσκαλος και μου έκανε μεγάλη εντύπωση..Μα μια εντύπωση...άλλο πράγμα!!

Έτσι που λες, τις κόψαμε τις φιλίες με την Άνγκελα και κάποια άλλη θα βρω, να μην φοβάμαι και για την φράντζα...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παίζει ρόλο όμως και το είδος κουρέματος: Αν θα είναι με ψαλίδι, με την ψιλή ή τη χοντρή, με καρφάκια και τζελ, καρέ ή εντελώς γουλί, γλόμπος ...γκαμπριολέ!

Και όπως λέει και ο λαός: Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος. Πάρ' τ' αβγό και κούρευ'το. Μάθανε κούρεμα στου κασίδη το κεφάλι. Άρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες...

Καλή εβδομάδα Σοφία!

sofiascomments είπε...

geomargi
χα,,χα,,χ,α,,,μπράβο βρε..να γελάσουμε και λίγο!!
Καλημέρα,

Δημοσίευση σχολίου