Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

Κρίσιμες στιγμές σε ανοικτή αναμετάδοση...

Οι μεγάλες στιγμές κάνουν τους μεγάλους άνδρες, η, οι μεγάλοι άνδρες τις μεγάλες στιγμές?

Ο Παπανδρέου ζήτησε να συναντηθεί με τον Παπούλια και τον Σαμαρά απόψε...χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάποιο όνομα για πρωθυπουργός της μεταβατικής Κυβέρνησης η Κυβέρνησης Σωτηρίας.
Το φέραν από δω, το πήγαν από κει, όλος ο πλανήτης κάθεται σούζα και περιμένει να δει τι θα κάνει ο Γιώργος και ο Αντώνης.

Σίγουρα τα χρηματοπιστωτικά συμφέροντα κάνουν επιθέσεις ανηλεής και βάρβαρες στο Ευρώ και κατά συνέπεια σε όλες τις χώρες, που φυσικά όταν είναι αδύναμες τα αποτελέσματα της επίθεσης γίνονται ορατά πιο έντονα και γρήγορα, αλλά σε καμιά άλλη χώρα, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, σε καμία δεν βγήκε κανείς να βρίσει και να κατηγορήσει τους πολίτες της χώρας του.
Κανείς, ούτε υπουργός, ούτε πρωθυπουργός, ούτε αξιωματούχος, δεν άνοιξε κουβέντα για τα άπλυτα του, κανείς δεν φόρτωσε συνολικά τις αδυναμίες του πολιτικού συστήματος και της κάθε κλίκας σε ολόκληρο τον λαό.
Ο Εχθρός είναι Εντός, και όχι Εκτός.
Ο Μόσιαλος (κυβερνητικός εκπρόσωπος) έλεγε το πρωί ότι δεν πας στην τράπεζα να επιβάλεις τους όρους για να πάρεις ένα δάνειο...
Ποιός το είπε?
Μπορείς να πας σε άλλη, μπορείς να μην το πάρεις και καθόλου, μπορείς να κάνεις διακανονισμό, μπορείς τουλάχιστον να διαβάσεις τις προυποθέσεις πριν το υπογράψεις....
Δεν στέλνεις με φάξ την υπογραφή για να βάλουν ότι θέλουν από πάνω!

Αυτό που πραγματικά θαυμάζω στους υπουργούς του Πασόκ κυρίως είναι η αυτοκυριαρχία τους και η ηρεμία όταν μιλάνε για πράγματα που τουλάχιστον θα επέβαλαν κάποιο άλλο τόνο.

Θα μου πεις αναγνώστη, εφώ άλλαξαν το νόημα σε όλες τις λέξεις τις προφορικές, στο body language θα σταματούσαν?
Το επιστέγασμα ήταν να χειροκροτούν κάποιον που ταπεινωμένος τα παράταγε και ψήφισαν μια κυβέρνηση με ψήφο εμπιστοσύνης για να φύγει!!!

Μόλις τέλειωσαν το υπουργικό Συμβούλιο στο Πασόκ και με μεγάλη αγωνία περιμένουμε τις εξελίξεις.

Να σας πω την αλήθεια νομίζω ότι το κάνουν εξεπίτηδες για να κερδίσουν χρόνο και να μην προλάβουν να μαζευτούν όλοι όσοι θα έχουν κάποια αντίρρηση και να αντιδράσει.
Αν γίνει στο παρά ένα, είναι και αργά, θα περάσει στο ντούκου, και αύριο θα είναι αργά.

Πολλές ιστορίες συνωμοσίας διαβάζω και το μυαλό μου όλο πάει στο κακό.
Από την άλλη , αν έχω πέσει μέσα και όντως δεν έχει συναίσθηση ακριβώς της πραγματικότητας, δεν θα παραιτηθεί.
Οι πολιτικοί έχουν γίνει υπάλληλοι των αγορών και τα χρηματιστήρια αύριο πρέπει να έχουν καλά -για αυτά- νέα.

ΤΩΡΑ
Μόλις τώρα διάβασαν ότι - Η Κυβέρνηση παραδίδει την σκυτάλη σε μια άλλη Κυβέρνηση στην οποία δεν επιθυμώ να είμαι επικεφαλής. (Ο Παπανδρέου το είπε δηλαδή)

Αργότερα λοιπόν θα πάνε με τον Σαμαρά στον Παπούλια, αλλά η ανακοίνωση λέει ότι το πρόσωπο για πρωθυπουργός να είναι από το ΠΑΣΟΚ...

Ενώ περιμένω να μάθω τα νέα, σκέφτομαι ότι όταν και εάν ηρεμήσουμε σαν χώρα θα συνειδητοποιήσουμε την απόλυτη ξεφτίλα που μας βούτηξε η ιστορία του Δημοψηφίσματος.
Και ποιός φταίει? Γιατί? Ποιος το ήξερε και τα τρις στα χρηματιστήρια έγινε χαμός?

6.49
Όλη τους η έννοια για το ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός! Βάλτε τον Μητσοτάκη να τρομάξει ο κόσμος..!!
Μερικοί λένε ότι αν δεν τελειώσει η συμφωνία να συνεχίσει η ίδια κυβέρνηση με άλλον πρωθυπουργό!!!! ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου