Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

Συμφωνίσανε ότι συμφωνούν. Αύριο η ανακοίνωση του ονόματος, μάλλον του κ.Παπαδήμου.

Με το μπιστόλι στον κρόταφο, και με την απειλή των Λαικών κομμάτων ότι θα διαγράψουν τον Σαμαρά, έκαναν την ανάγκη φιλοτιμία και αποφάσισαν ότι συμφωνούν.

Ο Πρωθυπουργός Γιώργος μόλις μας τελείωσε !!!

Αν την γλυτώσει έτσι απλά με ένα γεια σας, θα είναι κάτι που δεν θα με εκπλήξει καθόλου.

Άλλο ένα έγκλημα που θα μείνει ατιμώρητο.

Τώρα αν δεν θέλουν τον κ.Παπαδήμο, παρούσης της κατάστασης, πιο κατάλληλος θα ήταν ο Χριστοφοράκος, ο Κόκκαλης, ακόμα και ο Κωσκοτάς μια χαρά θα τους ήταν!

Στα επιτελεία των κομμάτων που θα ξενυχτίσουν πρέπει να γίνουν ενέσεις καφείνης !

παίξε με τα μεγαλύτερα μπόνους εγγραφής,για σοβαρό στοίχημα

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

Η ανακοίνωση της προεδρίας. Τα βρήκαν

«Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να συμφωνηθεί μια νέα κυβέρνηση, με στόχο να οδηγήσει τη χώρα άμεσα σε εκλογές, μετά την υλοποίηση των αποφάσεων του συμβουλίου της 26ης Οκτωβρίου. Για τον προσδιορισμό των υποχρεώσεων, που απορρέουν για την υλοποίηση των αποφάσεων και το χρονικό πλαίσιο, που απαιτείται, θα γίνει άμεσα συνάντηση των εκπροσώπων των δύο πλευρών. Ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, έχει ήδη δηλώσει ότι δεν θα ηγηθεί της νέας κυβέρνησης. Αύριο, θα υπάρξει νέα επικοινωνία του πρωθυπουργού και του..... αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού και της νέας κυβέρνησης. Αύριο, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συγκαλέσει σύσκεψη των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου