Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Νοσοκομείο Καρύστου- αναπλάσεις και προβλήματα

Σήμερα πήγα στο νοσοκομείο για τον οφθαλμίατρο και μέχρι να πάρω νούμερο παραλίγο να πάρω και για τον νευρολόγο η τον καρδιολόγο μιας και ένιωσα το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι και τα νεύρα μου έγιναν από κρόσσια έως και κουρελού μπορώ να σου πω.
Όπως θα έχετε καταλάβει δεν θέλω και πολύ να συγχυστώ αλλά όταν είδα τα φορτηγά να βγάζουν μπάζα από το πίσω προαύλιο και κατάλαβα από που τα έβγαζαν τότε....ε...με έπιασε!
Ξήλωσαν λοιπόν τα παρτέρια, την βρυσούλα, το στέγαστρο των ασθενοφόρων και κάνουν ..αναπλάσεις!

Δεν έχω τίποτα εναντίον των αναπλάσεων αλλά τώρα, που δεν έχουμε λεφτά ούτε για γάζα πλαστ και βάζουμε μπαμπάκι, (μπαμπάκι μου έδωσαν), τώρα που δεν έχει το νοσοκομείο την προθροβρίνη για να γίνει μια πολύ επείγουσα εξέταση και χωρίς αυτήν δεν μπορεί να γίνει, είναι τόσο σημαντικό να πειράζουν τα στέγαστρα και τα παρτέρια? Τόσο επείγον?

Το ρεπορτάζ λέει ότι έχει κατατεθεί και αγωγή για αυτό το θέμα, και δικαίως αν σκεφτούμε ότι η εξέταση πρέπει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα ...Σκεφτείτε λοιπόν ανθρώπους με εγκεφαλικά, εγχειρισμένους, γέρους, χαμηλοσυνταξιούχους, ανήμπορους, να τρέχουν στο Αλιβέρι η στην Ραφήνα, και να πληρώνουν, αν έχουν, για κάτι που μέχρι πρότινος γινόταν στο νοσοκομείο.
Αυτή η κατάσταση είναι περίπου 2 μήνες, και συνεχίζεται σύμφωνα με μαρτυρία ασθενούς,

Δεν ξέρω πως μοιράζουν τα κονδύλια τους αλλά να τα μοιράζουν καλύτερα γιατί εμείς αισθανόμαστε κάτι καντήλια να μας πέφτουν στο κεφάλι!
Έχουμε εξαιρετικούς γιατρούς, που βασανίζονται και αυτοί αφού τους στερούν την δυνατότητα να κάνουν καλά την δουλειά τους...
Αυτά για σήμερα τα όμορφα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου