Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

Ένα γράμμα στον Γιώργο...(Λυκουρόπουλο)

Διάβασα μια ευχάριστη είδηση και αντί να την αντιγράψω , λέω. δεν γράφω και γω ένα γράμμα δημοσίως μιας και είναι και της μόδας?

Φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε,
 πόσο χαίρομαι που θα γίνει τελικά το βιβλίο με την Αίγυπτο! Δεν μου είχες πει τίποτα τελευταία και δεν ήξερα αν το έχεις προχωρήσει!
Θα μάθουμε για τις οικογένειες που ήρθαν από την Αίγυπτο, το πως άφησαν την πατρίδα τους εκεί για να βρουν εδώ μια καινούργια.
Ξένοι εκεί αλλά άρχοντες, δικοί εδώ, αλλά έκπτωτοι, περασμένα μεγαλεία και μοίρες μπλεγμένες ελληνικές ρίζες με άρωμα ανατολής.

Και να που θάρθουν οι φωτογραφίες να ζωντανέψουν τις ιστορίες. Να βγουν με τρυφεράδα και  να ακουμπήσουν στο παρόν.  Να μας δώσουν δύναμη για να αντιμετωπίσουμε και μεις την δική μας μοίρα με την αξιοπρέπεια και την λεβεντιά εκείνων που χαμογελαστά μας στέλνουν το μήνυμα τους από το χτες.

Όλοι, είτε ξέρουμε, είτε έχουμε συγγενείς στενότερους είτε μακρύτερους από την  Αίγυπτο.
Άνθρωποι μορφωμένοι, καλλιεργημένοι, αξιοπρεπείς, άνθρωποι που μπόλιασαν τον τόπο μας και τον ομόρφηναν με ότι καλύτερο καρπό μπορεί να δώσει ένας τόπος, τους ίδιους του τους ανθρώπους.

Θα περιμένουμε λοιπόν την στιγμή που θα παρουσιαστεί το καινούργιο σου έργο, να μοιραστούμε την χαρά σου και να σου ευχηθούμε όλοι μαζί καλή κυκλοφορία, γιατί επιτυχία είναι πάντα το να κρατάς τον κόπο σου δεμένο σε σελίδες...

Λοιπόν Γιωργάκη, δεν πιστεύω να μου θύμωσες που στα έγραψα δημόσια ε? Θάρθω αύριο για καφέ..
φιλάκια!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ, ΓΕΩΡΓΟΣ ΛΕΩΝΤΑΣ ΛΥΚΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΓΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου