Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά να δούμε τι έχει γίνει και τι περιμένουμε να γίνει για το Νσοκομείο.

Στις 25 Ιουλίου 2011 ψηφίστηκε ο Νόμος για την Διασύνδεση Νοσοκομείων και ο καθορισμός της διασύνδεσης τους και λειτουργίας τους , υπογράφτηκε στις 25 και δημοσιεύθηκε στις 27 Ιουλίου 2011.

Τροποποιήθηκε στο ΦΕΚ 2831 Τεύχος Β 14/12/11

Με Υπουργική απόφαση έγινε τροποποίηση της από 25/7/11 απόφασης για τα Διασυνδεόμενα όπως έχει τροποποιηθεί με τις διατάξεις με αρ. Υ4Α/ΟΙΚ 94721/23/8/11 ΦΕΚ 1874/Β/11
Υπουργική απόφαση  4 Α/ΟΙΚ 122826/8/11/11 ΦΕΚ 2674/Β/11 ΟΜΟΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.

Την Τετάρτη ψηφίζεται το Πολυνομοσχέδιο με τον Εφαρμοστικό Νόμο που αφορά αρμοδιότητες Υπουργείου Υγείας για να Γενόμενα, το Ωράρειο των Φαρμακείων κλπ.

Η κ.Παπανδρέου είναι μέλος της  ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΈΣΩΝ της Επιτροπής της Βουλής του Υπουργείου Υγείας και θα ζητήσει ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΣΗ  ,όπως δήλωσε η ίδια σε τηλ συνομιλία που είχαμε,  μετά την ενημέρωση που είχε την Κυριακή 26/11, έτσι ώστε να εξαιρεθεί το Νοσοκομείο Καρύστου από τον Νόμο που ΗΔΗ έχει ψηφιστεί και ΙΣΧΥΕΙ απο τον ΙΟΥΛΙΟ.

Αυτή είναι η αλήθεια με αποδείξεις τους αριθμούς των νόμων και τις τροποποιήσεις.


Υστερόγραφο.
Καλό είναι σε έναν κοινό αγώνα να μην υποτιμάται η προσπάθεια κανενός , ούτε να διαστραβλώνεται η αλήθεια γιατί οι χαμένοι στο τέλος θα ήμαστε συνολικά όλοι.

Δεν μπορεί να ψηφιστεί ΆΛΛΟΣ ΝΟΜΟΣ που θα μας επέτρεπε να ζητήσουμε κάτι άλλο εκτός από ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΗΔΗ ΥΠΆΡΧΟΝΤΑ .


Υστερόγραφο 2
Γιατί δεν παρακολούθησε κανείς το τι ισχύει τόσο καιρό?
Γιατί παρόλο που με το που ήρθε ο υποδιοικητής και είδαμε το τι γίνεται δεν ενεργοποιήθηκε αμέσως κανένας μηχανισμός?

Επίσης θα πρέπει να σκεφτούμε και την λογική του πράγματος ότι δεν θα μπορούσε να είχε οργανωθεί η διοίκηση των διασυνδεομένων νοσοκομείων αν δεν ήταν ήδη νόμος..αλλιώς από που έβρισκαν την νομιμοποίηση των ενεργειών τους ....!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου