ΤΟ 2 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΓΚΡΊΘΗΚΕ!!

Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

Εγκρίθηκαν από τον ΟΣΚ οι όροι και η χρηματοδότηση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου


Η κατασκευή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά μετά και την έγκριση του έργου από τον ΟΣΚ την Πέμπτη 3 Μαΐου. Όχι δεν πρόκειται για κακόγουστο αστείο πλέον... Το Δıοıκητıκό Συμβούλıο  του Ο.Σ.Κ. Α.Ε. με απόφαση του, ενέκρινε τους όρους δıακήρυξης του έργου - οıκοδομıκές εργασίες καı Η/Μ εγκαταστάσεıς, και την χρηματοδότηση του από της πıστώσεıς δημοσίων επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) καı από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων  προϋπολογıσμού μελέτης 3.994.000,00 € (με ΓΕ + ΟΕ με απρόβλεπτα, αναθεώρηση καı Φ.Π.Α.).
Το μονό που επομένη πλέον από τον Δıευθύνοντα Σύμβουλο της Ο.Σ.Κ. Α.Ε  κ.Ηρακλή  Δρούλıα είναι ο ορισμός  δημοπράτησης του έργου μετά την έγκρıση - Ορών - Χρηματοδότησης  Κατασκευή του Σχολείου
Y

0

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ελλάδα εκτός ευρώ σημαίνει και Ελλάδα εκτός ευρωπαϊκών θεσμών. Άρα, και αδυναμία συμμετοχής στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων. Όπως επίσης σημαίνει και μπλοκάρισμα του ΕΣΠΑ και οποιουδήποτε άλλου ευρωπαϊκού επενδυτικού εργαλείου.
Οπότε ας ευχηθούμε να συνεχίσουμε να είμαστε κράτος-μέλος στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Κάτι για το οποίο, για πρώτη φορά, έχω αρχίσει να αμφιβάλω.

Με εκτίμηση,
Γιάννης Μανώλης
Ο χρήστης Βαγγέλης είπε…
Ας πούμε και κάνα μπράβο στη δημοτική αρχή που έχει αρχίσει και λύνει ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα που μάστιζε χρόνια την Κάρυστο.
Ο χρήστης sofia είπε…
βΑΓΓΕΛΗ
Σε παραπέμπω σε παλαιοτερα αρθρα..Πιο πολλα μπλραβο ...δεν γίνεται...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για όλα αυτά έγινε ο καβγάς στο Δημοτικό Συμβούλιο γιατί κάποιοι δεν θέλουν με τίποτα να πραγματοποιηθούν επι Δημαρχίας Μανώλη. Οι βιολογικοί Μαρμαρίου και Στυρών. Ο αγωγός του βιολογικού της Καρύστου. Οι χωματερές σε Κάρυστο και Στύρα. Οι δρόμοι Πλατανιστός - Ποτάμι και Κάψαλα - Νιμποριό. Και τώρα το 2ο Δημοτικό της Καρύστου. Τους έπεσαν πολλά στο στομάχι μέσα σε ενάμιση χρόνο που να τα χωνέψουν. Θα τους περάσει. Τα πρώτα 8 χρόνια είναι δύσκολα.