Λίγες ώρες ακόμα ...ξεγνοισιάς και αναποφασιστικότητας..

Μπορεί ο ήλιος να λάμπει, οι παραλίες να αρχίζουν να γεμίζουν κόσμο, τα πουλάκια να κελαιδούν στα κλαριά και το καλοκαίρι να μας στέλνει να  αγοράζουμε αντηλιακές και μαγιό, όμως...

Όμως η πραγματικότητα καραδοκεί κρυμμένη πίσω από τα χαμογελαστά πρόσωπα των υποψηφίων που σε αυτήν την τρομερή περίοδο, είχαν το θράσος να τυπώσουν και να πετάξουν σε αυλές και πεζοδρόμια διαφημιστικά φυλλάδια.
Βρέθηκαν τα λεφτά και δεν έλειψαν από πουθενά κατά τα φαινόμενα, όπως βρέθηκαν και οι υποσχέσεις, που όπως λέει ο Βαγγέλης, θα μας κάνει τα δύο ,τρία.

Τα χρόνια ρύθμισης των λογιστικών μας εννοεί...μη πάει ο νους σας αλλού...

Η πραγματικότητα θα είναι πολύ σκληρή, πολύ πιο άγρια από ότι περιμένετε και δεν βλέπω καμιά συναίσθηση του προβλήματος.
Ήμαστε αλλού για αλλού, με τους υποψήφιους να συνεχίζουν τις παλιές τους τακτικές, γιατί ως γνωστόν, ο γέρος καινούργια περπατισιά δεν μαθαίνει.

Λίγες μόνο ώρες απομένουν πριν να ξαναβρεθούμε μπροστά στα αποτρόπαιο πρόσωπο της άλλης μέρας.

Πόσο έτοιμοι ήμαστε?

Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει πολύς χώρος για λογική όταν η δημαγωγία χορεύει, ούτε για ελεύθερη σκέψη όταν από την μια ο εκφοβισμός της βίας μέσω της Χρυσής Αυγής και οι ασυντόνιστες φωνές των κλακαδόρων, μας δημιουργούν σκέψεις που καμιά σχέση δεν έχουν με ψύχραιμη αντιμετώπιση.

Και την Δευτέρα, όταν τα ιλουστρασιόν πρόσωπα θα είναι πατημένα και βρώμικα, όταν το αποτέλεσμα θα αναγκάσει τους πολιτικούς για πρώτη φορά να συμπράξουν, τότε η Νέα Εποχή θα ξεκινήσει με μας όσο ποτέ ανέτοιμους να την δεχτούμε.

Σχόλια