Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

Διάκριση του Γυμνασίου Καρύστου!

Διάκριση του Γυμνασίου Καρύστου για «Το Δώρο του Βασίλη»

Γυμνάσιο Καρύστου, Το δώρο του Βασίλη
Τους μαθητές τους και τους συναδέλφους τους καθηγητές συγχαίρουν για τη διάκρισή, στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους, της ταινίας που δημιούργησαν, οι καθηγητές του Γυμνασίου Καρύστου.
Στο συγχαρητήριο μήνυμα αναφέρουν: Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος των καθηγητών του Γυμνασίου Καρύστου συγχαίρουν τους μαθητές τους και τις υπεύθυνες καθηγήτριες κ. Βάγγου Ευαγγελία και κ. Κάσσα Δήμητρα που συμμετείχαν στην ταινία «Το Δώρο του Βασίλη» που έγινε στα πλαίσια πολιτιστικού προγράμματος του Γυμνασίου Καρύστου. Η συγκεκριμένη ταινία διακρίθηκε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικών Ταινιών Μικρού Μήκους «ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ.......ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ».
Ανάμεσα σε 103 Σχολεία της Δ/θμιας Εκπ/σης το σχολείο μας είναι στα 16 που βραβεύονται. Η τελετή απονομής των βραβείων θα γίνει στις 6 Ιουνίου στο Υπουργείο Παιδείας στην Αθήνα και θα προβληθεί από την κρατική τηλεόραση. Οι ταινίες θα προβληθούν από την ΝΕΤ, την ΕΡΤ3, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της εκπαιδευτικής ραδιοτηλεόρασης και σε ειδική ιστοσελίδα που θα γίνει για το σκοπό αυτό.
Για το Σύλλογο
Η Διευθύντρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου