Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

Οι κλειδωμένοι παππούδες!

 "Αχ Παναγία μου!" αναφώνισα έντρομη μόλις διάβασα τον τίτλο του άρθρου!

"Καινούργιο Κωσταλέξι στό χωριό μας?" αναρωτήθηκα με απελπησία!" Ποιοί παππούδες είναι κλειδωμένοι?" Δεν άντεξα την αγωνία και πήρα το αυτοκίνητο να δω αν οι παππούδες είναι στην θέση τους.

Στα χωράφια παρόντες, στο καφενείο, στην Μαρίνα, με την σειρά κρατώντας τα μπαστούνια έπιναν τον καφέ τους, απέναντι ήταν οι "θου Κύριε φυλακτί το στόματι μου" και άκουγαν τις επιβεβαιώσεις τους με θρησκευτική προσήλωση, στον Φίλιππα κοίταζαν τις εφημερίδες...

Πήρα τηλέφωνα και ρώταγα τάχα μου τούχαμου, τι κάνει ο παππούς και η γιαγιά. Και αυτοί καλά ήταν, εκτός από την καημένη την κυρά Μαριγώ που είχε πέσει και είχε πάει στον Βώσσο να την φτιάξει.

Μετά πήγα στο Γηροκομείο..Αρκετοί παππούδες και γιαγιάδες έχουν άνοια και μου έλεγαν κάτι πράγματα για τον Βασιλιά, και έτσι τους άφησα στις αναμνήσεις τους.

Ποιοί παππούδες λοιπόν είναι κλειδωμένοι? Ποια άκαρδα παιδιά δεν συμφωνούν με τις επιλογές τους και τους στερούν το δικαίωμα ψήφου?

Ποιοι παππούδες είναι τόσο αγριεμένοι που είναι έτοιμοι να φτιάξουν μολότωφ και να ξαμολυθούν για μια νέα απαναστατική κίνηση συνταξιούχων, με την μπόμπα στα χέρια και τα χάπια στην τσέπη?

Πια μαγκούρα θα γεμίσει καρφιά και πια τραγιάσκα θα έχει την φάτσα του Τσε στο γύσο?

Ένα βασανιστικό ερώτημα που ακόμα δεν έχει πάρει απάντηση.!!!

  ----------------------------------------------------------------

«Οι Kαρυστινοί παππούδες και γιαγιάδες είναι αγριεμένοι. Ξεκλειδώστε τους, να ψηφίσουν»

Προσωπική επαφή θέλει να έχει με όλους τους πολίτες της Καρυστίας ο υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Γιάννης Κουνέλης. Η προεκλογική του εκστρατεία βασίζεται στην αμεσότητα, στη ζεστή χειραψία και στην υπόσχεση ότι θα αγωνιστεί ώστε τα πράγματα στην πολιτική κατάσταση της χώρας να αλλάξουν. Πόρτα πόρτα ο υποψήφιος βουλευτής, συνομιλεί με όλους, γίνεται δέκτης παραπόνων για την τραγική οικονομική κατάσταση, αλλά και για την ξεχασμένη περιοχή της Καρυστίας. Δύσκολη η περιοχή, με πολλά χωριά και οικισμούς στο Καβοντόρο και προς το Αιγαίο και με πολλά προβλήματα που ζητάνε λύσεις.
Εξαίρετος επιστήμων ο Γιάννης Κουνέλης, είναι χρόνια οδοντίατρος, πολύ αγαπητός στην περιοχή, αλλά και με φίλους σε όλο το Νομό, και όπου πηγαίνει γίνεται δεκτός με ενθουσιασμό, τόσο για την απόφασή του να είναι υποψήφιος βουλευτής, όσο και για το κόμμα με το οποίο αποφάσισε για πρώτη φορά να ζητήσει την ψήφο των συμπολιτών του.
Με πέρασμα στους νέους ψηφοφόρους, αλλά και στις μεγαλύτερες ηλικίες, ο υποψήφιος βουλευτής, με ήθος, πείσμα, διάθεση για προσφορά και αισιοδοξία βαδίζει προς την ...μεγάλη μέρα της 6ης Μαΐου!
Σε συνάντηση που είχε με φίλους του, είπε «στην περιοχή μας οι παππούδες και οι γιαγιάδες θα κάνουν την ανατροπή. Μόλις τους λέω είμαι με τον Καμμένο δεν μ αφήνουν να φύγω απ τη χαρά τους. Και μετά αρχίζουν για τη σύνταξη, για τα φάρμακα, για τα παιδιά στην Αθήνα που απολύθηκαν. Δεν ξέρω τι λέει ο Χίος, αλλά οι δικοί μας οι γέροι είναι πολύ αγριεμένοι. Αν έχουν κλειδώσει κάποιον, να τον ξεκλειδώσουν να πάει να ψηφίσει!».
πηγή: eviatop.blogspot.gr
www.karystiapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου