Οι κρυφοί ψηφοφόροι της βίας και οι μισθοφόροι της διαφθοράς.

"Σαν σημερα μπήκαν οι πρώτοι Αμερικάνοι στρατιώτες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης Μπουκενβσλ κσι Νταχαου και αποκαλύφθηκε η χειρότερη θηριωδια του Ναζισμού.
Είναι τουλάχιστον ντροπή να χρειάζεται τόσα χρόνια μετα να πρέπει να υπενθυμίσουμε σε κάποιους ότι για κανέναν λόγο και με κανένα πρόσχημα δεν έχουν το δικαίωμα να φαντάζονται ότι μπορει τα παιδια μας να ζήσουν στον εφιαλτικό και διεστραμμενο κοσμο τους..."
Αυτό είναι ένα μήνυμα από το facebook και συμφωνώ απόλυτα.
Ζούμε το παράλογο του παραλόγου σε αυτές τις εκλογές και την άνοδο της Χρυσής Αυγής που αξιώνει μεγάλα ποσοστά  και επομένως λόγο και μάλιστα δυνατό στα πράγματα της επόμενης μέρας.
Πρώτο παράλογο είναι ότι ο κόσμος ψηφίζει τους νοσταλγούς του Χίτλερ, τους νοσταλγούς του ναζιζμού, ενώ η νέα  μορφή του ναζισμού μας απειλεί και στην οποία υποτίθεται ότι είναι εναντίον.
Δεύτερον παράλογο υπόσχεται τιμωρία προς αυτούς που εξυπηρετεί σε όλες τις πορείες και υπάρχουν χιλιάδες φωτογραφίες που δείχνουν ξεκάθαρα την σχέση του κράτους και του παρακράτους που αποτελείται κυρίως από μέλη της οργάνωσης.. 
Αν ήθελε να τους τιμωρήσει δεν θα συνεργαζόταν μαζί τους. Τι πιο απλό? 
Τρίτον παράλογο, λένε ότι υποστηρίζουν την ηθική ενώ ο ίδιος τους ο αρχηγός είναι ιδιοκτήτης Οίκου Ανοχής!
Τέταρτο παράλογο, ενώ διατυμπανίζουν το πόσο καλοί χριστιανοί είναι, γυρίζουν την πλάτη σε όλα τα διδάγματα της θρησκείας και μετατρέπουν το κήρυγμα της Ειρήνης , σε πρακτική βίας. Την αγάπη για τον πλησίον, σε μίσος προς όλους.
Γιατί όμως εθελοτυφλούν τόσοι άνθρωποι? Γιατί αρνούνται τις απτές αποδείξεις και αρκούνται σε συναισθηματικές διαβεβαιώσεις?
Είναι πράγματι αδύνατη η φύση του ανθρώπου, αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα παρά μόνο τον ίδιο τον φόβο.
Πρέπει να αρνηθούμε να σκύψουμε το κεφάλι στο εκφοβιστικό του πρόσωπο αν θέλουμε κάποτε να λέμε ότι μας τα πήραν όλα εκτός από την ψυχή μας.

 

Σχόλια