Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012


ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ στο Δήμο Καρύστου

Με την ευκαιρία της ανάρτησης των τελικών αποτελεσμάτων και το μεγάλο ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνετέλεσαν σε αυτό το αποτέλεσμα.


Πρώτα  από όλα το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ που με την υπογραφή του Δουβλίνο 2 προκάλεσαν το τεράστιο κύμα μεταναστών και έδωσαν πρόσφορο έδαφος στην καλλιέργεια των ιδεών του Ναζισμού.


Δεύτερον θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ίδιο πολιτικό σύστημα που άφησε χωρίς τιμωρία όλους τους καταχραστές της δημόσιας ελευθερίας, όλους όσους με την διαφθορά και την διαπλοκή τους, έσπρωξαν τους πολίτες στα όρια τους και μέσα στην οργή τους αμέλησαν να θυμηθούν  τι σημαίνει Ναζισμός.


Τρίτον θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους και έναν έναν προσωπικά όσους  συνετέλεσαν να πέσει το πολιτιστικό και πολιτικό επίπεδο με απαξίωση της καλλιέργειας, με λόγια και πράξεις, έτσι ώστε να γίνει πιο εύκολο το βήμα προς τις θέσεις της Χρυσής Αυγής.


Τέταρτον, και πάλι προσωπικά και έναν έναν, όσους πήγαν σε χωριά και σπίτια, σε αυλές και καφενεία δηλώνοντας "Καλύτερα η Χρυσή Αυγή από τον Μαρκόπουλο", εκμεταλλευόμενοι την δύναμη και την ισχύ τους.

Πέμπτον, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αδιάφορους πολίτες που κοιτάνε μόνο την δουλειά τους, υπομένοντας σιωπηλά τα πολιτικά αίσχη από κάθε πλευρά, και μένουν πάντα ανώνυμοι, δίνοντας χώρο στους νεοναζί να αναπτύσσουν δυνάμεις.

Για το τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή, φέρνοντας αυτήν την σημαντική αλλαγή στην πολιτική ζωή της Χώρας και του τόπου.

Εν κατακλείδι με δύο λόγια αυτό που ανέδειξε η χθεσινή ψηφοφορία μπορεί να μπει σε μια πρόταση...
Έφυγαν οι πρασινοφρουροί ήρθαν τα λεβεντόπαιδα.


Εκτός από ευχαριστώ όμως θα ήθελα να μου λύσει κάποιος και μια ερώτηση.
Αφού τόσο καιρό φωνάζουν "Να καεί να καεί το μπουρδέλο η Βουλή'  γιατί ήθελαν να πάνε?
Μήπως το πέρασαν για το μπουρδέλο του Μιχαλιλιάκου στην πλατεία Αττικής?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου