Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

Γιατί είναι εχθροί οι Χρυσαυγίτες.

Με αυτό το ποστ θα κλείσω την ενημέρωση για το τι είναι οι ακατανόμαστοι  με μερικές εξηγήσεις.

Υπάρχουν οι αντίπαλοι, υπάρχουν και οι εχθροί. Εχθρός είναι αυτός που απειλεί την ζωή σου η τις βασικές ελευθερίες αυτοδιάθεσης και ελευθερίας.

Όταν κάποιος εκ πεποιθήσεως ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ στις προσωπικές ελευθερίες και την ελεύθερη έκφραση τότε επιτίθεται εναντίον μου στην ουσία της προσωπικότητας μου, επομένως είναι εχθρός μου.

Δεν πρέπει να φοβόμαστε να λέμε αυτό που πιστεύουμε, όσο έχουμε ακόμα χρόνο βέβαια, μιας και η διδακτορία της Νέας Τάξης βάζει σιγά σιγά όλα της τα μέσα μπρος.
 Ένα από αυτά είναι η σιωπηλή διάνοιξη των δρόμων προς τα ακροδεξιά στοιχεία όχι απλώς συμπαθούντων αλλά και πιστών της φιλοσοφίας της.

Μια από τις θεμελιώδης αρχές του Ναζισμού και της Χ.Α είναι η ευγονική.
Αυτό σημαίνει φυλετική εκκαθάριση, δηλαδή να βάλουμε πάλι τους φούρνους μπροστά, να κάψουν η να εκτοπίσουν όποιον δεν θεωρούν καθαρό ΈΛΛΗΝΑ.

Μιας και στην περιοχή μας υπάρχουν πολλά αρβανιτοχώρια, με αμιγής πληθυσμούς, κρατώντας καθαρά τα φυλετικά τους στοιχεία. Επομένως πολλοί από αυτούς που στήριξαν και έδωσαν τον εισιτήριο στους μελλοντικούς τους διώκτες να μπουν στην βουλή.
Σαν απόγονος Αρβανίτικης οικογένειας αισθάνομαι άμεση απειλή επομένως οι υποστηρικτές είναι Εχθροί.

Καλή είναι η πλάκα, καλός ο χαβαλές και τα μεγάλα λόγια, αλλά μετά την ενημέρωση που έχετε ,αν τώρα είχατε το ελαφρυντικό του θυμού και της άγνοιας, στις άλλες δεν θα έχετε καμιά.

Οι εμφύλιοι, οι Χούντες, δεν ξεκινάνε μια ωραία μέρα στα καλά του καθουμένου. Υπάρχουν οι συνθήκες που τρέφουν αυτές τους απειλητικές και τρομακτικές καταστάσεις, που τρέφονται από τον φόβο και την σιωπή.
Πριν λοιπόν δείτε στους τοίχους γραμμένο το "το καλύτερο τσιμπούσι γίνεται από αρβανίτη" κατά το παλιο "το καλύτερο σαπούνι γίνεται απο το κουμμούνι" σκεφτείτε τι κάνατε....

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι πολυ ενδιαφερον το γεγονος οτι ολοι αισθάνονται την απειλη τωρα , οταν οι ακροαριστεροι λενε εδω και χρονια πως εχθροι μας ειναι οι νοικοκυραιοι !!!! Αυτοι που κατα τα λεγομενα τους δεν εξεγείρονται για να ριξουν το συστημα.
Κανεις δεν ασχοληθηκε ομως με αυτους και τα αισχη που κανουν μες τα πανεπιστημια , τα σπασιματα στην αθηνα κλπ.

sofiascomments είπε...

An;vnyme
κάνεις λάθος...διάβασε πρόσφατα άρθρα για το ΚΚΕ ακόμα και για την ομηλία Μαρίνου να δεις ότι είχαν γραμμένα κανονικότατα..

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα, κατά τον ανώνυμο πρέπει να είμαστε όλοι ρεμάλια για να είμαστε αρεστοί στους ακροαριστερούς, να είμαστε άπλυτοι, να κουβαλάμε ταγάρια και να είμαστε αιώνια αντιδραστικοί. Ο εχθρός για τον κ. ακροαριστερό ανώνυμο είναι ο νοικοκύρης. Μια αντικοινωνική άποψη που σας κατατάσσει μαζί με τη ΧΑ πρωταθλητές στο μίσος κατά της κοινωνίας.
Όλα τα άκρα είναι αντικοινωνικά.
ΑΝΩΝΥΜΗ

Ανώνυμος είπε...

Νομιζώ Σοφία ότι δίνεις παραπάνω αξιά στην ΧΑ με τις δημοσιεύσεις σου από ότι θα έπρεπε.
Τα άκρα (και τα δύο) έχουν αιματοκυλίσει λαούς ολόκληρους. Ο λαός δεν είναι τόσο χαζός όπως κάποιοι νομίζουν. Είναι όμως άνθρωποι και αν έχουν κάνει λάθος όπως όλοι μας θα το διορθώσουν. Να μην έχετε καμία αμφιβολία για αυτό. Ο λαός απλά ήθελε να ταρακουνήσει το σύστημα, όπερ και εγένετο. ¨Αν τα κόμματα (όλα) πήραν το μύνημα θα δώσουν λύσεις αλλιώς θα καταποντιζονται όλοι έως βρεθούν οι νέοι συνασπισμοί που θα δώσουν τις λύσεις. Θεωρώ ότι από εδώ και στο εξής δύσκολα θα βλέπουμε αυτοδυναμία σε εκλογές. Οπότε θα πρέπει να κάθονται κάτω και να έχουν εθνική στρατηγική..

Δημοσίευση σχολίου