Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

Αγαπητό μου ημερολόγιο...μια άλλη 28η..(Το βίντεο της εξήγησης του Βαξεβάνη)

Αγαπητό μου ημερολόγιο,
αύριο ξημερώνει μια πολύ διαφορετική 28η Οκτωβρίου από όλες όσες έχουμε ζήσει τα τελευταία τουλάχιστον 30 χρόνια.
Αύριο θα παρελάσουν τα παιδιά για να τιμήσουν αυτούς που πήγαν στα βουνά και πολέμησαν για την Πατρίδα. Για την Ελευθερία και την Τιμή του Ελληνισμού.
Τα παιδιά θα πάθουν παράκρουση γυρίζοντας σπίτι και ακούγοντας στις ειδήσεις ότι για την Τιμή του Ελληνισμού και της Πατρίδας μας, πρέπει να υπογράψουμε και μετά δυο μας τα χέρια όλοι μας, στην πλήρη εκχώρηση οποιασδήποτε απόφασης στην ΤΡΌΙΚΑ.

Ευτυχώς τα παιδιά μου μεγάλωσαν και δεν θα βρεθώ σε τέτοια δύσκολη θέση αγαπητό μου ημερολόγιο...δεν τα πολυενδιαφέρει άλλωστε.

Οι ειδήσεις που υπάρχουν στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες με τις ανοησίες της Χρυσής Αυγής παραλύουν οποιαδήποτε συγκίνηση για την "Πατρίδα' που αφήνει τους εγκληματίες να βαράνε, να προσβάλλουν, να βάζουν την Ελλάδα σε όλες τις Εκθέσεις για την κακομεταχείριση και καταπάτηση κάθε ανθρώπινου δικαιώματος, που επιτρέπει σε συμμορίες να παρευρίσκονται στον Ναό της Δημοκρατίας, (και καλά)....που δεν αντιδρά δυναμικά ακόμα και στις αιτήσεις τους να μάθουν τα νήπια και τους φοιτητές.
Αυτή δεν είναι πολιτική οργάνωση, είναι η Ανάσταση του Ηρώδη και τις αιμοδιψής ορδές του να καιροφυλακτούν πάνω από κούνιες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο, η Πατρίδα μου συνέχεια με στεναχωρεί, ακόμα και τώρα, λίγες ώρες πριν την παρέλαση.
Αφού μας αναστάτωσαν για μήνες με την Λίστα Λαγκάρντ που υποτίθεται ότι έχει όλους τους φοροφυγάδες και μεγαλοκαταθέτες στο Εξωτερικό, αφού Υπουργοί ομολογούν ότι την έχασαν, την ξέχασαν, δεν την είδαν, δεν...δεν....,αφου την είδαμε στην Ζούγκλα και την μελετήσαμε καλά καλά, έτρεξαν να συλλάβουν τον Βαξεβάνη που την έβαλε στο περιοδικό του, μες την μαύρη νύχτα...Βέβαια ο Τριανταφυλλόπουλος έχει τις δικές του λίστες, και μάλλον το σκέφτηκαν καλά και την έπεσαν στον Βαξεβάνη που έβγαλε και το Βατοπέδι στην φόρα...

Τι να πω...για μια Πατρίδα που είναι έτοιμη να φορέσει το αστέρι του Δαυβίδ στους πολίτες της, τι να πω για μια πατρίδα που ένα μεγάλο μέρος της νεολαίας της φουσκώνει μπράτσα και ονειρεύεται την βία και το μίσος για να αποκτήσουν ότι δεν μπορούν με την δουλειά και την γνώση.

Αγαπητό μου ημερολόγιο, δεν ξέρω πια αν τα δάκρυα που έρχονται να γεμίσουν τα μάτια μου, είναι από την συγκίνηση για τους αγώνες εκείνων, η είναι από την απελπισία που μου προκαλούν οι σύγχρονοι μου συνέλληνες με τις παράλογες και παράνομες συμπεριφορές εκτροπής, η ακόμα , και ίσως πιο πολύ, από την τέλεια απάθεια των υπολοίπων....

Από που θα φυσήξει λίγο αεράκι? Λίγο αέρα, θέλουμε, λίγο αέρα......Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

Ούτε στη Χούντα! - η Δικαιοσύνη εθελοτυφλεί και κωφεύει


Ο Κώστας Βαξεβάνης έκανε αυτό που απέκρυφε το σύστημα! Έβγαλε στη δημοσιότητα τη λίστα Λαγκάρντ και ο εισαγγελέας τον... επιβράβευσε με αυταπάγγελτη δίωξη!
Εντολή να συλληφθεί ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων, έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Η εντολή δόθηκε μετά τη δημοσιοποίηση της «λίστας Λαγκάρντ» από το περιοδικό «Hot Doc».
Στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας αναφέρεται: «Κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, διενεργούνται έρευνες από την Ελληνική Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του εκδότη του περιοδικού HOTDOC, όπου δημοσιεύονται ονόματα της Λίστας Λαγκάρντ».
Είναι κοινή άποψη ότι πρόκειται για αδιανόητη συμπεριφορά των Αρχών, με την οποία διασύρονται όλες οι εξουσίες, την ώρα που συγκλονίζεται όλη η Ελλάδα από τα ηχηρά ονόματα που περιλαμβάνονται στη λίστα των 2.059 μεγαλοκαταθετών στην Ελβετία, τα οποία αποκάλυψε το περιοδικό «Hot Doc».
Αποκαλυπτική, ταυτόχρονα, είναι και η σιγή ιχθύος των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών.
You might also like:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου