Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νίκη Barack Obama -video-Σύγκριση Ομπάμα -Αλέξη 1-0

Άκουσα τον λόγο του Οbama και ήμουνα έτοιμη να πάω να ζητήσω πράσινη κάρτα για την Αμερική.
God bless America!  Είπε πολλές φορές ο Μπαράκ, σε ένα λόγο που εμπνέει και δεν αφήνει κανέναν πίσω, με την σωστή δόση πάθους και ειλικρίνειας.

Ποιος μπορεί να συγκριθεί μαζί του?

Αλέξη παιδί μου, άσε την υποβόσκουσα μαγκιά, δεν είναι της εποχής..Κάνε πρόβες, κάνε εξάσκηση, κάνε κάτι, αλλά την μαγκιά πρέπει να την κόψεις!

Μπορεί το Δημοκρατικό κόμμα να έχει πολλές απόψεις και να υπάρχουν και διαφωνίες στο εσωτερικό του, όπως λέει στον λόγο του ο Ομπάμα, αλλά δεν είναι  παράδειγμα για μας.
Άλλο να υπάρχουν διαφωνίες στα 3 και εκατομμύρια νοματαίους από την μια άκρη μιας Ηπείρου στην άλλη, και άλλο μια παρέα που ήμαστε εμείς και ακόμα δεν μπορούμε να αποφασίσουμε το τι θα λέμε σε 2,3 κανάλια από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ανοίγω το πρωί και ο ένας βουλευτή μας θέλει να πάμε στην δραχμή, το μεσημέρι μια κοπελιά είναι έτοιμη να βγει στο βουνό ενώ το βράδυ, ήμαστε στο ευρώ, ήμαστε στην Ευρώπη , ήμαστε πολλοί, ήμαστε ? τι ακριβώς? Ελπίζω να το ανακαλύψετε γρήγορα να πιάσω και γω στασίδι,η να πάω σε άλλη εκκλησία.

'Αλλα 4 χρόνια λοιπόν Πρόεδρος Ομάμπα, και προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί ο Ρόμνευ μας έπιανε στον στόμα του όλη την ώρα σαν τον εξαποδό!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!