Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

Νίκη Barack Obama -video-Σύγκριση Ομπάμα -Αλέξη 1-0

Άκουσα τον λόγο του Οbama και ήμουνα έτοιμη να πάω να ζητήσω πράσινη κάρτα για την Αμερική.
God bless America!  Είπε πολλές φορές ο Μπαράκ, σε ένα λόγο που εμπνέει και δεν αφήνει κανέναν πίσω, με την σωστή δόση πάθους και ειλικρίνειας.

Ποιος μπορεί να συγκριθεί μαζί του?

Αλέξη παιδί μου, άσε την υποβόσκουσα μαγκιά, δεν είναι της εποχής..Κάνε πρόβες, κάνε εξάσκηση, κάνε κάτι, αλλά την μαγκιά πρέπει να την κόψεις!

Μπορεί το Δημοκρατικό κόμμα να έχει πολλές απόψεις και να υπάρχουν και διαφωνίες στο εσωτερικό του, όπως λέει στον λόγο του ο Ομπάμα, αλλά δεν είναι  παράδειγμα για μας.
Άλλο να υπάρχουν διαφωνίες στα 3 και εκατομμύρια νοματαίους από την μια άκρη μιας Ηπείρου στην άλλη, και άλλο μια παρέα που ήμαστε εμείς και ακόμα δεν μπορούμε να αποφασίσουμε το τι θα λέμε σε 2,3 κανάλια από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ανοίγω το πρωί και ο ένας βουλευτή μας θέλει να πάμε στην δραχμή, το μεσημέρι μια κοπελιά είναι έτοιμη να βγει στο βουνό ενώ το βράδυ, ήμαστε στο ευρώ, ήμαστε στην Ευρώπη , ήμαστε πολλοί, ήμαστε ? τι ακριβώς? Ελπίζω να το ανακαλύψετε γρήγορα να πιάσω και γω στασίδι,η να πάω σε άλλη εκκλησία.

'Αλλα 4 χρόνια λοιπόν Πρόεδρος Ομάμπα, και προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί ο Ρόμνευ μας έπιανε στον στόμα του όλη την ώρα σαν τον εξαποδό!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου