Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα, με τον Φασολάκη σου μαζί!?

Συγνώμη από τον κύριο Νταλάρα βέβαια, δεν έχω τίποτα μαζί του αλλά το όνομα του έχει γίνει έκφραση όταν πια θέλεις να ρίξεις μια μούντζα, να εκφράσεις την αγανάκτηση σου βρε αδελφέ που λέει ο λόγος, να πεις ένα " 'άι σιχτίρι" και συ και το φασολάκι σου δηλαδή!!

Δεν φτάνουν τα προβλήματα που έχουμε, την τρικυμία εν κρανίο του κάθε ενός, έχουμε ένα φασολάκι και μια Μαρί Κυριακού να μας πρήζουν και με εκτενή ρεπορτάζ παρακαλώ για το θαύμα συγγραφής και μούσικαλ..

Βρε δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να τους πει ότι έχουν κατά πολύ και από καιρό ξεπεράσει το όριο της διαφήμισης και της προσβολής της νοημοσύνης μας... ΤΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ.....με την βλακείες της Μαρής....

Έχω βάσιμες υποψίες πια ότι τα γράφουν μαζί με τις διαφημίσεις του Jumbo , η πάλι. κάνουν κόντρες, ποιος θα μας εκνευρίσει περισσότερο.

Αισχρές, αισχρές είναι οι διαφημίσεις του  jumbo, με τα 'ΜΕΓΑΛΕ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ και τα παιδάκια που μιξοκλαίνε σαν τα πιο βλαμμένα παιδιά ever, και τους γονείς να τα αντιμετωπίζουν σαν αντιπάλους...

Καιρό έχω να γράψω για την τηλεόραση αλλά δεν βρίσκουμε ηρεμία ούτε στο ραδιόφωνο!! Η τέλεια παράνοια θα είναι μαζί με τα σπαμ με τα τυχερά παιχνίδια να σου εμφανίζεται στην οθόνη και ο φασολάκης!!


Σχόλια

Ο χρήστης Sofia Moutsou είπε…
Πέστα χριστιανή μου !!!!!!!
Μας πρήξανε πια... κι έλεγα δεν θα βρεθεί ένας άνθρωπος να πει ότι τα παιδιά του Jumbo είναι έως απαράδεκτα, οι οικογενειακές σχέσεις εμφανίζονται ως βάρος σαν την σχέση του μέσου Ελληνα με τον Τόμσεν, και η νοημοσύνη μας κυλιέται στα πατώματα να βρει τρύπα από σαράκι να πέσει !
Ελεος πια κ. Μαρί μου, αν δεν σας λέγανε Κυριακού ο φασολάκης σας θα έβραζε προ πολλού στην κατσαρόλα να κάνει καμμιά φασολάδα !!!!!
Ο χρήστης marso είπε…
Σοφάκι μου συμφωνώ απόλυτα!!!!!!!!!!!!!!!
Ο χρήστης ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΙ είπε…
Σοφία,
ε μα.!! χα..χα.. Καλημέρα.
Ο χρήστης ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΙ είπε…
Marso,
σε ευχαριστώ για την επίσκεψη! Άκουσες τα χριστουγεννιάτικα? Φριχτά!!
Καλημέρα!

Δημοφιλείς αναρτήσεις