.."Οι χρυσαυγίτες τρέχουν Μαραθώνιο?".Η ιδεολογία τους και λίγα για τον προυπολογισμό.

Ακούω τον κ.Κουβέλη, "Να μην σμπρόξουμε τις αλήθειες κάτω από το χαλί" ,'Υγιή δημοσιονομικά"
Σε αυτό το κλίμα ευχολόγιων κινείται όλος ο λόγος του συμπαθή, μέχρι πρότεινος, κ.Φώτη.Κοιτώ την τηλεόραση και σκέφτομαι ΤΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ! ΤΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕ!! Και αυτόν και όλους που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ότι ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ τα κάνανε σκατά που τώρα λένε να καθαρίσουν..
Δηλαδή, πόσο δούλεμα να αντέξει ο άνθρωπος του καναπέ!!? Έλεος!

Μιλάνε για τον ίδιο προυπολογισμό? Τον έβγαλε από το σεντούκι με την ναφθαλίνη η λέει αυτόν που του ενέκρινε  ο Τρόικας?

Άκου "υγιή δημοσιονομικά!!"
Ευτυχώς που μας λένε από το βήμα της Βουλής ότι μπορούμε να έχουμε υγιή δημοσιονομικά όντας χρεωμένοι και αλυσοδέσμιοι ....
Βρε κουτά που ήμαστε!! Να αισθανόμαστε ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ που η τράπεζα μας έχει γίνει εφιάλτης..
Να λέμε λοιπόν ευτυχώς,!!! ευτυχώς,!!! που ήμαστε καταχρεωμένοι για να μπούμε σε μια σειρά..!!!

Α ρε, μπάρμπα Φώτη....τώρα στα γεράματα να ξεφτιλίζεσαι έτσι.....

'Αλλο θέμα τώρα είναι μια ερώτηση που μου έχει σφινωθεί στο μυαλό και δεν λέει να φύγει...

'Οι χρυσαυγίτες τρέχουν στους μαραθώνιους? Πως καταδέχονται να τρέχουν δίπλα δίπλα με όλες αυτές τις κατώτερες (όπως λένε) φυλές από όλο τον πλανήτη, και να τους νικούν και από πάνω!!
Να έχεις τους Κενυάτες...μα τους Κενυάτες να βγαίνουν μπροστά?

XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ

Η ιδεολογία του "Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή" είναι ο Λαϊκός και Κοινωνικός Εθνικισμός. Για μας τους Χρυσαυγίτες η Πατρίδα παραμένει η υπέρτατη αξία. Το Έθνος για μας είναι πάνω από όλα Φυλή, Αίμα, Καταγωγή. Είμαστε κίνημα λαϊκό και κοινωνικό. Η καταπίεση των οικονομικά ασθενεστέρων συμπατριωτών μας από τους μηχανισμούς της οικονομικής ολιγαρχίας -ντόπιας και ξένης- μας βρίσκει πολέμιους και αποφασισμένους να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του λαού και την κοινωνική δικαιοσύνη. Στα ίδια πλαίσια εντάσεται και η αντιπαράθεση του Κινήματός μας στην Παγκοσμιοποίηση και τον Διεθνισμό (Φιλελεύθερο-καπιταλιστικό ή Μαρξιστικό) αναγνωρίζοντας πίσω τους τον ένα και μοναδικό δυνάστη των εθνών: τον παγκόσμιο Εβραϊσμό.

Για μας τους Χρυσαυγίτες η Παράδοση, τα Ιστορικά Δίκαια του Έθνους μας και η Ιδέα της Ελληνικότητος αποτελούν τις υπέρτατες αξίες, μέσω των οποίων βιώνουμε τον κόσμο και προσεγγίζουμε την έννοια Πολιτισμός.

Πιστεύουμε και αγωνιζόμαστε για την πραγμάτωση της Μεγάλης Ιδέας, για μια Μεγάλη Ελλάδα και έναν Νέο Ελληνικό Πολιτισμό.

 
 
Διαβάζω την επίσημη σελίδα της ΧΑ και δεν πιστεύω στα μάτια μου.. Σύμφωνα με την Χρυσή Αυγή η καταγωγή παίζει ρόλο..Καταγωγή σε πιο θέμα? Ας πούμε ένας Έλληνας από την Ρωσία 2 γενιάς είναι Έλληνας η όχι?
Οι Έλληνες από την Καππαδοκία, πιάνονται ας πούμε? Το αίμα είναι ένα θέμα, το πως θα το γνωρίσουν αφού το DNA είναι το ίδιο και ας υπάρχουν μερικοί ανεγκαίφαλοι να λένε άλλα..Τι γίνεται με την μεταμόσχευση οργάνων? Ο Χρυσαυγίτης γονιός θα ζητά πιστοποίηση φυλετικής προέλευσης του νεφρού ας πούμε, η θα αφήνει το παιδί του να πεθάνει....?
Οσο για την Φυλή, εδώ έχει πολύ γέλιο...Ας διαβάσουν το πόσο μίσος και έχθρα είχαν οι πόλεις κράτη στην αρχαιότητα! Ας διαβάσουν και ας μάθουν τις διαφορές ακόμα και στην θρησκεία που είχαν, τα ήθη και τα έθιμα...
Όταν λέμε Έλληνας, τι εννούμε.. Ίωνα, Δωριή, Φωκέα, Κρίτα, τι?
Τα αρβανιτοχώρια πιάνονται και αυτά ? η θα αρχίσουν τις εκπτώσεις για να μην παραξηγηθούμε μεταξύ μας! 
Πάμε πάρα και κάθε σειρά είναι ένα κτύπημα στην λογική, στην επιστήμη στην τέχνη στην ανθρωπια την ίδια και κυρίως προς την θρησκεία της αγάπης προς τον άλλον, που είναι η θρησκεία μας ...
Η ένοια Πολιτισμός λοιπόν, είναι μόνο ότι θεωρούν 

Για μας τους Χρυσαυγίτες η Παράδοση, τα Ιστορικά Δίκαια του Έθνους μας και η Ιδέα της Ελληνικότητος αποτελούν τις υπέρτατες αξίες, μέσω των οποίων βιώνουμε τον κόσμο και προσεγγίζουμε την έννοια Πολιτισμός.

έξω λοιπόν οι τέχνες, η λογοτεχνία, η ποίηση, η παγκόσμια πολιτισμική παράδοση σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης....

πολύ βαρετό δεν ακούγεται?

Και αλήθεια? Για πια μεγάλη Ελλάδα λένε ότι αγωνίζονται? Ο τελευταίος που το έκανε, ξερίζωσε 2 εκατομμύρια Έλληνες απο τις εστίες τους και τους καταδίκασε σε μια ξεριζωμένη ζωή...
Ωραία όνειρα έχουν !! Να τα χαίρονται!    

Όσο αφορά για την ιδέα που έχουν σχετικά με τους Εβραίους, μια απλή ερώτηση έχω..
Αφού ήμαστε τόσο ανώτεροι, πως τα κατάφεραν οι Εβραίοι να μας έχουν στο χέρι...

Επειδή πιθανόν να μην το ξέρετε, οι Εβραίοι ήταν τόσο κατατρεγμένοι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης που το μόνο που τους επέτρεπαν να κάνουν ήταν να ανταλλάσουν χρήματα...Μόνο να αναφέρουμε ότι στον Μεσαίωνα όλοι είχαν το δικαίωμα να βρίζουν, να κτυπούν χωρίς λόγο, να κλέβουν και να ταπεινώνουν κάποιον, μόνο και μόνο επειδή ήταν Εβραίος.


Καταλαβαίνω την απεπλησία και το αδιέξοδο που νιώθουν οι οπαδοί που δεν μπαίνουν όμως στον κόπο να ερευνήσουν λίγο το τι κρύβεται από πίσω.
Είναι καλά οργανωμένοι, προσφέρουν βοήθεια όπου μπορούν, πλησιάζουν την κοινωνία και προβάλλουν την θετική τους δράση. Ενημερώνονται για τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και καταθέτουν την άποψη τους.
Μέχρι εδώ καλά, αλλά μετά? Τι?

Μακάρι να σταθούμε όλοι σε αυτά που μας ενώνουν και με κατανόηση και συγκατάβαση να δούμε τα πραγματικά προβλήματα και πως να λυθούν.

΄ΞΗΛΩΘΗΚΑΝ ΣΕΛΙΔΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ

Delete... στη Χρυσή Αυγή από το Facebook

Διαγραφή στη Χρυσή Αυγή έριξε το facebook που ακύρωσε όλα τα προφίλ των βουλευτών του κόμματος από τις σελίδες του, κρίνοντας ότι αυτές παραβαίνουν την πολιτική κατά της βίας και του ρατσισμού που υιοθετεί το Μέσο

Delete... στη Χρυσή Αυγή από το Facebook
Ταυτόχρονα, αποκαθηλώθηκαν και προφίλ στελεχών της Χρυσής Αυγής από τοπικές οργανώσεις, αλλά και χρηστών που είχαν αναρτήσει σβάστικες και ναζιστικά σύμβολα.
Στους όρους λειτουργίας του, το facebook ρητά αναφέρει ότι όποιος με σχόλια, φωτογραφίες και αναρτήσεις στην ιστοσελίδα προσβάλει πρόσωπα, φυλές, θρησκείες και ιδεολογίες αποβάλλεται από το δίκτυο, ενώ δίδεται το δικαίωμα σχετικών καταγγελιών στοςυ χρήστες.
Προφανώς, οι εις βάρος επωνύμων μελών της Χρυσής Αυγής αναφορές ήταν εκατοντάδες και επέσπευσαν την απόφαση των διαχειριστών του facebook.
Για «λογοκρισία» κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή, που σε επίσημη ανακοίνωσή της μιλά για «λυσσαλέα επίθεση εναντίον εθνικιστών χρηστών».
Βουλευτές της προσέφυγαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να στραφούν κατά της εταιρίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις