Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

Συνελήφθη ο Μιχάλης Μακρυγιάννης..ο Γιωργάκης είναι ακόμα σε άδεια...

Με τα νέα της σύλληψης του βαρυποινίτη Μιχάλη Μακρυγιάννη για 4, η 5 δολοφονίες η Ελλάδα μπορεί να αισθάνεται πολύ πιο ασφαλής.
Η προσωποποίηση του Ολέθρου που έχει κτυπήσει την Ελλάδα και έχει πάρει μαζί του εκτός από την ψυχική υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων αλλά και πάνω από 3000 ψυχές, μπορεί να χαμογελά αυτάρεσκα στον φακό ακόμα και όταν τον βρίζουν... αφού ξέρει ότι δεν πρόκειται να τον αγγίξει τίποτα.
Υπάρχουν πολλά που μπορεί να πει κάποιος για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, αλλά δεν υπάρχει σοβαρότητα ούτε στην παρανυχίδα που μας ενοχλεί, όταν ο Βενιζέλος ΔΕΝ πήγε να ψηφίσει και τώρα λέει ότι θα διαγράψει όποιον δεν θα υπογράψει. Δεν υπάρχει σοβαρότητα όταν ο Σαμαράς λέει ότι οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν , όταν όλοι στην Ευρώπη δηλώνουν ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και οι βουλευτές προσπαθούν να βρουν μια δικαιολογία που ίσως κάποιος πιστέψει.

Όταν λέμε ότι ο Γιωργάκης είναι ακόμα σε άδεια, δεν εννοούμε μόνο τον ίδιο, αλλά και όλο το σύστημα που φέρεται όπως φέρεται.

Μετά από όλα αυτά, αρχίζω να πιστεύω΄οτι η καλύτερη λύση είναι να ζητήσουμε πολιτικό άσυλο σε κάποια άλλη χώρα, από την Κίνα , την Ρωσία, και δεν ξέρω ποια άλλη θα ήταν κατάλληλη..Ίσως στα νησιά Φίτσι...γιατί όχι?

Όλο και πιο πολύ η ανικανότητα που τόσα χρόνια καλυπτόταν αρκετά εύκολα, τώρα φαντάζει φονική καταιγίδα, και δεν έχουν ούτε την ελάχιστη αυτογνωσία να τα παρατήσουν, να παραδεχθούν ότι είναι μικροί μπροστά στους καιρούς.

Τα μειλ πάνε και έρχονται, και μέχρι και ζητάνε εκτός από τα λεφτά να μπαίνουν σε λογαριασμό που θα διαχειρίζονται οι ίδιοι, αλλά και ότι θα διορίζουν η θα ξεδιορίζουν όποιον δεν τους κάνει για κατάλληλος!!

Συγνώμη τώρα αλλά γιατί το πολιτικό άσυλο φαντάζει πιο απίθανο?

Εν τω μεταξύ το ΠΑΣΟΚ έφτασε στο τέλος του αλλά ακόμα δεν μπορεί να το παραδεχθεί..Δικό τους πρόβλημα βέβαια, αλλά εμάς γιατί μας ταλαιπωρούν, ΑΚΟΜΑ?

Δεν μπορεί κανείς να βρει μια φωνή που θα του δίνει ελπίδα, μια φωνή που θα δίνει πίσω λίγο την χαμένη αξιοπρέπεια, ίσως μόνο η απόφαση του ΕΛΕΚΓΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, όπου όλοι οι ανώτατοι δικαστές αποφάσισαν ότι ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ είναι παράνομα.

Εκτός από τον Μητρόπουλο που το είπε το πρωί, δεν ξέρω ποιος άλλος το είπε...

Εμείς φταίμε, εμείς, και το τίμημα βαρύ...αλλά αναρωτιέμαι αν και είναι και ασήκωτο/.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ορεινό καταφύγιο της Όχης. Ιστορικά στοιχεία.

  Το ορεινό καταφύγιο της Όχης Αρχική   /  ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ   /  Karystion Blog   /  Το ορεινό καταφύγιο της Όχης   Το ορεινό καταφύγι...