ΣΥΡΙΖΑ - Τι εννοεί ο ποιητής?

Δεν ξέρω αν υπάρχει ένας πολίτης του Ελλαδιστάν που να μην ξέρει, να μην έχει εμπεδώσει πλήρως το καθεστώς με τα ρουσφέτια παντού και φυσικά και στους Δήμους.
Ποιον κοροιδεύουμε δεν ξέρω.
Ακόμα δεν ξέρω αν υπάρχει έστω και ένας που να μην ξέρει ότι οι συμβασιούχοι αορίστου η οριστικού χρόνου δεν είναι στο ίδιο καθεστώς με την μονιμότητα.
Ακόμα πιο πολύ δεν καταλαβαίνει κανείς από όλους εμάς που κρινόμαστε καθημερινά, το γιατί δεν γίνεται να κρίνονται και οι δημόσιοι, όπως επίσης το γιατί ενώ στον ελεύθερο τομέα δουλεύουμε πολύ περισσότερο με λιγότερα χρήματα, στον δημόσιο δικαιολογείται να δουλεύουν πιο λίγο γιατί πληρώνονται πιο λίγο.

Ακούω τον Λαφαζάνη και τον Στρατούλη και λένε ξεκάθαρα, πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται, ότι θα τους πάρουν όλους πίσω στις θέσεις τους και όχι εκεί που υπάρχουν ελλείψεις και χρειάζονται..

Θα...θα ...θα....επανέλθουν όλα, και τα στραβά στην θέση τους και μετά θα δουλέψουμε για την παγκόσμια Ειρήνη.

Θα ήθελα να δω προτάσεις ανάπτυξης!! ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΈΧΡΙ ΤΟΤΕ, και όχι μια από τα ίδια...

Δεν καταδικάζουν τις επιθέσεις στον Γερμανό πρόξενο, ούτε τις αντιστάσεις στα πανεπιστήμια για να μπούμε επιτέλους σε μια τροχιά σύγκλισης με όλα τα πανεπιστήμια που είναι σε καλή σειρά κατάταξης, δεν καταδικάζουν τίποτα που δημιουργεί το κατεστημένο και ο συνδικαλισμός τραμπούκος, αλλά από την άλλη, θα γίνει μια κοινωνία αλληλεγγύης και δικαιοσύνης.

Έψαξα αλλά δεν βρήκα ούτε μια κουβέντα για τους απολυμένους της ΣΑΤΟ και της ΝΕΟΣΕΤ, και μιλάμε για χιλιάδες οικογένειες.

Φυσικά και είναι φοβερή η θέση των εργαζομένων όπως και να την βρήκαν την δουλειά τους, αλλά πιστεύω ότι τους κοροιδεύουν κατάφωρα με αυτές τις δηλώσεις.

Φυσικά πάντα υπάρχουν πολλοί που τους αρέσει να πιστεύουν τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα, αλλά έλεος πια, ήμαστε στο ΚΑΙ  πέντε, και θα περίμενα κάποια άλλα πλάνα για το μέλλον από την συμπαράσταση του Σύριζα σε όλα όσα αναγνωρίζουμε ότι είναι στραβά και ανάποδα.

Αυτό που ξέρω εγώ όπως και σεις, είναι ότι αν δεν πιάνονται οι στόχοι θα μας βάζουν πάρα πάνω φόρους, και αν οι στόχοι αυτοί εξαρτώνται από μερικούς που δεν κάνουν καλά την δουλειά τους, εμείς οι ίδιοι θα τους βγάζουμε από την θέση τους...Επιστροφή όσων δημοσίων υπαλλήλων τεθούν σε διαθεσιμότητα υποσχέθηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ερωτηθείς στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA «τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους υπαλλήλους που θα βγουν σε διαθεσιμότητα», είπε:
«Θα τους πάρουμε πίσω γιατί να τους διώξουμε, αυτό είναι το πρόβλημα, με ποιες διαδικασίες, με ποια κριτήρια τους διώχνουν»


υστερόγραφο
Αναγνώστες και αναγνώστριες ασχολούμε με την ΧΑ και τον Σύριζα, γιατί τα άλλα κόμματα είναι τελειωμένα πια..εκτός πια και αν γίνει κάποιο θαύμα...
Τώρα πια μιλάμε για τα νέα μας αφεντικά, την ΤΡΟΙΚΑ δηλαδή, και αυτούς που μπορεί να μαζέψουν κάτι...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις