Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012

Μας βάζουν και άλλα μέτρα..ΔΕΝ παίρνουμε τα μέτρα μας..

Παλιά λέγαμε, 'Αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήτανε πατίνι"

Θα πάρουμε την δόση κομματάκια, αφού μας κάνουν ψίχουλα.

Θα πρέπει να δεχτούμε ένα νέο  φορολογικό, θα πρέπει να αγοράσουμε κομμάτι από το χρέος μας με τιμές που παρελθόντος, το χρέος αυτό είναι σε άλλα ντ άλλων χέρια, θα πρέπει να πετυχαίνουμε τους στόχους κλπ, και αν γίνουν αυτά και αν και μόνο τότε θα αρχίσει να έρχεται η δόση.....

Πρέπει να κάνουμε και χαρά και δεν το έχω καταλάβει?

Οι στόχοι δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχουν για τον απλό λόγο ότι δεν είναι εφαρμόσιμοι.

Ας πάρουμε τις μετακινήσεις των υπαλλήλων.

Ας υποθέσουμε ότι λύνουν τις καταλήψεις, ότι πάνε όλοι με χαρά και παίρνουν την νέα τους θέση.
Με τι λεφτά θα πληρώσουν νοίκι αν είναι μακρυά από το σπίτι τους, με τι λεφτά θα πληρώσουν την βενζίνη να πηγαινοέρχονται ακόμα και αν είναι σε άλλη θέση μέσα στον ίδιο Δήμο, ειδικά αν είναι σαν το δικό μας που είναι οι αποστάσεις τεράστιες?

Για να ζήσει κάποιος με οικογένεια με τα λεφτά που παίρνουν θα πρέπει να μεταμορφωθεί σε άλλο είδος, γιατί οι ανθρώπινες ανάγκες δεν καλύπτονται με τίποτα.

Εν τω μεταξύ μας περιμένουν νέες αυξήσεις στο ρεύμα και βλέπω τις διαφημήσεις της ΔΕΗ ότι είναι η Δύναμη της ζωής μας και δεν ξέρω αν με κοροιδεύουν η θέλουν να με πείσουν με 1000 διακοπές την ημέρα...

Οι πολιτικοί τον χαβά τους, οι ρεμούλες που βγαίνουν καθημερινά στο φως, ανατριχιαστικές, όπως αυτές στην Ζαχάρω.
Αν έχουν γίνει τέτοια τέρατα εκεί που σου καίγεται η καρδιά φαντάσου τι έχει γίνει πάρα πέρα...!!

Πέρναμε πακέτα σύγκλισης πολλά χρόνια. Τα κάναμε ότιδήποτε άλλο, εκτός από το να προσπαθήσουμε να συγκλίνουμε. Τώρα κάνουμε τις κότες γιατί έχουμε λερωμένη και την φωλιά μας....
Όσο αφορά την πάταξη της φοροδιαφυγής,  είναι πια ανέκδοτο...

Τα δεχόμαστε και φταίμε εμείς που τα δεχόμαστε. Δεν έχουμε δικαιολογία καμία πια..Ας το πάρουμε απόφαση να τελειώνει η ιστορία...

Το Ελληνικό πνεύμα έχει κοιμηθεί και χρειάζεται επιμνημόσυνη δέηση σε κάθε επίπεδο.
Παράδειγμα είναι οι δικαιολογίες που δίνουν άνθρωποι που υποτίθεται ότι ασχολούνται με το πνεύμα. Συγκρίνουν τα ασύγκριτα, δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα, βρίσκουν ελαφρυντικά στα επιβαρυμένα.
Να πω για τις γελοιότητες του Τατσόπουλου?
Η απάντηση είναι για τον Κασσιδιάρη/
Να πούμε για τον Κασσιδιάρη?
Η απάντηση είναι για τις  προκλήσεις.

Το ότι η δική τους συμπεριφορά δεν αρμόζει ούτε στην θέση τους ούτε σε οποιονδήποτε
 στοιχειωδώς εγγράμματο,  και επαρκώς ισορροπημένο, δεν παίζει πουθενά...

Προσπαθούμε να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να σκεφτόμαστε καθαρά, να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα με αντικειμενικότητα, αλλά ο ψυχολογικός πόλεμος που μας γίνεται από κάθε πλευρά, εντός και εκτός, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια πια.

Ετοιμάζεται ο Αλέξης για πρωθυπουργός. Το αν θα είναι πρωταγωνιστής σε σίκουελ η σκηνοθέτης νέου έργου, μένει να το δούμε.

Πως αλλάζουν τα πράγματα όμως ακόμα και για τους ψηφοφόρους των κομμάτων///

Να τους ρωτάνε αυτοί που τώρα τον ανακάλυψαν με έκπληξη, 'ΑΑΑΑ! και συ!"

Σιγά μη δίνουμε εξηγήσεις στον έναν και στον άλλον, αλλά κοινωνιολογικά έχει ενδιαφέρον...

Κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω είναι η απαξίωση της δύναμης της Χρυσής Αυγής.
Δεν βλέπουν ότι υπάρχει μια γρήγορη μετάλλαξη της συμμορίας σε κανονικό κόμμα?
Ότι αρχίζει και στελεχώνεται με άτομα που δεν ανήκουν στον σκληρό πυρήνα της βίας αλλά εκεί βλέπουν την μοναδική δυναμική αντίδραση και στήριξη ανθρώπων που έχουν ανάγκη, ?(Δεν ρωτάνε βέβαια τόσα λεφτά από που βγαίνουν/)
Εκεί παίρνουν λίγη από την περηφάνια τους που είναι Έλληνες πίσω, έστω και να είναι σαν παράσταση με λάβαρα και πυρσούς για τον κήπο...
Ούτε χαζοί είναι, ούτε ηλίθιοι. Βλέπουν όλους αυτούς που κατάκλεψαν τον κόσμο όλο να συνεχίζουν να κάνουν τους σωτήρες και υποστηρίζουν τον Κασσιδιάρη σε αυτά που λέει για τα όπλα, γιατί θα ήθελαν επί τέλους να τους δει τιμωρημένους και δεν βλέπει άλλη λύση..Ειδικά όταν αφήνουν και το φονιά των 2 παιδιών της ΔΙΑΣ να πάει βόλτα!!

Το θέμα είναι να υπάρχει κατανόηση και επικοινωνία, το θέμα είναι η κοινωνία να μην στραφεί ο ένας ενάντια στον άλλον και γίνουμε ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ πιόνια των διαφόρων..όποιων διαφόρων. Με το κλείνουμε τα μάτια το πρόβλημα δεν φεύγει.  Με την δράση μέσα στην κοινωνία για ανακούφιση των ανθρώπων που υποφέρουν και γίνονται εύκολη λεία, ο φασισμός θα υποχωρήσει και μόνο τότε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου