Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2012

Μια ομάδα όλο ομορφιά!

Χτες Σάββατο και σήμερα Κυριακή, στο Λύκειο τα παιδιά μαθαίνουν και δημιουργούν, εκφράζονται και συνεργάζονται, διασκεδάζουν και είναι.,Ενεργοί Πολίτες, για την ζωή την δική τους, και την ίδια την Ζωή.

Με πηλό και άχυρο, κτίζουν τοίχο πάνω σε πλεγμένη καλαμωτή και την διακοσμούν με γυαλί για φως αλλά και για ντεκόρ, με πέτρα και χώμα, κτίζουν πάγκους και συνθέτουν την κατά δική τους, καλλιτεχνική δημιουργία.  Με άλλα λόγια, μαθαίνουν για την ΦΥΣΙΚΗ ΔΟΜΗΣΗ!Πέρασα να δω τι κάνουν, και τα καμάρωσα να συνεργάζονται γεμάτα κέφι και όρεξη.

Φυσικά ήταν εκεί και η κ. Παπαβασιλοπούλου , που είναι η ψυχή της Περιβαλλοντικής Ομάδας και οι ενήλικες βοηθοί της, που δούλευαν με τον ίδιο νεανικό ενθουσιασμό!

Μακάρι να παρακινηθούν και άλλα παιδιά, να τολμήσουν και να δημιουργήσουν κάτι ακόμα μεγαλύτερο...όπως την κατά δική τους απόλυτα βιοκλιματική αίθουσα μέσα στον χώρο του Σχολείου!!  Το φαντάζεστε? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ορεινό καταφύγιο της Όχης. Ιστορικά στοιχεία.

  Το ορεινό καταφύγιο της Όχης Αρχική   /  ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ   /  Karystion Blog   /  Το ορεινό καταφύγιο της Όχης   Το ορεινό καταφύγι...