Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γράμμα στον Αλέξη Τσίπρα.

Αγαπητέ Αλέξη,
σε ευχαριστώ για την πρόσκληση να κατέβω αύριο στο Σύνταγμα!! Να βοηθήσω και γω να το περικυκλώσουμε και να βροντοφωνάξουμε την άρνηση μας στα μέτρα, αλλά δυστυχώς έχω τον λαιμό μου και ρίγη που είναι ξεκάθαρο ότι αύριο θα είμαι και ασθενής και κλινήρης.

Παρόλα αυτά να σου εξομολογηθώ κιόλας , δοθείσης της ευκαιρίας, ότι εδώ και καιρό αγριεύομαι με όλες τις διαδηλώσεις πορείες και συναθροίσεις. Ενώ ξεκινάνε τόσο καλά, μετά αρχίσουν τα Χρυσαυγίτικα από δω, τα Γνωστοάγνωστα από κει, τα κρανιοφορεμένα πάρα πέρα, και τα κάνουν μπάχαλο.
Και τι περιμένεις από μένα Αλέξη μου? Τι να σου κάνει το 1.60 με τα χέρια στην ανάταση και σκάρτα..60 κιλά, ......ε καλά, 63....εντάξει, εντάξει, 64, και δοθείσης της ευκαιρίας που το ανέφερα να μην ξεχάσω να αρχίσω και δίαιτα...

Βλέπεις, η κακή διατροφή δεν είναι Δίαιτα παιδί μου. Η κακή διατροφή, είναι σκέτη κακή διατροφή, που μπορεί να σε παχαίνει κιόλας. Και να τα άμυλα, και να τα σάκχαρα, και τα νιτρογλυκερίδια στα ύψη! Άντε εσύ τώρα να βγάλεις πορεία μετά!
Δεν την βγάζεις , στο λέω εγώ, που το δοκίμασα μια φορά και είδα τα μαύρα άσπρα να την βγάλω πέρα.
Και μια και το έφερε η κουβέντα για την δυσκολία της πορείας, δοθείσης της ευκαιρίας, που λένε, εσείς την νεολαία μας την βάζετε να κάνει γυμνάσια όπως η Χ.Α? Πως θα ανταπεξέλθουν, πως θα αντέξουν στην πίεση των γυμνασμένων , των κρανιοφόρων και των αγνωστοαγνωστων?

Αγαπητέ Αλέξη,
θα ήθελα επίσης να σου πω, να μαζέψεις αυτήν την ψαλιδοκόφτρα που έχεις μέσα στην Βουλή ,ξέρεις..την Ζωή Κωσταντοπούλου καλέ,  γιατί μας έχει σπάσει τα νεύρα ....για να μην πω τίποτα άλλο που δεν επιτρέπει το ήθος και η θέσης μου!

Αυτά τα λίγα ήθελα να σου πω...και ότι γίνει, μαζί θα το περάσουμε Αλέξη μου.
Εσύ, εγώ, ο Χρυσαυγίτης, ο κρανιοφόρος, ο αγνωστοτέτοιος, ε...μπορεί να έρθει και κανένας μουσαφίρης από έξω...

Μετά τιμής
Σ.Κ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!