Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

Γράμμα στον Αλέξη Τσίπρα.

Αγαπητέ Αλέξη,
σε ευχαριστώ για την πρόσκληση να κατέβω αύριο στο Σύνταγμα!! Να βοηθήσω και γω να το περικυκλώσουμε και να βροντοφωνάξουμε την άρνηση μας στα μέτρα, αλλά δυστυχώς έχω τον λαιμό μου και ρίγη που είναι ξεκάθαρο ότι αύριο θα είμαι και ασθενής και κλινήρης.

Παρόλα αυτά να σου εξομολογηθώ κιόλας , δοθείσης της ευκαιρίας, ότι εδώ και καιρό αγριεύομαι με όλες τις διαδηλώσεις πορείες και συναθροίσεις. Ενώ ξεκινάνε τόσο καλά, μετά αρχίσουν τα Χρυσαυγίτικα από δω, τα Γνωστοάγνωστα από κει, τα κρανιοφορεμένα πάρα πέρα, και τα κάνουν μπάχαλο.
Και τι περιμένεις από μένα Αλέξη μου? Τι να σου κάνει το 1.60 με τα χέρια στην ανάταση και σκάρτα..60 κιλά, ......ε καλά, 63....εντάξει, εντάξει, 64, και δοθείσης της ευκαιρίας που το ανέφερα να μην ξεχάσω να αρχίσω και δίαιτα...

Βλέπεις, η κακή διατροφή δεν είναι Δίαιτα παιδί μου. Η κακή διατροφή, είναι σκέτη κακή διατροφή, που μπορεί να σε παχαίνει κιόλας. Και να τα άμυλα, και να τα σάκχαρα, και τα νιτρογλυκερίδια στα ύψη! Άντε εσύ τώρα να βγάλεις πορεία μετά!
Δεν την βγάζεις , στο λέω εγώ, που το δοκίμασα μια φορά και είδα τα μαύρα άσπρα να την βγάλω πέρα.
Και μια και το έφερε η κουβέντα για την δυσκολία της πορείας, δοθείσης της ευκαιρίας, που λένε, εσείς την νεολαία μας την βάζετε να κάνει γυμνάσια όπως η Χ.Α? Πως θα ανταπεξέλθουν, πως θα αντέξουν στην πίεση των γυμνασμένων , των κρανιοφόρων και των αγνωστοαγνωστων?

Αγαπητέ Αλέξη,
θα ήθελα επίσης να σου πω, να μαζέψεις αυτήν την ψαλιδοκόφτρα που έχεις μέσα στην Βουλή ,ξέρεις..την Ζωή Κωσταντοπούλου καλέ,  γιατί μας έχει σπάσει τα νεύρα ....για να μην πω τίποτα άλλο που δεν επιτρέπει το ήθος και η θέσης μου!

Αυτά τα λίγα ήθελα να σου πω...και ότι γίνει, μαζί θα το περάσουμε Αλέξη μου.
Εσύ, εγώ, ο Χρυσαυγίτης, ο κρανιοφόρος, ο αγνωστοτέτοιος, ε...μπορεί να έρθει και κανένας μουσαφίρης από έξω...

Μετά τιμής
Σ.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου