Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Eurogroup,σουσουρούμ, αλλαλούμ!

Έχετε να πείτε κάτι?
Για πείτε!!
Το διαβάσατε το ανακοινωθέν?
Την Δευτέρα πάλι για να δούνε τι θα κάνουν με την βιώσιμώτητα του χρέους, την επιμήκυνση και άλλα χαρωπά.
Μας έχει πιάσει η Ολλανδία η Φιλανδία και η Γερμανία και μας κτυπάει κάτω σαν το χταπόδι.

Αλλά δεν θα τις πιάσει η Μούντις? Θα τις πιάσει, δεν υπάρχει περίπτωση αφού οι πελάτες τους που είναι όλος ο νότος δεν θα μπορεί να αγοράζει τα μπιχλιμπίδια τους, και τότε θα δούνε τι ωραία που είναι!

Η 16 Νοεμβρίου απομακρύνεται δραματικά και η απόλυτη κατάρευση ακόμα δεν ήρθε.
Μάλλον δεν θα έρθει ούτε μέχρι την Δευτέρα, και ούτε μέχρι να βγει η δόση ...αν βγει.

Και σας ρωτάω....Αν δεν βγει?

Αν όλα τα προγνωστικά και οι αναλύσεις που μας έχουν πρήξει τόσο καιρό πάνε κατά διαόλου?

Τις προάλλες κουβέντιαζα με έναν γνωστό μου για τις αναλύσεις και μου είπε τόοοοσο προφητικά,
'Αυτούς ακούς? Περίμενε να μιλήσουν τα αφεντικά πρώτα!  Να γίνουν οι συναντήσεις και μετά θα δούμε'

Τελικά μου φαίνεται ότι ίσως είναι καλύτερα να μην μας δώσουν την δόση... Θα βρεθεί κάποια λύση...
Αυτό που με ανησυχεί τόσο πολύ είναι  που δεν πέφτουν οι τιμές για τα είδη διαβίωσης...Για αυτό το θέμα δεν θα έπρεπε να υπάρχουν δυναμικές αιτιάσεις και από τους οργανωμένους και από τους ανοργάνωτους πολίτες?

Γίναμε ένα γιουσουρούμ που επικρατεί το απόλυτο αλλαλούμ.

Όπως το απόλυτο αλλαλούμ γίνεται και με τις δημοσκοπήσεις.

Πως γίνεται να βγαίνει πρώτο το Σύριζα και καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Σαμαράς?

Πως γίνεται ανάλογα το σάιτ να βγαίνει πρώτο το κόμμα τους η τουλάχιστον με αυξημένα ποσοστά?

Έχω το κακό το χούι να διαβάζω τα πάντα, και όταν λέω τα πάντα, εννοώ τα πάντα.

Τα χρυσαυγίτικα σάιτ λένε για δημοσκοπήσεις που έχουν την ΧΑ κοντά στο 25 % και τον Σύριζα κοντά στο 30%, αλλά δεν βγαίνουν αυτά και στα κανάλια..!!

Από την άλλη, υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που περιμένουν την σωτηρία από τους εξωγήινους και ετοιμάζονται για επιβίβαση στα μητρικά διαστημόπλοια από τον Σείριο!!

Με ρώτησε μια γνωστή μου στο φέιςμπουκ, αν δίνω σημασία σε αυτούς που πιστεύουν τέτοια πράγματα.
Η αλήθεια είναι ότι δίνω...Δίνω και μεγάλη μάλιστα αφού πάνε στις εκλογές και ρίχνουν τα μαγικά χαρτάκια μαζί με τους υπόλοιπους.....λογικούς...με αποτέλεσμα στην καθημερινή μου ζωή να γίνονται αυτήν την στιγμή διάφορα...εξωγήινα..

Ο Σαμαράς έβγαλε ανακοίνωση και είπε ότι εμείς κάναμε ότι μας είπαν και ότι αυτοί πρέπει να κάνουν αυτά που υποσχέθηκαν και να μην βγάζουν την ουρά τους απ' έξω....

Δεν μπορούν αυτοί να μας λένε μπράβο που τα κάνατε σκατά αλλά δεν σας δίνουμε χαρτί να σκουπιστείτε!!!

Αυτά τα αλλαλούμ πρωί πρωί και να δούμε το τι θα μας βρει μέχρι το μεσημέρι.

Σχόλια

Ο χρήστης akrat είπε…
καλημέρα

θα τα πάρουμε τα λιλιά μην φοβού...

με το τίμημα φυσικά...
Ο χρήστης ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΙ είπε…
AkRAT
Φοβου ξε φοβου, η Δευτερα θα δειξει!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!