Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

Ο Θεός και η Τρόικα..

Μια υπουργός της Γερμανίας έκανε πρόταση να λέμε τον Θεό, το Θεό, δηλαδή ουδέτερο, γιατί δεν έχει φύλο λέει και είναι κατά της ισότητας!!
Το Θεό να βάλει το χέρι του, αλλά το μόνο που θα κάνει θα είναι να ρίξει δέκα φάσκελα νάχουμε να πορευόμαστε.

Με την ίδια λογική να αλλάξει και Η ΤΡΟΙΚΑ στο ΤΟ ΤΡΟΙΚΑ, γιατί επίσης είναι κατά της ισότητας τόσο κακό να είναι γένους θηλυκού...

Για κάτσε μαντάμ, ο Θεός σε πείραξε και ασχολείσαι με το άρθρο, τη στιγμή που τόσα και τόσα γίνονται σε όλα τα γένη?

Αυτοί οι άλλοι αριστεροί, γιατί οι κανονικοί ασχολούνται με τα κοινά, όλο ο νους τους τρέχει κατά πως θα την βγούνε στα θεία και θα πούνε εξυπνάδες.

Το ένα τους βρωμάει το άλλο τους ξινίζει, ψάχνουν να βρουν την τρίχα στο ζυμάρι για να μην φάνε το ψωμί, ενώ όλα τα άλλα τα καταπίνουν αμάσητα.

Δεν με νοιάζει που δεν πιστεύουν, δικαίωμα τους είναι, αλλά με πειράζει που κάνουν σαν τους Γιαχοβάδες και θέλουν να σου αλλάξουν και σένα την πίστη, και σε συνάρτηση με την πολιτική να μας αλλάξουν την πίστη γενικώς.

Και αφού δεν  πιστεύουν τι τους πειράζει πως λέμε εμείς τον Θεό, το λεμόνι, την Γη και το σύννεφο, τον σταυρό και την προσευχή.?

Τα άρθρα είναι το πρόβλημα της μαντάμ, η τελεία της πρότασης και όχι το τι υπάρχει σε όλο το ενδιάμεσο....

Να λέμε το Τρόικα, η , Ο Τρόικας, και ας έχει κάμποσες γυναίκες μέσα που φέρονται σαν γαιδούρες ξεσαμάρωτες και ξενηστικωμένες και θέλουν να φάνε το φαί το δικό μας.

Δεν μπορώ! Νευρίασα! Μέρα που είναι, λίγο πριν αλλάξει Ο Χρόνος, η να πούμε ΤΟ χρόνο, και έρθει Η πρωτοχρονιά, η Ο πρωτοχρονιάς!

Η γλώσσα πάει στην αλήθεια, και φανερώνει αυτό που δεν λες όταν την μετράς την σκέψη σου να βγει περιποιημένη και στρογγυλή. Φαίνεται αυτό που σε ταλανίζει μέσα  σου και δεν τολμάς να το πεις στα κανονικά σου. Έτσι και αυτοί  βάφτισαν  Τον Θεό αρσενικό, γιατί τότε κουμάντο κάνανε τα αρσενικά πάνω στην Γη, και την Γη, την κάνανε γυναίκα που γεννάει τα πάντα..

Γυναίκες κάνανε και τις μεγάλες καταιγίδες και δίνουν γυναικεία ονόματα ΣΤΙΣ καταστροφές..
Παραξηγιέμαι και γω, αλλά και τι να κάνω!! Δεν θα λέω πια Ο τυφώνας Κατρίνα, γιατί δεν πάει κιόλας, θα τον λέω Ο Τυφώνας Μήτσος, που ταιριάζουν και τα άρθρα.

Την Τρόικα θα την λέω Το Τρόικα μιας και έχει και άντρες μέσα και γυναίκες, και από τους άλλους που είναι χαρούμενοι και πιστεύω να εκτιμήσουν την αλλαγή του άρθρου.

Ωραίους υπουργούς βάζει η Μέρκελ, να τους χαίρεται , αλλά θα αλλάξω και το όνομα της Μέρκελ και θα την λέω, ΤΟ ΣΑΚΚΑΚΙ.

Ο Θεός να μας φυλάει με τα κουφά που ακούμε κάθε μέρα, και αν θέλει να ξέρει η κυρία υπουργός, Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, είναι γένους θηλυκού και έχει και πιο πολλούς μέσα!!

4 σχόλια:

akrat είπε...

καλημερα και χρονια πολλα

αναρωτιεμαι τι θελεις να πεις αλλα δεν πειραζει

sofiascomments είπε...

Akrat
παιδί μου, αν έίναι δυνατόν να το πιστέψει αυτό άνθρωπος, έκανε εισήγηση η υπουργος της Μέρκελ, να αλλάξει το άρθρο από αρσενικό σε ουδέτερο του Θεού! Είναι σοσιαλίστρια ..και της τα σέρνω αυτηνής και των ομοίων της που το συζητάνε..!! Αυτό είναι το πρόβλημα τους!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΦΛΩΡΑ είπε...

Πω πω αγανάκτηση το κορίτσι μας!!!
Με το δίκιο σου κοπέλα μου.
Πες κι άλλα...
Αν και ξέρω πως η ουσία της αγανάκτησής σου είναι αλλού και όχι στα άρθρα.
Φιλιά και ηρέμησε δεν αξίζουν τον κόπο τα χυδαία υποκείμενα να τους βάζουμε άρθρα.

sofiascomments είπε...

Flora
χα..χα...τι να κάνουμε!! προσπαθώ να το ρίχνω στην πλάκα..όλο σοβαρά σοβαρά...
Καλό αύριο!

Δημοσίευση σχολίου