Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Γράμματα των παιδιών στον Άγιο Βασίλη.

Αγαπητέ μας Άγιε Βασίλη, θα θέλαμε πάρα πολύ από σένα να ξεπεράσει η Ελλάδα την Οικονομική Κρίση και να μην υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι φτωχοί και αβοήθητοι, να χάνουν την ζωή τους ζητιανεύοντας στους δρόμους. Θα θέλαμε επίσης για μας, ένα καφέ και μαύρο άλογο και ένα PS VITA.
Με πολύ αγάπη Κωσταντίνος Σ. και Κωσταντίνος Μ.
Κάρυστος Ευβοίας.

Αγαπητέ Άι- Βασίλη η Χαρά θα ήθελε για τα Χριστούγεννα να της φέρεις ένα ποδήλατο. Θα ήθελε να αλλάξει η Φύση , να μην έχει τόσα σκουπίδια και να είχε πιο πολύ πράσινο.
Η Γιωργία θα ήθελε να της φέρεις μια κούκλα με πολλά ρούχα. Θα ήθελε να αλλάξει την Φύση, να έχει πολύ πράσινο,να μην υπάρχουν πολλά σκουπίδια και να μην βάζουν φωτιά στα δάση.
Η Ελευθερία θα ήθελε να της πάρεις ένα ποδήλατο και να μην αφήνουν τα σκουπίδια τους στους δρόμους.
Ο Αντώνης θα ήθελε ένα τετραπλάσιο MONSUNO. Θα ήθελε για την φύση να μην βάζουν φωτιές στα δάση και να μην βρίζουν οι άνθρωποι.
Χαρά, Γιωργία, Ελευθερία, Αντώνης.

Αγαπητέ Αι- Βασίλη, εμείς θα θέλαμε όλα τα παιδιά να είναι υγιή, τα αυτοκίνητα να μην μολύνουν τα δάση, να μην υπάρχουν κακοποιοί και κλέφτες, να μην κόβουν τα δέντρα,τα λουλούδια και όλα τα σχετικά.
Ευχόμαστε να μην υπήρχε σχολεία, να ήταν η ώρα της γυμναστικής, το διάλλειμμα και η Ευέλικτη Ζώνη.
Να είναι καλά όλος ο κόσμος και κυριότερα, όσοι δεν έχουν καλή ζωή, υγεία σε όλους και καθαρό περιβάλλον.
Για μένα θα ήθελα το play station και το PES 2013 .
Καλά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στα άτομα με ειδικές ανάγκες και στην Αφρική, και εύχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρο κάθε ανθρώπου.
Θοδωρής Ρ. Παναγιώτης Ζ. και Μανώλης Κ.


2 σχόλια:

ΦΛΩΡΑ είπε...

Με εντυπωσιάζουν τα παιδιά, με τον τρόπο που έχουν προσεγγίσει τα γενικότερα προβλήματα των μεγάλων. Μήπως τους χρωστάμε εμείς τη λύση, και όχι ο Άγιος Βασίλης;

sofiascomments είπε...

Flora,
έτσι είναι ο κόσμος, άλλοι προσπαθούν να βρουν λύση και άλλοι δημιουργούν νέα προβλήματα.

Δημοσίευση σχολίου