Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το τέλος του κόσμου - το τέλος της βλακείας!

Ο Δεκέμβρης μπήκε και η αντίστροφη μέτρηση της βλακείας μετράει μέρες.

Αφού εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια, έχουν ανακαλύψει το ημερολόγιο των Μάγια και έχουν γίνει εκτενή και επαναλαμβανόμενα ρεπορτάζ, άρθρα, έρευνες και όλα τα σχετικά ανακατεύοντας μέσα στο καζάνι της παραφροσύνης συνομωσιολογίες, εσχατολογικές θεωρίες, και εξωγήινους, τώρα ήρθε η ώρα να μαζέψουν την σοδειά που έσπειραν.

Πλήθη κόσμου, μαζεύονται σε -ασφαλή- σημεία στον πλανήτη, παιδιά και έφηβοι στα όρια της κατάρρευσης μεγάλοι ανακουφισμένοι μήπως έρθει το τέλος και γλυτώσουν την τρόικα.

Η ΝΑΣΑ, Η Ρωσία, και άλλοι, αρχίζουν και βγάζουν ανακοινώσεις για να μην ανησυχεί ο κόσμος και ότι ο κόσμος θα συνεχίζει να γυρίζει όπως πάντα.

Μέσα στα χρόνια όλο και κάποια ημερομηνία υπάρχει και οι αφελής το πιστεύουν, για κάποια ημερομηνία, και φυσικά όλες έχουν διαψευσθεί και αυτή θα είναι άλλη μία.

Η ανησυχία και η τρομολαγνία κεντρίζουν το ενδιαφέρον και ανεβάζουν τις κυκλοφορίες και την θεαματικότητα. Επομένως υπάρχουν πιο πολλές διαφημiσεις και σαν επακόλουθο πιο πολλά έσοδα και κέρδη.
Αφού φούσκωσαν μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο το μπαλόνι τώρα ήρθε η ώρα να σκάσει και ας ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρχουν θύματα.

Θυμάστε τον ιό της χιλιετίες? Έγινε τίποτα? Όχι βέβαια!  Ούτε τώρα θα γίνει.
Για αυτό τα παιδάκια να διαβάζουν γιατί τα διαγωνίσματα θα συνεχιστούν και η δικαιολογία ότι θα ερχόταν το τέλος του κόσμου δεν νομίζω ότι θα πείσει τους δασκάλους, οι μεγάλοι να συνεχίσουν να πληρώνουν ότι μπορούν , γιατί θα μπλέξουν χειρότερα έτσι που ήμαστε μπερδεμένοι.

Τα Χριστούγεννα έρχονται ξανά, και για όσους ακόμα μπορούν, ας είναι μια γιορτή ζωής που να μπορεί να παρασύρει και αυτούς που δεν μπορούν πια να γιορτάσουν.

Δεν έχει σημασία αν ο Χριστούλης γεννήθηκε λίγους μήνες πριν η μετά από τον Δεκέμβρη, δεν έχει σημασία αν η γιορτή συμπίπτει με αρχαίες λατρείες και γιορτές, σημασία έχει ότι γιορτάζουμε την ΕΛΠΙΔΑ και την ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΑΠΗ, την ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ και την ΚΑΛΟΣΥΝΗ.

Ας είναι αυτή η εποχή το τέλος της Βλακείας που προσπαθούν να μας μπολιάσουν τόσο καιρό, και να δούμε μετά αν υπάρχουν αντίστοιχα ρεπορτάζ και άρθρα που θα δικαιολογούν το γιατί δεν έγιναν όλα αυτά που υποστήριζαν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!