Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012

Το τέλος του κόσμου - το τέλος της βλακείας!

Ο Δεκέμβρης μπήκε και η αντίστροφη μέτρηση της βλακείας μετράει μέρες.

Αφού εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια, έχουν ανακαλύψει το ημερολόγιο των Μάγια και έχουν γίνει εκτενή και επαναλαμβανόμενα ρεπορτάζ, άρθρα, έρευνες και όλα τα σχετικά ανακατεύοντας μέσα στο καζάνι της παραφροσύνης συνομωσιολογίες, εσχατολογικές θεωρίες, και εξωγήινους, τώρα ήρθε η ώρα να μαζέψουν την σοδειά που έσπειραν.

Πλήθη κόσμου, μαζεύονται σε -ασφαλή- σημεία στον πλανήτη, παιδιά και έφηβοι στα όρια της κατάρρευσης μεγάλοι ανακουφισμένοι μήπως έρθει το τέλος και γλυτώσουν την τρόικα.

Η ΝΑΣΑ, Η Ρωσία, και άλλοι, αρχίζουν και βγάζουν ανακοινώσεις για να μην ανησυχεί ο κόσμος και ότι ο κόσμος θα συνεχίζει να γυρίζει όπως πάντα.

Μέσα στα χρόνια όλο και κάποια ημερομηνία υπάρχει και οι αφελής το πιστεύουν, για κάποια ημερομηνία, και φυσικά όλες έχουν διαψευσθεί και αυτή θα είναι άλλη μία.

Η ανησυχία και η τρομολαγνία κεντρίζουν το ενδιαφέρον και ανεβάζουν τις κυκλοφορίες και την θεαματικότητα. Επομένως υπάρχουν πιο πολλές διαφημiσεις και σαν επακόλουθο πιο πολλά έσοδα και κέρδη.
Αφού φούσκωσαν μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο το μπαλόνι τώρα ήρθε η ώρα να σκάσει και ας ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρχουν θύματα.

Θυμάστε τον ιό της χιλιετίες? Έγινε τίποτα? Όχι βέβαια!  Ούτε τώρα θα γίνει.
Για αυτό τα παιδάκια να διαβάζουν γιατί τα διαγωνίσματα θα συνεχιστούν και η δικαιολογία ότι θα ερχόταν το τέλος του κόσμου δεν νομίζω ότι θα πείσει τους δασκάλους, οι μεγάλοι να συνεχίσουν να πληρώνουν ότι μπορούν , γιατί θα μπλέξουν χειρότερα έτσι που ήμαστε μπερδεμένοι.

Τα Χριστούγεννα έρχονται ξανά, και για όσους ακόμα μπορούν, ας είναι μια γιορτή ζωής που να μπορεί να παρασύρει και αυτούς που δεν μπορούν πια να γιορτάσουν.

Δεν έχει σημασία αν ο Χριστούλης γεννήθηκε λίγους μήνες πριν η μετά από τον Δεκέμβρη, δεν έχει σημασία αν η γιορτή συμπίπτει με αρχαίες λατρείες και γιορτές, σημασία έχει ότι γιορτάζουμε την ΕΛΠΙΔΑ και την ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΑΠΗ, την ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ και την ΚΑΛΟΣΥΝΗ.

Ας είναι αυτή η εποχή το τέλος της Βλακείας που προσπαθούν να μας μπολιάσουν τόσο καιρό, και να δούμε μετά αν υπάρχουν αντίστοιχα ρεπορτάζ και άρθρα που θα δικαιολογούν το γιατί δεν έγιναν όλα αυτά που υποστήριζαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου