Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δεν μιλάς αλλά στο τέλος θα παραμιλάς!!

Έτσι είναι αναγνώστη, σιμπολίτη, συνδημότη, και όλα τα άλλα συν που δηλώνουν ότι κάπου ήμαστε όλοι μαζί.
Δεν μιλάς, μόνο αν τύχει και σε παίρνει βρίζεις. Δεν μιλάς, αλλά ψάχνεις τι λένε οι άλλοι, επώνυμα, ανώνυμα, με ένταση η ήπια, αρκεί να μην παίρνεις θέση εσύ.

Τι σημασία έχει αν μερικοί που δέχονται, επίθεση, η έκθεση, είναι φίλοι σου? Τι πειράζει που δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που κάποιος τους εκθέτει?

Που να μπλέξεις τώρα με τους ανώνυμους? Που να γράψεις έστω και μια γραμμή, έστω και να ρωτήσεις γιατί εκθέτουν κάποιον που όχι μόνο δεν έχει δώσει δικαίωμα αλλά και τρέχει όσο μπορεί και όσο μπορεί για όλους?

Τι εννοώ? Ε, κάποιοι καταλαβαίνουν, οι άλλοι δεν πειράζει, αλλά δεν θέλω να στείλω στην σελίδα και πάρα πάνω αναγνώστες για αυτό το θέμα.

Δεν είναι σωστό ρε παιδιά.! Πως να το κάνουμε τώρα!?

Που θα μας οδηγήσει αυτή η τακτική?

Στα λαικά δικαστήρια περί δικαίων και αδίκων?

Στις εμπαθής κατηγορίες της κάθε γειτόνισσας στο τέλος?

Στους ωτακουστές της κρεβατοκάμαρας?

Στους δειλούς που όταν κάτι τους σηκώνει στον αφρό, μετατρέπονται από χρυσόψαρο σε καρχαρία?

Δεν είμαι εναντίον της καταγγελίας των στραβών που συμβαίνουν, ούτε όταν δείχνουν ξεκάθαρα τον υπεύθυνο για κάτι με αποδείξεις όσο αφορά τα δημόσια πράγματα.
Αλλά δεν είναι σωστό, πίσω από την ανωνυμία να εκθέτουμε χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο, χωρίς αποδείξεις, χωρίς  επεξήγηση, απλά στο όνομα του να καταγγέλλουμε ολόκληρα συστήματα.

Με στεναχωρεί που δεν υπάρχει αντίδραση..Αν έχεις τέτοιους φίλους τι να κάνεις τους εχθρούς, που λέει και η παροιμία.

Εντάξει, δεν καταλαβαίνω αυτήν την κοινωνία..Το έχω αποδεχτεί, αλλά και πάλι,...ας υπάρξει λίγη καλή διάθεση..Χριστούγεννα είναι...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!