Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος!! ΠΑΝΤΟΥ!

Όταν ακούμε για κάποια χειροδικία, η πρώτη αντίδραση είναι να καταδικάσουμε την πράξη, πολλές φορές όμως όταν μαθαίνουμε ποιος τις εισέπραξε λέμε, γεια στα χέρια του!

Έχουμε ξεφύγει τελείως και γενικώς, και όλο και πιο πολύ οι άνθρωποι έρχονται στα χέρια για διάφορους λόγους.

Είδα ένα βίντεο για ένα δημοτικό Συμβούλιο που έγινε της κακομοίρας λόγω ενός σταθμού επεξεργασίας απορριμάτων, διάβασα και για κάτι ανάποδες η σπρωξίματα εδώ πιο κάτω..

Στην Βουλή ζήτησαν ευγενικά να αφήσουν τα όπλα τους στην είσοδο από βουλευτές και συνοδούς, ενώ όσο περνάει ο καιρός, αν είναι να έρθει κάποιος σε αντιπαράθεση με κάποιον, καλό είναι να κοιτά αν έχει ο άλλος τα χέρια του στις τσέπες!

Να προλάβει να τρέξει αν χρειαστεί!!

Μην το γελάτε καθόλου!! Τα πράγματα είναι δύσκολα και τα προβλήματα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ!

Τα νεύρα όλων είναι στην τσίτα και τα μυαλά στα κάγκελα και γω τώρα που σας μιλάω, τώρα που ακούω τον Σαμαρά που λέει ότι είναι με την Μεσαία Τάξη, του έστειλα μια μούντζα και αν ήταν πιο κοντά, μπορεί να του έχωνα και καμιά ανάποδη...

Ευγενής, ευγενής, αλλά...εεεεεε!!!


Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

Επεισόδια στο δημοτικό συμβούλιο Αλιβερίου

Μέσα σε κλίμα έντασης, προπηλακισμούς, βαρύτατες εκφράσεις και παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης έγινε χθες το βράδυ το δημοτικό συμβούλιο Αλιβερίου στο δημοτικό κατάστημα Κριεζών.
Ο δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς μετά το τέλος της συνεδρίασης φυγαδεύτηκε συνοδεία αστυνομικών, ενώ συγκεντρωμένοι κάτοικοι από τους Παραμερίτες και τα γύρω χωριά, εκσφενδόνιζαν αυγά και μπουκάλια με νερό στο αυτοκίνητό του.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΣτην επεισοδιακή συνεδρίαση με ψήφους 16 υπέρ και 12 κατά εγκρίθηκαν οι Παραμερίτες ως

θέση για το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης πλήθος συγκεντρωμένων με μαύρες σημαίες και πανό αποδοκίμαζαν το δήμαρχο και τους συμβούλους της πλειοψηφίας.
NOTIOSEVOIKOS

1 σχόλιο:

akrat είπε...

σσσσσσσσσσ

έλα μωρέ ας κρατήσουμε ψυχραιμία χαχα

Δημοσίευση σχολίου

Το Ορεινό καταφύγιο της Όχης. Ιστορικά στοιχεία.

  Το ορεινό καταφύγιο της Όχης Αρχική   /  ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ   /  Karystion Blog   /  Το ορεινό καταφύγιο της Όχης   Το ορεινό καταφύγι...