Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Απ τα ψηλά στα χαμηλά και απ τα πολλά ....στην φυλακή!Ο πρώτος αιρετός που πάει ισόβια για κλοπή..!

27 Φεβ 3:50 μμ | Σχόλια (0)
Στις δικαστικές φυλακές Διαβατών οδηγούνται, αυτή την ώρα, οι τρεις καταδικασθέντες για την υπόθεση της υπεξαίρεσης-μαμούθ στον Δήμο Θεσσαλονίκης- ο τέως δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο πρώην γενικός γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Λεμούσιας και ο πρώην ταμίας Παναγιώτης Σαξώνης.
Συνοδεία αστυνομικών και φορώντας χειροπέδες, οι τρεις καταδικασθέντες αποχώρησαν από το Δικαστικό Μέγαρο, χωρίς να προβούν σε οποιαδήποτε δήλωση προς τους δημοσιογράφους.
Νωρίτερα, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων είχε καταδικάσει σε ισόβια τους Β. Παπαγεωργόπουλο και Μ. Λεμούσια και σε ισόβια και επιπλέον 9 χρόνια κάθειρξη τον Π. Σαξώνη.
Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Λακωνία και την Ελλάδα με ένα
                                              στη σελίδα του lakoniapress.gr στο facebook.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καταδικάστηκαν όχι για κλοπή όπως λέει ο τίτλος αλλά για υπεξαίρεση κατά του δημοσίου κακουργηματικής μορφής λόγω του αστρονομικού ποσού των 55 εκατομμυρίων. Να μην πάρει η μπάλα και τους ερασιτέχνες κλέφτες που κάνουν μικροκλοπές, γι αυτό και η διευκρίνιση.

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη, 18 ήταν τα εκατομμύρια και όχι 55, έγραψα λάθος παραπάνω.

Sophia Kollia είπε...

Ανώνυμε αυτό που ξέρω εγω είναι ότι είπανε ότι όποιοι χρωστάνε από 5000 στη εφορία θα μας πηγαίνουν μέσα, και αυτοί μας τρώνε τα λεφτά και δεν τρομάζουν να πιάσουν κανένα..στα κόμματα που χρωστάνε τα κέρατα τους θα τους πάνε μέσα_

Ανώνυμος είπε...

Επανέρχομαι και πάλι Σοφία γιατί τελικώς 51 ήταν τα εκατομμύρια, καλά είχα διαβάσει αρχικά.
Και πόσοι άλλοι είναι, φαντάσου ότι μάσησαν 51 ή 55 εκατομμύρια (για 4 εκατομμύρια θα μαλώσουμε τώρα) και μάσαγαν και μάσαγαν και αφού τα μάσησαν τώρα θυμήθηκαν να τους πιάσουν. Καλώς τους καταδίκασαν και τον Παπαγεωργόπουλο με την εσχάτη των ποινών, ισόβια, πλην όμως θα κάνει έφεση, πάντως τα ισόβια καταρχήν πιστεύω ότι ικανοποιούν το λαϊκό αίσθημα και ήταν μια πολύ δυναμική απάντηση από πλευράς της δικαιοσύνης. Το κρίσιμο θέμα είναι να κατασχεθεί η περιουσία τους και να επιστραφεί το ποσό στο δημόσιο, το οποίο δημόσιο βέβαια δεν χαίρει και της εμπιστοσύνης μας, και να επιστραφούν ποιος μου λέει οτι δεν θα χαθούν πάλι σε μια μαύρη τρύπα;

Ανώνυμος είπε...

Εάν συγκρίνεις δήμο Θεσσαλονίκης με πρώην δήμο Στυραίων, ο Παπαγεωργόπουλος είναι άγγελος μπροστά σε αυτά που έχει κάνει η φίλη σου η Μούτσου.

Sophia Kollia είπε...

Ανώνυμε,
δεν συγκρίνω βέβαια...εσύ από που το είδες? ;Όσο για τα άλλα, τα δικαστήρια θα πούνε το αποτέλεσμα..εσύ δεν αισθάνεσαι ούτε λίγο άσχημα να κατηγορείς έναν άνθρωπο τόσο βαριά,και χωρις όνομα? Εγώ την Μούτσου την γνώρισα στο μπλογκ και μαγειρεύει μια χαρά, και πλάκα έχει..και δεν πιστεύω ότι είναι πια όπως τα λες...!!! Μπορεί να υπάρχει και κει όπως παντού το ασυντόνιστο του ελληνικού κράτους και τα γνωστά παρατράγουδα για να γίνονται οι δουλειές, όπως λέει και το μπος γιατί αλλιώς δεν γίνονται καθόλου..δεν ξέρω, δεν βγάζω ετοιμηγορίες, δεν κατηγορώ κανέναν για πράγματα που δεν ξέρω...μπορεί να είναι δύσκολο να το καταλάβεις, αλλά έτσι είναι.

Ανώνυμος είπε...

Να διευκρινίσω ότι εγώ έγραψα ως ανώνυμη τα πρώτα σχόλια, με το σχόλιο για την κα Μουτσου δεν έχω καμία σχέση.

Sophia Kollia είπε...

ανωνυμη 8.02 το κατάλαβα από το ύφος βέβαια του γραπτου που είναι βέβαια διαφορετικό.

Σοφία Μούτσου είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε,
Αυτό με την τόση εμπάθεια, το τόσο μίσος και την τόση λύσσα να το κοιτάξεις σε κανένα καλό γιατρό !!!
Να γιατί -όσο και να θέλει κάποιος- δεν μπορεί να σε πάρει στα σοβαρά :
1. Συγκρίνεις το Δήμο Θεσσαλονίκης που είναι ο δεύτερος σε πληθυσμό δήμος της Ελλάδας μετά τον Δήμο Αθηναίων και έχει μόνιμο πληθυσμό 322.240 (απογραφή 2011) με τον δήμο Στυρέων που έχει συνολικό πληθυσμό 3.346 κατοίκους.Ο Δήμος Στυρέων είναι το 1/100 (ένα εκατοστό) σε πληθυσμό του δήμου Θεσσαλονίκης, επομένως έχει αντίστοιχα το 1/100 του προϋπολογισμού του δήμου αυτού.
2. Συγκρίνεις επίσης έναν πρώην δήμαρχο επί 12 χρόνια στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της χώρας με μένα που έκανα μόλις 4 χρόνια εκ των οποίων ο ένας χρόνος πέρασε με τεράστια προβλήματα από τις φωτιές του 2007.
Αυτά λοιπόν τα δύο απλά στοιχεία δείχνουν πόσο βολεύουν τα αφεντικά σου να ισχυρίζονται όσα ισχυρίζονται τόσο καιρό για να ξεπλένουν δικές τους αμαρτίες επί πολλές τετραετίες και σοβαρότερες υποθέσεις που καταγγέλθηκαν και έφτασαν μέχρι τη Βουλή χωρίς ποτέ να ελεχθούν.
Για να ελέγχξουμε τους ατομικούς και οικογενειακούς λογαριασμούς όσων διετέλεσαν δήμαρχοι τα τελευταία 20 χρόνια λοιπόν...
Ας ελεγχθούμε όλοι -ανεξαιρέτως- από το ΣΔΟΕ, εξονυχιστικά μέχρι 18ης γενεάς να δούμε πόσα "έβγαλε" ο καθένας!!!
Δεν θα πώ τη λέξη ΝΤΡΟΠΗ γιατί δεν την ξέρεις...
Εύχομαι να είχες -εσύ και τα αφεντικά σου - το 1/10 από το φιλότιμο και το όραμα για τον τόπο που θα έπρεπε να είχατε!!!
Τότε δεν θα είχαμε συζητήσεις στα κρυφά με τους ανεμογεννητριάδες και όλα τα υπόλοιπα "επενδυτικά" λαμόγια.
Αστο μην το κουράζεις...
Σας καταλάβανε όλοι πλέον!!!
Επώνυμα
Σοφία Μούτσου

Δημοσίευση σχολίου

Μ.Καραγάτση .Το Μπουρίνι.

Το μπουρίνι (απόσπασμα) Τ Ο ΜΠΟΥΡΙΝΙ  πρωτοδημοσιεύτηκε στα 1935 και περιέχεται στη συλλογή διηγημάτων  Το μεγάλο Συναξάρι . Η υπόθ...

Αρχειοθήκη

Google+ Badge