Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013

Τα ύστερα τιμούν τα πρώτα..

Η κατάσταση στην Κύπρο πάει από το κακό στο χειρότερο και η ανησυχία μετατρέπεται σιγά σιγά σε μεγάλη αγωνία, και είναι σίγουρο ότι , χωρίς την σωτηρία της Γερμανίας, θα ακολουθήσει η οργή, ο πανικός, το χάος, και η καταστροφή.

Σε μόνο λίγες μέρες, η εθνική περιφάνεια των Ελλήνων για το ΟΧΙ της Κύπρου, θα γίνει αγανάκτηση γιατί δεν είπαν ΝΑΙ, και τα αδέλφια μας οι Κύπριοι, θα γίνουν, τα καθίκια που μάζεψαν όλο το χρήμα από τις βρωμιές των Ρώσσων και τώρα μας φορτώνονται...

Η Ρωσία δεν συγχωρεί το δίπορτο της Κύπρου...όπως και κανείς, εδώ που τα λέμε...

Αν η κατάσταση γίνει χαοτική και τα τρόφιμα λιγοστεύουν τόσο που δεν θα μπορούν να ταίσουν τον κόσμο, αν μας πούνε ανοίξτε τα σπίτια σας να σωθεί ο κόσμος,  τι θα πούμε?

Τότε θα τους βρίσουμε που δεν κούρεψαν τις καταθέσεις, τότε ο Στουρνάρας θα γίνει ο ήρωας, τότε η Μέρκελ θα είναι η τιμωρός και όχι η δυνάστης.

Τα ύστερα τιμούν τα πρώτα, λέγανε παλιά, και έχουν απόλυτο δίκιο..

Η Κύπρος είναι πολύ μικρή για να φοβίσει την Ευρώπη, και εμείς ήμαστε επίσης μια κουκκίδα, μια πινέζα, που δεν έχει καν μύτη, για να έχουμε την θέση που ονειρευόμαστε ότι μπορούμε να έχουμε.

Ποιο κράτος βασανίστηκε πιο πολύ στον πόλεμο? Η Ελλάδα...επειδή τους έκανε την ζωή κόλαση και ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ούτε ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ, εκεί που ακόμα και σήμερα επιστρέφουν περιουσίες Εβραίων, από γη, χρήματα, μέχρι και πίνακες.

Η Ελλάδα είναι στα χέρια των μεγάλων από τότε που έφυγε ο Τούρκος, και το πλήρωσε πικρά όποτε σήκωσε κεφάλι. Ακόμα και στον εμφύλιο, πρόδωσαν τον κόσμο που σκοτωνόταν τόσα χρόνια και έστελνε τα ορφανά στην Πολωνία, Ουγγαρία, κλπ..

Τα κανονίζουν οι μεγάλοι και μεις ήμαστε σαν τα παιδιά που φωνάζουν στους μεγάλους, και μετά από αρκετή κουβέντα, τρώνε μια ανάποδη και πάνε νωρίς στο δωμάτιο τους.

Τα μετρητά της Κύπρου λιγοστεύουν, τα τρόφιμα, τα φάρμακα, τα πετρέλαια, ότι χρειάζεται να κινηθεί η χώρα σιγά σιγά, εξαφανίζονται , και μεις τότε τι θα κάνουμε?
Ήμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε στην πράξη, στην πράξη κανονικά μέσα στο σπίτι μας,  την υπερηφάνεια που μας πρόσφεραν?  Η πολύ απλά, να πούμε ότι συμφωνούμε με την Τρικομματική Κυβέρνηση και ότι ήμαστε σε καλά και προσγειωμένα μυαλά, που βλέπουν τα στημένα παιχνίδια και ξέρουν να ελίσσονται?

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι Κυπριοι ειπαν το ηρωικο οχι, τωρα ας δειξουν τον ηρωισμο τους. Ετσι δεν παει; Λες ενα δηθεν ηρωικο οχι για να μπλοφαρεις; απο ποτε η μπλοφα θεωρειται ηρωισμος; τωρα θα πρεπει να σταθουν στο υψος των ηρωικων επιλογων τους, σωστα; βοηθεια θα τους δωσουμε αν φυσικα μπορουμε γιατι δεν νομιζω να μας ζητησουν απο αυτο που δεν εχουμε. Μ

Δημοσίευση σχολίου

Δεν κλείνει το υποκατάστημα της ALPHA BANK Καρύστου!!

 Πάρα πολύ ευχάριστα νέα αναγνώστες! Το υποκατάστημα της Άλφα συνεχίζει την λειτουργία του στην πόλη μας και η υπόθεση του θα επαναεξεταστεί...