Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013

Φωτό από την πλατεία, και,Τι χρειάζεται για να πετύχει μια αποκριάτικη χορευτική εκδήλωση?

 Ο ποιητής είπε ότι για να φτιάξεις την Ελλάδα, θέλεις ένα κλίμα, μια βάρκα, και μια ελιά.
Για να φτιάξεις μια επιτυχημένη χορευτική εκδήλωση, θέλεις ψυχή, ταλέντο, και ομόνοια!


 Την ψυχή τους έδωσαν τα μέλη του Χορευτικού Καρύστου, και με πρώτη και καλύτερη την δασκάλα τους ,την γλυκύτατη Λίτσα Βουλή, όπως και του δάσκαλου τους Γιάννη Μαμά, που τα έδωσε όλα στο νταούλι!

 Η έκπληξη ήταν ο Στρατής Ζαρίκος, που έχει μάθει  βιολί μόνος του , και μόνος του, εντελώς μόνος του, μόνο με τον Γιάννη να τον συνοδεύει, κράτησε ολόκληρο πρόγραμμα !!
 Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλοι όσοι ήμασταν εκεί τον Βαγγέλη Τηνιακό που έστησε τον προσωπικό του εξοπλισμό , κομπιούτερ, ηχεία, μήκτες, και μπορέσαμε να ακούμε τα τραγούδια!
 Έτσι λοιπόν, με κέφι, με μια εγκατάσταση φιλική προσφορά, με ένα βιολί και μερικά κουδούνια, γιορτάσαμε στην μεγάλη μας Πλατεία, με μια μεγάλη παρέα που κατέβηκε να γιορτάσει μαζί μας.
 Τις πιο ωραίες ιστορίες τις φτιάχνουν οι παρέες, και αυτή η παρέα του Χορευτικού Καρύστου, έχει γράψει ήδη την δική της ιστορία και συνεχίζει δυναμικά την πορεία της για το μέλλον!


1 σχόλιο:

ΦΛΩΡΑ είπε...

Και του χρόνου να είστε καλά να επαναλάβετε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις.
Να ήμουν εκεί να έβλεπα να χορεύουν Καβοντορίτικο...

Δημοσίευση σχολίου

Το Ορεινό καταφύγιο της Όχης. Ιστορικά στοιχεία.

  Το ορεινό καταφύγιο της Όχης Αρχική   /  ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ   /  Karystion Blog   /  Το ορεινό καταφύγιο της Όχης   Το ορεινό καταφύγι...