Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013

Πίσω στο πατρίδα!

Η κατάβαση στο πατρίδα γιορτάστηκε με κλυδωνισμούς του αεροσκάφους από τον δυνατό άνεμο που σε τίποτα δεν θύμιζε τον άνεμο της αλλαγής που φύσηξε στην πολιτική με την συνεργασία των 3.
Η Νέα Δημοκρατία, το Πασόκ και η Δημάρ, σε ένα τρίο που προσπαθεί να χορέψει σε σφιχτό εναγκαλισμό ένα βάλς, προσπαθεί να μην σκοντάψει ο ένας πάνω στα πόδια του άλλου, και να μην μπερδέψει τα βήματα για τρικλοποδιές.
Είναι πολύ ενδιαφέρον να βλέπεις τους εκπροσώπους των τριών κομμάτων να ορμούν πάνω στον αντιπρόσωπο του Σύριζα και να φτάνουν στο σημείο να καταλογίζουν το χάλι μας σε αυτό το κόμμα!
Η επιστροφή στην πατρίδα είχε και μια φωτιά να μαυρίζει κάποιο σημείο, είχε την θάλασσα να προσπαθεί να πετάξει και να αφρίζει από την μανία της που δεν μπορούσε να τα καταφέρει, είχε πολλά καράβια μαζεμένα σε κόλπους και απάνεμα σημεία, είχε και πολλούς τουρίστες με γελαστά μάτια γεμάτα ανυπομονησία για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η τηλεόραση σε σκηνές γεμάτες αντιθέσεις συμπληρώνει τα κενά των ημερών.
Από την μια τα χαμόγελα των πολιτικών, από την άλλη τα κλαμένα μάτια των ανθρώπων που μαζεύτηκαν στο Πεδίο του Άρεως για να πάρουν την προσφορά των αγροτών της Κρήτης..

Πίσω στο Μιλάνο τα μαθήματα τελείωσαν και οι εξετάσεις αρχίζουν..Τίποτα δεν φαίνεται να αγγίζει τα παιδιά μας εκεί, τίποτα εκτός από τις αναρτήσεις τους στο φέιςμπουκ που αν τις προσέξει κάποιος θα δει ότι τα άρθρα που μοιράζονται κάθε άλλο παρά αφήνει ασυγκίνητα τα ξενιτεμένα μας καμάρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί δεν μίλησε νωρίτερα η Σοφία Μπεκατώρου.

  Η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου    ΑΠΕ Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου αποτελεί μία πράξη θάρρους και δυστυχώς μερικά σχ...